Amie Mon üzente 6 éve

Engem nem idegesített annyira a lány, mint amennyire a család szemszögéből az :) Mert érthető, hogy vége az életének, az egzisztenciájának, a karrierjének, az egész világnak, amit egész eddig ismert. Hihetetlen nagy feszültség dörren minden fejezetben, hiába próbálunk mosolyogni Elisa szarkazmusán, azért elég komoly ez az egész.

Válasz

Amie Mon üzente 6 éve

Ugye vágod, hogy az törökülés...?! Nem "tök örülés" XD

Válasz

László Levente üzente 6 éve

Nagyon jó rész volt ez is, az akció annyira része a történetnek, hogy ki sem maradhat egy részből sem és ez így van jól!
Meg kell hogy mondjam, hogy a "Susan térde rogyva zokog" és Amie "tökörülése" , kiverte a biztosítékot mára, ezért is köszönet! :D

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Persze, elküldöm anyóspajtást a címedre :)

Hahh, lehet beleírlak a sztoriba, mint tanácsadó :D

Válasz

Ócsai Norbert üzente 7 éve

Kedves anyós... Ki lehet bérelni szülinapi partikra? Felhúznám egy fa ágára Piñata-nak~~ :)

---
"
- Nem hiszel nekem? – kérdem dühös hangon. – Azt hiszed, hogy hazudnék erről?! Nézz a pólómra, szerinted ez csak paradicsomszósz lenne?!
- Mi más lenne? Ne reagáld túl…
"

Clay, barátom, Mr. SzőrmeHasfal, ilyenkor hol van a nagyértékű vérszaglási képességed? Mert ha csak ki nem derül, hogy a farkaslét mellett Elisa valójában még egy Ketchapvérű is, akkor tudnod kéne az igazat. Szimatold ki, tudjuk, hogy képes vagy rá;
Elisa, te meg ilyenkor húzd fel a pólódat! Bizonyára a bőrödön vágott nyílt karcolás/szúrás is csak a móka kedvéért van ott;

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Ez egy kiváló kérdés ;)

Válasz

Vincze Gyula üzente 7 éve

Megvolt benne a feszültség, jó volt olvasni. Vajon ki lesz a nagyobb ellenség Elisa számára, a farkasok vagy az anyós? :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Ez nagyon komolyan megkomponált rész volt.Semmi félelem semmi visszaszolás. Egyébként te érzed azt a fajtalantságot amibe belecsöppentél?- most a pakolás után, ugy érzem reá jöttél valamire.

Válasz

XYZ 2084 üzente 7 éve

:DD

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Hát ez nagyon kedves tőled, de a viccet félre téve, az én tudásom lófing se :)

Válasz

XYZ 2084 üzente 7 éve

Csak azért mert én úgy látom hogy jól írsz és kíváncsi voltam vannak-e eredményeid.

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Nem volt tehén a közelben :)))

Egyszer próbálkoztam egy pályázattal, de nem lett belőle semmi. Miért?

Válasz

XYZ 2084 üzente 7 éve

Elolvastam, jól megírtad. Tetszik az új rajz. Van benne némi Izaura feeling, lehet csámcsogni a dolgokon, ez jó. A vérrel kiírás az egy kicsit klisés, mondjuk például szétmarcangolhattak volna egy tehenet vagy valami hasonlót és azt használhatták volna. Amúgy próbáltál már pályázatra írni?

Válasz