. Léda üzente 7 éve

Mi a manó, én ezt a második részhez írtam :O

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Szerintem is nagyon sok ez a kedvesem, életem, szerelmem... nekem legalábbis szörnyen nyálas lesz tőle az egész. Főleg Máté, na ő aztán tocsog a nyálban - lehet ez volt a célod, akkor sikerült is. Francit még mindig nem kedvelem, hülye liba. Nekem ez a találka a szülőkkel totálisan szürreális lett. Az még oké, hogy Máté nem ismeri ezeket az ételeket, de hogy a lány etesse meg... huh. Őszinte leszek, nekem a vége az valami brutál nyáltenger. Ahogy mindenki imádja egymást és együtt ölelkeznek. A hideg kiráz :)

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

"Hiszen, ha bármi nem jön össze, akkor lehet a kezet mosni, miszerint 'Én nem szóltam bele!'"

Ezen meg én röhögtem hangosan! :D Norbiii!!! :)))) A női természet egyébként olyan, hogy ameddig szeret, addig szöszmötöl (=kötekedik, szívózik, kritizál, push-push-push, elvár, fejlődésre terel), addig vitatkozik. Ha egy szót sem szól, akkor már nem szeret. Tessék értékelni az idegörlő időszakot, és megijedni, ha kezd kialakulni valamiféle nyugalom. :D

Válasz

Ócsai Norbert üzente 7 éve

Léda! Hát rákényszerítettél, hogy hangosan felnevessek :D :D Te jóságos ég, a megjegyzésed első mondata teljesen váratlanul szerelt le :D

De; Regényidő!
Kicsit késve érkezek, így hát a legtöbb dolog, amit én is észrevettem, azt már Am Mon jelezte.
De azért saját szavakkal is kifejtem :)
Gyakori szóismétlés és itt-ott üres párbeszéd, viszont ez nem megy a történet rovására, hiszen ezeken mindig lehet javítani az időbeni tapasztalattal :)
Történet szempontjából Franciska érdekes alappontot ad a narrátívának. Irányításmániája teljes bizonyossággal több konfliktust fog kötni, mint amit azt főhősünk képes sokáig tolerálni, és így első részt nézve úgy is tűnik, hogy a fő probléma pont eköré formálódik - Képes lesz-e románcuk kibírni a közel 1 hónapja (!!!) tartó kapcsolatot. Hú, vannak itt még BŐVEN bezárt ajtók, amiket ki kell nyitni a rendes megismerkedéshez. Csak eme ajtók mögött mik rejlenek... Ugyebár.

Mindenképpen tovább fogom olvasni, kíváncsi vagyok, hogyan fejlődsz, és hogy merre halad a sztori :)

A női nadrágról pedig... Néha bizony nem árt engedni. Hiszen, ha bármi nem jön össze, akkor lehet a kezet mosni, miszerint 'Én nem szóltam bele!' A szerelem egy háború, és mint háború, hagyni kell, hogy az ellenség úgy higgye, övé a felső pont :D

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Küldd, persze! :) Az én elsőm arról szólt, hogy süt a nap a hegyek fölött. És akkor még azt hittem, hogy az wow. :D :D :D

Válasz

Máté Nemes üzente 7 éve

Am Mon és MM:

Köszönöm, hogy ennyire őszintén megírtátok a véleményeteket. A vitát érdekes volt olvasni... :D

Nem teljesen az első volt.

A legelső komolyabb egy rövidebb szösszenet volt. Elküldöm nektek üzenetben, ha érdekel titeket. De azt még négy évvel ezelőtt alkottam.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Első írásnál szerintem az a legfőbb gond, hogy az ember orrvérzésig rástresszel arra, hogy valahogy kinyögje, amit akar. Nem elég, hogy alig jön össze, ha egyáltalán... De a körítést tuti, hogy tönkreteszi ez az erőlködés. Később majd kisujjból menni fog a cél, és finomodik a körítés. Aztán meg gyötrődhet a stilisztikán és a helyesíráson.......

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

A többiben igazad van :D

Szerintem a párbeszédek gyatrán vannak megírva, de az nem tükrözi a jellemrajzot - én érzem benne a célt, ami ám nem igazán sikerült.

Első írásnak nem olyan rossz, ha visszagondolok az enyémre, na akkor meg kifejezetten élvezetes:) Legalább az alapkonflikt okos, azt érezni is, a jellemekkel egyetemben.

Válasz

M M üzente 7 éve

Ettől egy karakter nem üres mert èrezni lehet rajta, hogy el van kènyesztetve? Ès akkor ez a karakter a törtènet egyik főszereplő a másik pedig srác aki úgy van ès èteleken filozófiál? Nem tudom, de nekem erről a kèt karakteről ès ezekről a dolgokról nem a jól megírt, átgondolt karakterek juttnak eszembe.
De okè ha már Barátok Közt szintü karakterek vannak benne akkor legalább valami èrdekeset csinálnának az első fejezetbe, de sajnos a jól meghuzott határok közt mozognak a szereplők ami nagyon nem jó.
Nem akarom megbántani a szerzőt, hisz minden írásban sok munka van ès ahogyan ő is elismerte ez volt az egyik első próbálkozása, így minden esèlye megvan arra, hogy fejlödjon.

