. Léda üzente 7 éve

Igen, csak az tudja, hogy milyen mocskos ez a világ, aki benne van :)
Köszönöm, hogy elolvastad!

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Ó, egy balerina :) Fájó láb, szűk ruha, kövek, színpad - csak a táncosok tudják, hogy micsoda bűz van köztük a színpadon :D Ami olyan légies, precíz és tökéletes a nézőtérről, az pont annyira büdös és kínkeserves fent. Ezért is nagy illetlenség rátörni szegény Elisára az öltözőben.
Na, de, hogy jön képbe a farkasvér? Tán az ifjabb Clayton-nak lesz ehhez köze?!

A pénz meg... Mindent az mozgat a világon, nem csak a társulatokat. És vannak, akik úgy gondolják, mindent megvehetnek...balettársulatokat, balerinákat otthonra...

Örülök, hogy újra vagy :)

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Köszi szépen :) Örülök, hogy tetszik, sokat agyaltam hogy hogyan fejlődjek a párbeszédek terén (is). Igen, van mitől félned :D

Válasz

Ócsai Norbert üzente 7 éve

Ó, szegény lány - A táncművészet az egyik legkegyetlenebb iparág, ami létezik, pedig mily' szép álmok fűtik az odakívánkozó lelkeket. Ember embernek a farkasa, és mindenki, aki azt hiszi, irányításban van, valójában ő maga is csak egy bábu a nagyobb játszmában. Már most előre félek!

Az nagyon tetszik, ahogy a karaktereket előállítod: Remek testbeszéd, remek hangvételek - A párbeszéd ettől nekem teljesen természetes.

Válasz

. Léda üzente 7 éve

M M! Köszi, hogy olvastad! Valószínűleg kibővítem majd kicsit ezt a részt is, remélem akkor jobb lesz :)

Válasz

M M üzente 7 éve

Èrdekesen kezdődik, sejtem, hogy ebből hogyan alakul majd a fantasy :)
Igazából az első jelenet az rendben van, de ha egy kicsit hosszabb akkor talán mèg jobb leheteg volna, bár elismerem, hogy táncos jelenetet elèg nehèz írni.

Ami annyira nem tetszett az a utolsó bekezdès. Dicsèretes amit megakartál fogalmazni benne, de valahogy nekem most annyira nem illett a kèpbe, vagyis kicsit súlytalanak èreztem. Ha egy picit jobban bele mèsz a lány èrzèseiben akkor biztos vagyok benne hogy akkor jól müködött volna a vège is.

Válasz

Máté Nemes üzente 7 éve

Részemről a csíny letudva!

Válasz

László Levente üzente 7 éve

A történet figyelemre méltó, akárcsak Norbi megidézése, remélem túléli! :D

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Uh bakker, ezt az amatőr bakit :D Elnézést kérek kedves MÁTÉ, nem volt rajtam a szemüvegem! Vagy direkt csináltam, hogy több kommentet generáljak? :)))
szánombánombocsi

Válasz

Ócsai Norbert üzente 7 éve

Yo! Megidéztek! :D

Válasz

Máté Nemes üzente 7 éve

Milyen Norbi? :D

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Ejj, Norbi! A ravasz mindenedet....

Válasz

Máté Nemes üzente 7 éve

Adél:

Nagyon tetszik eddig! :)
Felkelti az érdeklődést és számomra azt sejteti, hogy Mr. Phelan és a balett-táncos között lesz valamilyen kapcsolat.

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Kedves Zoltán, csak gondolnod kellett rá és már itt is van! Igen, ez is valami hosszabb valami lesz, örülök, hogy eddig jónak találod. Köszönöm az olvasást!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Már éppen kérdezni akartam, hogy mostanában nem kerül fel semmi tőled, és láss csodát itt van. Mivel hogy e z is hosszabbnak tünik mint amennyi most fenn van, még várok a válasszal. De nem is várok. Eddig jó !

Válasz