G. P. Smith üzente 11 éve

Norbi, nekem tetszik! Szerintem illik a regényhez, az eddig olvasott részek alapján!
Ne vedd magadra, a lenti dolgokat! Tényleg a stílussal van a baj...(nem a tieddel)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

András, arról meséljek, hogy minden egyes évhez kiválasztottam saját főcímdalokat is? Mint például AIK-től a Hero az első évhez, vagy Cryoshell-től a Falling a 3. Évhez?
Nem lenne tőle szívrohamod? :D :D :D

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Nem, Daniella, a betűtípus sem lesz ilyen :) Sokkal régiesebb stílust terveztem ki, sok kunkorral meg csavargással, tehát ilyen díszeset! (Eredetileg a gótikus volt).
A Kerekterek sem ott lesznek, kívül a mindenségben, hanem szerves részei a háttérnek, csak ha oda illesztettem volna be őket, akkor mindenki hanyattvágta volna magát a röhögéstől :D Hidd el, én is azt tettem! :D

A kép is teljes lesz, tehát nem ilyen két részre osztott.

Egyszer megpróbáltam lerajzolni.. A háttérel nem volt semmi baj, Terra-9 ment, az aurákat nagy nehezen megoldottam... De az arcokkal már szenvedtem! :D Pár nap próbálkozás után ( Voltak olyanok, amik jobban hasonlítottak, egy rémséges szörnyre valamelyik Lovecraft regényből ... Brrrrr... ) feladtam. :D

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

És még valami András, túl komolyan veszed a dolgokat! :D Lazíts egy kicsit! :D

Nyílván hülye lennék hivatalosan ezeket használni! :D Ennyire azért nem kell lenézni :D De valahogy kell szemléltetni, a Karakter Készítő programok/játékok, pl. pont erre vannak, hogy segítsenek elképzelni a személyeket, (Saját, otthoni használatra, még ki is van írva nagy betűvel mindnél! :D) olyan személyeknek, akik holt szerencsétlenek, ha rajzolásról van szó (Szerény személyem).

És le vannak írva a szereplők, minden, amit felvázolok az benne van a történetben. Mondd, te még nem láttál olyan borítót, ahol kint vannak a szereplők? :D Hát a Star Wars plakátokon ott szokott lenni az egész stáb, csak hogy egy példát mondjak :D

És igen, a gerincen majd a Krónikák ikonja lesz, ezt még meg kell terveznem, nem is tudom, lehet, hogy a Katona Kölykök emblémája lesz, a hátoldalra meg minek kép, amikor ott úgy is egy bevezető szöveg lesz, aminek az lesz a célja, hogy megragadja az olvasókat? Ez a részlet amúgy meg már készenlétben várakozik, tehát tudom, hogy mit rakok majd oda :)


Ha a tudásodat szeretnéd megvillantani, akkor nyugodtan teheted, meghallgatlak, csak akkor legalább értelmezd jobban a helyzetet! :D Habár lehet, hogy itt az a baj, hogy mi ketten nem ismerjük eléggé egymást, és nem feltételezem, hogy ismered a történetemet (amiről mellesleg minden egyes alkalommal, amikor belemegyek a témába írok egy oldalt ( :D :D :D ) ), de azért jobban esett volna egy kevéske kérdés, hogy például "Ez végleges borító, vagy sem?", mert legalább így lehetett volna tisztázni a félreértést, mielőtt még ezt a nem túl kedves szövegfalt leírtad volna :D (Meg kell hagynom, elég feleslegesen :D)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szerintem tervnek egész jó, de én sem raknám ki a szereplőket így és gondolom a betűtípus sem ez lesz csak valami hasonló. Jó, hogy vannak terveid!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Köszönöm Kate, nyugi, nem vettem magamra, hisz, még ha a témában igaza is van, tudom, hogy félreértelmezte a jelen helyzetet! :D

