XYZ 2084 üzente 6 éve

Köszönöm hogy olvastad, idővel van benne az is, tudatosan tudattalan raktam bele. Bár most hogy szóltak hogy ez hiányosság most mégjobban figyeltem rá és a későbbiekben próbálom majd a külső leírásokat és a lelki avagy személyiség béli dolgokat kellő arányban ábrázolni. És őőő ennyi :D

Válasz

pásztor pálma üzente 6 éve

Jellemábrázolásból én is szívesen olvasnék többet, de egyébkén jó szerintem, pedig alapvetően nem vagyok fantasy-rajongó, de itt az oldalon is volt már a témában, ami felkeltette az érdeklődésemet :)

Válasz

XYZ 2084 üzente 6 éve

Köszi hogy olvastad és szívesen fogadom meglátásaidat. Belső tulajdonságokból bár később se lesz sok, de valami van.

Válasz

Amie Mon üzente 6 éve

Majd folytatom, de ez most itt annyira nem nyűgözött le, viszont nem akarlak leírni, meg beskatulyázni. És akkor majd kinyögöm, amit ki kell.
Mert eddig elég olyan, hogy ki mit visel, ki hogy néz ki, és ki milyen pizzát szeret, és hopp nyakon haraptak. Kissé hatástalan.
Bulgakov rém régi.

Válasz

XYZ 2084 üzente 6 éve

Hmm... akkor ez jó hír? :D Nekem még meg kell értenem a Bulgakov féle Mester ás Margaritára hajazó modern valamit amit írsz. Ezt most ne sértésnek vedd. Amikor készültem érettségire akkor se jöttek be a modern dolgok. Lehet még fiatal vagyok hozzá.

Válasz

Amie Mon üzente 6 éve

Most már értelek.

Válasz

László Levente üzente 6 éve

Egyelőre csak annyit, hogy olvastam! :)

Válasz

XYZ 2084 üzente 7 éve

Szia Léda!

Köszi neked is! A véleményetek (mind a dícséretet és hibák észlelését) szívesen fogadom. Majd én is olvasgatom másét, és majd próbálok valami hasznosat mondani.

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Szia Sárkány!

Engem is érdekelne a folytatás! Kíváncsi vagyok, hogy mit hozol ki ebből.
Norbinak teljesen igaza van, egy kis jellemábrázolás sosem árthat! Máriát például szépen leírtad, ezek alapján magam elé tudom képzelni. Magáról az átváltoztatásról is szívesen olvastam volna kicsit többet!

Válasz

XYZ 2084 üzente 7 éve

Igazán köszönöm! :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Ez egy sikeresen megírt valami, minden ponton az értelemre hat,még akkor is amikor semmi sincs a levegőben. Folytatni lehetne, viszont akkor újabb szereplőkre lesz szükséged. Egyébként igen tetszetős.

Válasz

XYZ 2084 üzente 7 éve

Köszönöm neked is az érdeklődést, és örülök hogy tetszett az a bizonyos rész. Ezzel a szereplő jellemzés/történetben kapott szerep aránnyal új dologra hívtad fel a figyelmem. Igen, na most ez nem egy egyszeri történet ez egy hosszabb valami egyetlen momentuma. Szösszenet? Nem tudom, igazából csak szórakoztatom magam, majd lehet hogy kedvet kapok egy folytatáshoz, köszi a véleményezést!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 7 éve

Óh? :) Hát akkor merüljünk újonnan a természetfeletti világába!

Bár vámpíros történetekből tényleg folyót lehetne szakítani, én váltig állítom, hogy finom tortából sosem elég.

Ha tervezel neki folytatást, akkor én problémát nem látok ennek a résznek a végével; De ha egyszeri történet, akkor bizony igazat kell adnom nekem is, túlságosan lezáratlan lett vége.


Fogalmazás terén nem látok problémát, szépen elénk tártad a felvonást. Különösen kiemelném itt a második felét a történetnek, ahol a feltüzelt érzelmeket kezelted ~ Az a rész nagyon tetszett, szép és választékos volt; magával ragadt. :)

Amit Én személy szerint nagyobb kritikaként kezelnék, az a kezdés. Az elején úgy éreztem, hogy a főszereplő nem kap elég figyelmet, mert sokkalta nagyobb hangsúly volt a környezetén és az ismerettségi körén, mintsem saját magán. Pedig Ő lenne az, aki viszi a cselekményt.
Laciról és Izabelláról is egy-egy teljes, hosszú bekezdést kaptunk, ezzel ellentétben viszont lényegi szerepet itt most egyikük sem játszott.

A történet haladtával persze Balázst valamennyire jobban megismerjük, belelátunk a fejébe, de - legalábbis számomra - az első benyomás rettentően sokat jelent. És ha a kezdeti fókusz az egyszeri töltelékkarakterek jellemzésén hever, nem pedig a Főszereplőn, akkor az hátrányos lehet, mert így a kapocs az olvasó és közte sokkalta később alakul ki, ami bár hosszú történeteknél megengedhetőbb, pároldalas sztoriknál már hátrányos lehet.

De mint említettem, ha van folytatás, akkor a legtöbb, amit most felsoroltam, az lényegtelenné válhat :)

Válasz

XYZ 2084 üzente 7 éve

Köszönöm hogy elolvastad és a pozitív választ is. Igen, ezen a befejezetlenségen dolgoznom kell, meg még biztosan máson is.

Válasz

Vincze Gyula üzente 7 éve

Elég befejezetlennek hat, de eddig nem rossz. Bár a könyökömön jönnek ki a vámpíros történetek lehet hogy neked sikerül egyedien megközelítened. Lédának is összejött a vérfarkasokkal és a te írásodban is éreztem erre utaló jeleket.

Válasz