De amúgy meg a karakterek üresègèt remekül lehet látni a párbeszèdekből...

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Nincs igazad abban, hogy üresek a szereplők. Teljesen érezni, hogy a lány egy akaratos, elkényeztetett, gazdag liba, akinek az értékrendjét a külső elégíti ki és várja ezt el a sráctól is - aki isten tudja, miért szereti, de szereti, ezért kussol, és ebben rejlik az ő konfrontáció kerülő személyisége, alázatossága. Pont nem ezzel volt baj.

Válasz

M M üzente 7 éve

Nem biztos, hogy egy zuhanyzos jelenetől olyan lett volna mint a Szürke. Ha jól írja az ember a szex jeleneteket akkor simán dobhat a sztorin. Persze jó erotikus jelenetet borzalmas nehèz írni.
Nekem szemèly a Szürkèvel ès hasonló könyvekkel egy igazi nagy gondom van mèg pedig az, hogy a perverz tèmát úgy dolgozák fel, hogy nyakon öntik ilyen rózsaszin romantikus izèvel ès az egèsz sztori vègtelenül buta lesz.
Mondjuk èn már jó ideje irom a Szürke Ötven árnyalat forditott változatát ami persze teljesen más :D

Válasz

Máté Nemes üzente 7 éve

Egyébként linkelnél pár írást magadtól? Ezen az oldalon nem tudom, hogy kereshetek rá mások írásaira, ha csak hírként tették fel.

Válasz

Máté Nemes üzente 7 éve

Persze. Iskolában sem volt elsőre jó fogalmazást írni.
Tudod, ha a zuhanyzósnál történik valami, akkor még jobban olyan, mint a Szürke ötven árnyalata...
Bár, igazad lehet. A festők közül is hányan megfestették a meztelen emberi testet, amikor a prüdéria eluralkodott.

Válasz

M M üzente 7 éve

Nekem az első próbálkozásom rendkivül unalmas volt...Ez teljesen normálisan ahogyan az ember tapasztaltabb lesz úgy fogja ezeket a dolgokat jobban èrezni. Bár szerintem nèha át kell lèpni határokat hogy igazán ütös dolgot tudjon írni.
Valahogy úgy èreztem, hogy nem vagy elèg bátor
Pèldául ott volz a zuhanyzos rèsz ahol akár törtènetet volna de nem törtènt semmi. Ez nem jó. Főleg kezdèskor mikor meg kell fogni az olvasot.
E/1- írtad a sztorit ami jó dolog de nagyon kevès volt benne az igazán èrdekes, egyedi gondolat ami szerintem az E/1-hez lètfontoságu

Válasz

Máté Nemes üzente 7 éve

M M

Köszönöm az őszinte véleményt, kritikát. Elfogadom, hogy nem tetszett. Nem tettem meg a történetben a megfelelő felütést. Számomra már azok a részek jobbak, izgalmasabbak, amiket manapság írok. A sztori későbbre tartogat fordulatot, de ez nem ment fel az alól, hogy az elején ne keltsem fel a figyelmet.
Kérlek, hogy azért figyelj, mert elkezdek hamarosan egy másik sztorit, amelyben már az első sorokban szándékom felkelteni a figyelmet.

Olvastam már könyvet, úgyhogy tudom, milyen, ha unalmas az eleje.

Őszintén köszönöm szavaidat.

Válasz

M M üzente 7 éve

Valami másra számitottam a cím ès a 18-as jelzès után.
Sajnos nekem ez az írás nem tetszett, elègè unalmas volt számomra, bár tèny, hogy ez csak az első fejezet de akkor is...Semmi olyan dolog nem törtènt amièrt èrdekelne a folytatás.
Nem tudom, hogy mi volt az eredeti elkèpzelès vagy mit is szerettèl volna elèrni a kèt idegesitő karakteren kivül. Okè, hogy szerettes volna hogy a szereplők idegesitoek, de azon kivül valami plusz nem kellett volna? Valami plusz dolog a karaktereknek hogy ne legyenek ennyire üresek?
Sajnálom de nekem tetszett, a párbeszèdek nagyon gyengèk, a hangulat olyan mint a Szürke ötven árnyalatè csak szex nèlkül

Válasz

Máté Nemes üzente 7 éve

Mindenki megkapja, amit érdemel. Csak ennyit mondok, hogy felcsigázzalak, még jobban. Ha igazságos, ha nem.

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Persze, olvasom majd tovább. A franc vigye el Francit... :)

Veszélyes, amikor egyszerre több sztori van a fejünkben... én abból sose jövök ki jól.

Válasz

Máté Nemes üzente 7 éve

Köszi Léda!