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Igazából annyira nekem sem, hisz simán látszik, hogy paintben lett összedobva.
Az eredeti felvázolásban Terra-9 lett volna középpen, az aurák összefonódásánál, a bal alsó sarokban Lily lenne, a jobb felsőben pedig Maverick, (Farkasszemet nézve egymással) és tulajdonképpen tőlük jönne az aura, ami közben körbehálózza a bolygót. Az sokkal jobban festene mint ez! Meg is próbáltam beleilleszteni az arcokat a bolygók helyére deh... Az még katasztrófábbul nézett ki! :D :D

Aztán azt hiszem tavaly, rábukkantam erre a képre egy YouTube videóban, mikor filmelőzetes zenéket keresgéltem, ez volt a háttér. Mindig úgy voltma, hogy "Nah, valahogy az enyém is így fog kinézni" és örömmel mutogattam a videót másoknak.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

András, én is tudom! :D De te sem gondolhattad komoylan, hogy ez végleges terv, nem de bár? :D Csak felvázolás! A Titánok Harca, tudom én is jól ismerem.
De valahogy csak meg kellett mutatnom, hogy hogyan tervezem el, ahhoz pedig kellett egy sablon! :)

Válasz

Tövisi Eszter üzente 11 éve

Bocs, Norbi, de ez nekem se tetszik. :(

Válasz

Kate Pilloy üzente 11 éve

Örülök annak, hogy visszajött az íráskedved, kívánom András "kedves" üzenete se vegye el!

Válasz

Kovács András üzente 11 éve

Nos, cimbora, mint szakmabeli szólók hozzád: ezt te sem gondolhattad komolyan. A képet tudom is honnan van. Gondolom nem kértél engedélyt, hogy felhasználhasd. Ezzel pedig megsérted a szerzői jogokat, kivéve akkor, ha 80%-ban eltorzítod az eredeti fotót. Azt, hogy ez mit jelent, és mennyi a 80%, azt nem igazán tudja senki sem, de a kisujjamat rá merném tenni, hogy ez most nincs annyiban megmásítva. Ráadásul nem is valami kreatívan raktad össze. Szerintem gondolkozz még ezen, öregem. Plusz, engem taszít az a két figura ott. Rosszul vannak elhelyezve és nem is igazán illenek oda. Ha ők a főszereplők, akkor nem kell megjelentetni, egyszerűbb, ha leírod őket. Ja, várj, van még egy plusz. Az két figura, gondolom én abból, hogy mennyire nem sikerült összerakni ezt a borítót, ráadásul máshonnan szereztél hozzá képet, nem a te saját alkotásaid. Ugye? Na, tessék, kapásból a nyakadba akasztottál két pert is. Ne más f**val ékeskedj, hanem légy eredeti, cimbora. Oké, nincs harag, remélem? Ha tanulni akar az ember, muszáj, hogy keményen bánajak vele.

Egyébként (hivatalosan) elektronikus grafikus vagyok, vizsgáztam tipográfiából is. Van egy két sejtésem róla, hogy mi-merre hányóra. Szerintem nem bánod meg, ha csak a felét is fogadod meg a tanácsaimnak. Arról nem is beszélve, hogy könyv borítóhoz hozzá tartozik a gerinc és a hátlap is. Minden jót!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

És nem tűntem el, csak kellett egy kis pihenő... Nem volt meg a morál az íráshoz.

Most azonban egy izraeli barátomnak (mostmár rajongómnak) fordítom az eddig elkészült jeleneteket a Tornádó Völgyből magyarról angolra, és ez úgy tűnik megint kezdi visszahozni a kedvemet! Szerintem még 1-2 nap és teljesen visszatérek :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 11 éve

Az elképzelés mindig is hasonló volt! A kép nagyjából fel is vázolja, hogy miről szól az Első Év. (Szolária vs. Terra-9 / Lily vs. Maverick)

Válasz