Amie Mon üzente 6 éve

Talán hasonló az ízlésünk, amiért te meg Januárt :D

Válasz

. Léda üzente 6 éve

Tééényleg? Rick? Hát ez meglepett :) Látod, ő nem tud választani, inkább meghalna.

Válasz

Amie Mon üzente 6 éve

Brutál jó rész lett, Léda! Fú, nagyon... Az anyósok már csak ilyenek... Na, nem-nem, ez brutál kegyetlen lett, egyáltalán nem számítottam arra, hogy ez valóban bekövetkezik.
Édes a Lisa, hogy nem a mentőket hívná, még most is a két pasi között vacakol. Én Rick-et választom :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 6 éve

Szóval az nem tetszett, hogy a bajok csucsán hogy emberi gondolatokat ébresztesz, talán valami farkas üvöltés (egyhe) vagy valami egyéb, inkább jobb lett volna. DE igy is tetszik.

Válasz

László Levente üzente 6 éve

Remélem a mentőstök is olyan kedvesek lesznek, mint a taxis bácsi! :D
Viccet félretéve, pont ezt vártam a történettől, nagyon pörgős és izgalmas.
Rick vallomása engem is meglepett kissé, de ha egyszer olyan szép ez a jány, hogy a férfiember fél karját a farkasok közé vetné, akkor nincs mit csodálkozni! :)

Válasz

XYZ 2084 üzente 6 éve

Majd szeretnék neki állni a többi résznek is hogy értsem a világot!

Válasz

. Léda üzente 6 éve

Én is próbáltam már megmagyarázni :)

Válasz

XYZ 2084 üzente 6 éve

A taxist elfogadom :D Viszont így a késes dolog elég ügyesen meg lett magyarázva :D

Válasz

. Léda üzente 6 éve

Látjátok, vannak még jó emberek!

Köszi Norbi :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 6 éve

Én nem láttam bajt a Taxival, öröm tudni, hogy vannak kedves emberek a világban :) Most a manchesteri esetet követően is taxisok tucatjai írták ki az autóikra, hogy "Ingyen Fuvar", és teljesen bármentesen szállították el a menekülő embereket a robbanás színéről, biztonságba.

De, vissza a történetre! Hogy Susan embere miért kést használt farkascincálás helyett? Teljesen egyértelmű válasz, ami a történetbe is illik: Farkasváltozás csak este van, amikor feljön a hold! Ez egy elég szépen felépített törvény. Nappal nincs karom és tépőfog, így maradnak az emberi módszerek.

Válasz

XYZ 2084 üzente 6 éve

Én se vagyok szakértő a témában, de úgy gondolom hogy egy történetben a logika nem olyan fontos mint a megírás módja. Nagyon sok sikeres filmbe meg könyvbe bele lehet kötni, hogy itt ott van egy-egy logikai bakugrás. Amúgymeg lehetetlen, tökéletesen logikus művet írni, olyan szinte nincs. Én úgy gondolom hogy a te apróságaid nem zavaró méretűek, nem ront az élményen de ha kicsit belejavítgatnál akkor lehet még jobbá is tenné azt, de ez csak egy elmélet. Nehéz megmondani hogy mi a jó, én a magam részéről próbálok minnél kevesebb ilyen dolgot csinálni, vagy nem csinálok bonyolult sztorit. Ugyanakkor én nagyon szeretem azt :D bár baromi nehéz értelmesen megcsinálni, amikor olyan sztorit írnak ami részben a fantáziádra bízza hogy mi történt, és akkor kicsit homályos marad a történet de mégsem úgy hogy zavaró. Szóval én szívesen olvasom a folytatást, kíváncsi vagyok merre vergődik Elisa a többi meg úgyis rajtad múlik, amúgy is két vagy három részt olvastam el, szóval a teljes képet még nem látom.

