. Léda üzente 6 éve

Kellemes volt megismerni a történetüket. Bár ehhez hozzátartozik, hogy a rózsás résznél már kicsit túl nyálasnak láttam az egészet, de a fizetéssel azért valamennyire visszahoztál. Engem is érdekel, hogy a sci-fi vonallal mi lesz, lesz-e egyáltalán. Várjuk a folytatást.

Válasz

Vincze Gyula üzente 6 éve

Ez a történet nagyon beszippantott, tényleg kíváncsivá tettél a folytatásra nézve. Tetszik a karaktered jelleme, kedvelhető figura, aki óriási tragédián megy keresztül. ha most tippelnem kellene, a beharangozott sci-fi vonal csak a fejében fog játszódni, amit az esemény vált ki nála. De majd meglátjuk. Annyit még elmondanék, hogy elég erős, aktuális témával indítasz, azt hittem, ez lesz a vezérfonal, de végül csak felszínesen érintetted eddig a merényletet. Ez nem baj, úgy látom, jól működik a főszereplő belső világának bemutatása is, és a merénylet ehhez csak a beindító volt.
Hogy negatívumot is említsek, nagyon sokszor a legrosszabb helyekre teszel vesszőt, és így ott akasztott meg az olvasásban ,ahol nem kellene. Nevek után nem kell pl. De rengeteg ilyen van, amikor nem lehet elintézni annyival, hogy "hát, jaj, rossz vagyok vesszőkből", mert egyszerűen értelmezési zavarokat okoz és hangsúlyilag megtöri a mondatot. Várom nagyon a folytatást

Válasz

László Levente üzente 6 éve

Örülök hogy tetszik és fejlődést látsz Amie ! Bár lenne időm hamar folytatni...
Egyébként melyik Levi zakkant? :D

Válasz

László Levente üzente 6 éve

Köszi Zoltán, nekem is hasonlóan jó olvasni titeket!

Válasz

Amie Mon üzente 6 éve

Hát, ez a Levi tényleg zakkant! :D De ilyennek szeretjük :) Érdekes lesz a történeted, különösképp azért, mert a lány már nincs... A fiú gyász-oldalával indítasz, aztán oldod az emlékekkel. Ez így tök egyedi. És most gyorsan folytasd!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 6 éve

Remekül fogalmazol, a nő bolonditást is jól írányitod. Hogy egy ideje nem olvastalak jóleső érzés vett körül.

Válasz

László Levente üzente 6 éve

Nem kell védelem, nem ítél itt senki el senkit! :) Nem vagyok terminátor, már mondtam.
Máté, örülök a hozzáállásodnak. Természetesen lehet és kell fejlődni, nem is azt akarom mondani, hogy feladd.
De bevallom, nekem jobban tetszett, mikor beépítetted, egy komplexebb történetbe ezt a csajos rajongásodat. Úgy okés volt, de mint a fagyis lány is például nekem nyers. Nem tudom, lehet én várok sokat egy olvasmánytól. Én sem vagyok jobb, sőt még időm se jut mostanság írni, de ha olvasok valamit szeretném ha jó lenne. Természetesen ezt más is mondhatná az én írásomra.
A lényeg, hogy te folytasd, fejlődj, én meg hadd fortyogjak nem kell velem foglalkozni.
Egyébként, ilyen témában ajánlani tudom Caminsky Dániel írásait, itt megtalálod az oldalon. Na neki voltak, ügyes írásai nő témában. :)

Válasz

Máté Nemes üzente 6 éve

Hoppá! Mibe csöppentem!

Levi:

1. Igazán leírhattad volna a történetek alá is!
2. Ha meg sem próbálkozom vele, akkor nem vagyok elég bátor.
3. Azóta írkálok komolyabban, amióta beregisztráltam ide, azt hiszem, azért egyes dolgokban sikerült valamelyest fejlődni, ha nem is sokat.

Sárkány:

Valszeg azért hat gyerekesnek a leírás, mert belőlem az első találkozás gyermeki örömöt, gyermeki rajongást vált ki. Ez lehet abból fakad, hogy nincs még sok tapasztalatom, de erről nem kívánok itt beszélgetni.

A védelmet azért köszönöm.

Válasz

XYZ 2084 üzente 6 éve

okés! :D
Viszont én itt Máté :D védelmedre kelek, mert Máté tulajdonképpen nem egy nőröl akar írni, hanem megcsalások, félrelépések, meg ilyen dolgok szövedékéről, ami viszont kellő csavart ad bele azon lehet csámcsogni rendesen.

Meg mondjuk igen, a több részre épülő tetszik egy adott lány valószínüleg nem működik, de néhány sorba leírva ez a megtetszett valaki dolog, szerintem lehet jó, és abban a meg nem történt szerelem, elment a lány a vonatról című leírásban jó is.

Válasz

László Levente üzente 6 éve

Köszi Sárkány, ez igazán kedves!
Ami Mátét, vagy, hogy írjam tégedet illet Máté! - mert úgy is látni fogod a kommentet. Az a baj, hogy annak aki ennyire szeret lányokról írni, mint te, nagyon fel kell kösse a gatyáját. Miért? Hiába, hogy a valóéletben a lányok a mindenünk és a fél karunkat dobnánk farkasok közé értük, az írásokban más a helyzet. Nem elég csak oda írni egy történetben, hogy egy szép lány és uhh, már mindenki tapad a képernyőre. Ez így nem eléggé izgalmas, mondtam - és ne vedd sértésnek- olyan mint mikor a haverok hantáznak a kocsmában a csajokról. Ahhoz hogy művészi legyen, nagyon meg kell dolgozni vele, főleg ha arra a bizonyos lányra épül a történet.
Én ilyesmivel nem is próbálkozok, hogy a történetem, kimondottan csak egy lányról és annak csodálatáról szóljon, mert nagyon nehéz így eladni a sztorit.

Szóval Sárkány fiú, ez lehet a baj a Máté írásával, nem akartam írni ezt neki, gondoltam csak nekem ez az érzésem, de úgy látszik nem.

A házasság azért ment ilyen hamar, mert ennek a sztorinak még van három része, ahol még van szó róla. A történet eleve úgy kezdődik, hogy fogságba vannak, tehát ezek csak visszaemlékezések, ezért egyes dolgok lehet rövidek, vagy többször is vissza térhetnek majd.
Az előző részeket a címkék alatt találod!

Egyébként én béna kifelejtettem az alcímet, amit mindjárt pótolok. :)

Válasz

XYZ 2084 üzente 6 éve

Meg nem akarok izé lenni, de te úgy írod le ezt a randi dolgot hogy természetesnek hat, míg a Nemes Máté hát az is jó de nekem az nagyon gyerekesnek hat, nekem ez a fajta szerelmi leírás jobban bejön. Lehet érezni azt a természetes vonzalmat ahogy szépen felépülget. Csak aztán a házasság kicsit gyorsan megtörtént :D

Válasz

XYZ 2084 üzente 6 éve

láttam láttam, de nekem így is tetszett!

Válasz

XYZ 2084 üzente 6 éve

ez jó, olvasni fogom!

Válasz

László Levente üzente 6 éve

Csak lassan a testtel Sárkány! :D Le kell szedjem a sci-fi címkét, mert ezzel másnak is okoztam csalódást. Igazából ennek a történetnek csak a körítése sci-fi, a sztori jó része e világi. Előre szólok, ne érjen csalódás! :)

Válasz

XYZ 2084 üzente 6 éve

sci fi!!!! olvasom

Válasz