. Léda üzente 6 éve

Igen, január. Depis, de mégis ő tetszik.

Válasz

Amie Mon üzente 6 éve

Az melyik is? Január? Tényleg? Elég depis jellem. Vagy a részre gondolsz? Igen, az a legszebb :)

Válasz

. Léda üzente 6 éve

Mennyire érdekes, hogy eszméletlen jól áll ez neked, mégsem szereted.
Én nem vesztettem az érdeklődésből, szerintem ez a rész is jól sikerült. Persze bevallom, hogy télhó eddig a kedvencem.

Válasz

Amie Mon üzente 6 éve

Köszi :) Ugyan. Én is be vagyok havazódva, akárcsak kedvenc hónapjaim, a nyár az oka, de jövök!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 6 éve

Február tán a legrövidebb hónap, de az teljesen biztos, hogy mindenkinél többmindenen megy keresztül.

És ennél diszfunkcionálisabb, komédiasorozatba illő családdal még biztos, hogy nem találkoztam! :D Viszont a Föld fagyos pusztulása legalább most először az életben összehozta őket.
----
Bocsi a késésért, az utóbbi hetek kalamajkájában elveszett számomra e folytatás a feltöltések köztt.

Válasz

Amie Mon üzente 6 éve

Jóvan, akkor folytatom, eddig bedepiztem, hogy senkit sem izgat Eszti sorsa. lelketlen népség vagytok, na! :P

Tökörülés? Azóta is azt gyakorlom, de még nem sirekült. Szójl, ah kened sirekül! ÁÚ, dixlesziás vagyok is :D

Válasz

László Levente üzente 6 éve

Jézusmariska, ez aztán hosszú rész volt!
Érdekesek ezek a megszemélyesített évszakok és a jellemük sem hétköznapi.
A történet jó hangulatú, remélem Eszti kibirja!
Kíváncsi lennék, hogy milyen az a "tökörülés", biztosan kényelmes! :D

Válasz

Amie Mon üzente 6 éve

Szerintem baj, de sokszor irreálisan pesszimista vagyok.

Válasz

Vincze Gyula üzente 6 éve

Várjunk még azzal, hogy nem tudtad tartani, én inkább úgy mondanám, hogy eltért a várakozásaimtól, másfelé ment, mint számítottam, ami viszont nem biztos, hogy baj. Lehet, hogy a végére nekem is összeáll, és nem lesz hiányérzetem.

Válasz

Amie Mon üzente 6 éve

Van oka, hogy tolonganak, és hogy begyorsítottam, még ha rontja is a fantasy-t, szerintem így lesz kerek a történet, és nem túl terjengős. Majd meglátod a végén, hogy miért nem vittem végig egyesével.
Nekem nem tetszik. Épp a fantasy miatt, az abszurd miatt kedvelem cseppet, de nem az én világom. Pihenni és stilisztikát gyakorolni jó benne, és gondolkodni, de sajnálom, hogy pont azt nem szeretem benne, amit ti igen. Csak egy ihlet kibontása, amihez kell a 12, de értem, és érzem, hogy mit vártatok volna, de nem arrafelé halad a történet. Még biztos írok majd hasonlót, mert amúgy valóban jobb, mint bármelyik regényem - novellát írni pofon egyszerű egy regényhez képest, de az számomra nem az igazi.
Én sajnálom, hogy nem tudtam tartani az elvárások szintjét...

Válasz

Vincze Gyula üzente 6 éve

Nagyon vártam a folytatást, mert kifejezetten tetszett az első rész. Ilyesmit nem minden nap olvas az ember, és én is csatlakoznék Norbihoz, szerintem is ez áll neked igazán jól. Olvastam régebben a Norás regényből 2-3 részt, jó oké az alapján nem kellene véleményt mondanom, ezért csak annyit írok, nem vonzott be, ahogy a Babaház sem igazán az első rész után. Ezt viszont vacillálás nélkül bevállalnám, akkor is, ha fent van az egész, mert annyira beszippantja az embert.
Nem elég, hogy a fantasy ellenére teljesen élethű, de ez az abszurdra hajazó stílus egyszerűen beleolvad, és az teszi teljessé. Na, most jön a negatívum, merthogy ebben a folytatásban ezek ellenére is csalódtam kicsit. Itt is vitt magával a világ, a hangulat és a stílus, de valahogy túl szerteágazónak éreztem, és sajnos szerintem az első három "hónap" után nem sikerült a többinek kellő, elkülönülő személyiséget adnod. Túl sokan vannak, na, és túl rövid terjedelemben tolonganak egymás hegyén hátán. Most azon gondolkodom hogy mekkorát szólna ez a négy évszakkal, ahol nem kell rohannod, nem kell belesűrítened 12 (vagy több) karaktert a történetbe, hanem lenne időd és tered a négyre. Sajnálom ha kicsit keserű szájízt hagy a véleményem de ettől függetlenül nagyon magas színvonalú és érdekes, lekötő olvasmánynak tartom, és biztosan végigolvasom

Válasz