Válasz

Vincze Gyula üzente 6 éve

Nem vált ki ellenállást, tényleg apróság, de megjegyeztem, mert hát mit mondjon az ember az olvasás után? Kiemeli a pozitívumokat és a negatívumokat. Legalábbis amik szerinte azok. Nem kell mindent javítani, nem kell mindent készpénznek venni, de arra talán jó, hogy elgondolkozzon a szerző az adott dolgon. Aztán mérlegeljen és döntsön, úgy hagyja vagy megváltoztatja. Én a magam részéről úgy gondolom hogy ha a taxis kérdés így marad akkor sem veszít semmit az értékéből, nem lesz kevesebb az írás. Ellenben a másik dolgot, Rick érzelmeit talán megérné bővebben jelezni korábban. De majd más véleményét is hallgasd meg, mert nem biztos hogy igazam van.

Válasz

. Léda üzente 6 éve

Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen apróság, mint ez a taxis jelenet, ekkora ellenállást vált ki. Ő egy ilyen aranyos bácsi volt, megszánta és kész. Csak vannak még jó emberek a világon, nem?!

Akkor túl apró jeleket hagytam. Volt olyan pl. hogy Elisa ott aludt a vendégszobában Rick-el és akkor is próbáltam érzékeltetni, hogy Rick mennyire zavarba van, amikor kézen fogva aludtak együtt, mégsem engedte el egész éjjel.
Meg ugye Rick mindig Elisa nyomában van, mint valami 24 órás kis pincsi.
Kicsit átgondolom majd aztán visszamenőleg átírok ezt-azt, hogy nyilvánvaló legyen a vonzalma.

Válasz

Vincze Gyula üzente 6 éve

Nekem a taxis jószívűségén kívül (egyszerűen kizártnak tartom, hogy ilyet csináljanak, puszta szimpátiából vagy sajnálatból, most ezért lehet, hogy megutálnak majd. Tudom, hogy fantasy meg mittudomén de akkor sem tudok elvonatkoztatni a való világ önző, órájukkal - ha csak másodperceket is - csaló önjelölt aszfaltbetyárjaitól) még az nem volt világos, hogy honnan jöttek hirtelen Rick érzései. Ez nem igazán volt felépítve így csak lestem, mint egy hal. Még ha itt is a farkas ösztönökkel magyaráznád, elfogadnám de itt elvileg meglévő érzésekről van szó amelyeket Elisa is érzékelt. Az a problémám hogy én meg kb semmit eddig, és ezt most csak így idetoltad. De ha figyelmetlen voltam, és voltak utaló jelek, akkor kiváncsi lennék rájuk így utólag, és persze elnézést kérek. A vége viszont ismét jó lett, izgalmas volt.

Válasz

. Léda üzente 6 éve

A taxis csak egy sima taxis volt. Azért vitte el ingyen, mert megszánta a bőgő, pocakos csajt, de a te beépített emberes ötleted se lenne éppen rossz :)
Azért választottam a kést, mert ha farkasmódszerrel tépetem szét Elisát, akkor tuti azonnal meghal és nem tudom életben tartani sehogy sem.
A farkasmagzat miatt meg azért nem aggódik, mert totális sokkban van. Próbáltam érzékeltetni, hogy mennyire nincs magánál, pl. amikor azon aggódik, hogy a mama mit szólna a kupis konyhához. Igazából fel sem fogja a dolgokat.
Többet nem árulok el! Egy örökkévaló sárkánynak lesz ideje elolvasni :D
Köszi az olvasást és örülök, hogy tetszett!

Válasz

XYZ 2084 üzente 6 éve

Jól írsz, (bár lehet ezt már mondtam) de olvasom, és úgy olvastatja magát, el tudom képzelni. Ez a tehetség ez a legfontosabb az egészben. Tetszett az a rész amikor Elisa leírja Rickkel való kapcsolatát az ilyen kicsit kicseszős friendzone-os dolog :D. Ja és véres rész, nekem most bejött olyan jó brutális volt. Meg izgultam Elisáért mikor jött a késes csávó.

Viszont van egy pár dolog ami számomra egy kicsit lóg a levegőben.
- Ki volt a taxis és miért vitte el Elisát puszta szívjóságból? A Phelan klán beépített embere volt és leadta a fülest a gyilkosnak?

-Ha vérfarkasokról beszélünk akkor miért, késsel intézik el a piszkos ügyeket mint valamilyen emberi maffia?

A másik meg, gondolom ezt a következő részben feded fel, a farkasmagzat most meg fog halni? Mégiscsak a hasába szúrtak Elisa miért nem kezdett el aggódni a farkas kölyökért?

Válasz