Akkor Franci számodra is elég idegesítő! :D
Olvasd a sztori többi részét is, két-három rész és több cselekmény lesz, a végére pedig fordulatok is lesznek. Csak már ott járnék!!! Viszont éjszaka álmomból felkelve jutott eszembe egy másik sztori, teljesen más műfaj, úgyhogy az is ott motoszkál a fejemben.

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Huh, hát elég hamar rájöttem, hogy ezt a lányt tarkón tudnám vágni :))) szörnyen ellenszenves és idegesítő, ki nem állhatom az ilyen típusú embert. Pl. ahogy beszól, hogy nem elégedett a fiú képzettségével... aztán elrángatja futni, ahol megtanítja lélegezni... hajajaj. Persze a fiú se sokkal jobb, ő amolyan kis "birka" :)

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Persze, amúgy jól össze van rakva, érezhetők nagyon a személyiségek - bosszantó mód :D

Mondjuk van benne valami...minden férfi mellett egy nő is áll, aki otthon jól elmondja a véleményét, mielőtt hétfőn a férfi munkába megy pl. :)) De azért én úgy gondolom, hogy az együttélésnek nem dominancia viszonyban kell(ene) működnie. Az meg nonszensz, ha mindenbe bele akar szólni akár a nő, akár a férfi.

Igen, örülnék, ha kevesebbet kínzó női alak is felmerülne:)))

Válasz

Máté Nemes üzente 7 éve

Szia! Am Mon!

Köszi az észrevételeket! Nagyon tanulságosak!
Jól érzem, hogy a hibák ellenére azért érdekel a sztori? :D
Hát, igen. Franciska ilyen idegesítő csaj kicsit, de a főszereplő valamilyen módon szereti, bár az, hogy mennyire komoly ez a szerelem és hogy nem inkább csak testi kötődés, az ki fog derülni a későbbiekben.

A nadrágot pedig az esetek többségében úgyis a nő viseli...
Az, hogy igazat adsz egy nőnek, az még nem a férfi gyengeségének a jele.

Ja, és remélem, hogy találsz majd szerethetőbb női alakot is egyszer a sztoriban, ha odajutunk.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Szia!
A tusolásos rész túlzás - gondolok arra, hogy a jobb kezedbe öntöd a tusfürdőt, és milyen sorrendben mosakszol. Szerintem a "szerelmem" kifejezés is sok.

Aztán...A lány bugyira húz köntöst és így ültök ki télen az erkélyre??? Utána a fürdőben meg a köntös alá miért kerül hálóing is?!

A reggeli készítés is kissé erőltetett, túl részletes.

És miután elolvastuk, ki hogy zuhanyzik, elmentek futni?! Nem zavaros egy picit? :)

Nekem gyanús a csaj, miért kell szegény srácot nyüstölni a futással, amikor az tévézni szeretne, és rögtön "ellustulással" vádolja. És fura kifejezés az, hogy a lányt a kapcsolat "emberibb"-é tette - az milyen?

A futás is olyan, mintha le akarná alázni a srácot. Ha már együtt mennek, miért nem bír lépést tartani vele, miért kell előtte futnia... Aztán ahogy kijelenti, mit hogy fognak csinálni, az kész rémálom. Ez a csaj egy igazi hajcsár!

"Arra gondolok, hogy annak ellenére is szeret, hogy kicsit túlsúlyos vagyok."
Ja. De azért a sz*rt is kidolgoztatja az erősebbik nemből...Minek akarná, hogy erősebb combjai legyenek, ha így is szereti...

És futás után meg nincs zuhi, de azért be lehet feküdni az ágyba, és persze megint azt kell nézni, amit a csaj akar :(

"Ragaszkodik ahhoz, hogy félszáraz bort vegyünk, én pedig végül beleegyezek. Nem akarok este a kanapén aludni."

Hűha!!! :)) Ez a csaj tényleg nem kispályás a nyafiban!

A gondolás képzelgés nagyon szép volt, és megható, de talán olyan lányt kellene odavinnie, aki nem akarja majd kikapni a srác kezéből az evezőt, és a kaját.

"- Nem gondolod, hogy túl sok lesz a csoki?"
NEM-NEM-NEM és NEM!!! Csokiból sosem lehet elég sok!!! És a visszazárható csomagolás a legnagyobb ökörség a világon :)) - ujjjujjjúj, de utálom a Francit!!!

" Akkor véstem eszembe, hogy mindig az asszonynak kell igazat adni." - HA azt akarjuk, hogy az asszony viselje a nadrágot...

Válasz

Máté Nemes üzente 7 éve

Áh, értem. Köszi! Próbálkozom. Ez még csak az eleje a sztorinak. Ennél jóval többet írtam már meg, csak kezdetnek ennyit küldtem be ide. Igazat megvallva, van egy előzmény is a megismerkedésről, viszont azon még többet kellene finomítanom, úgy érzem. Ha úgy alakul, akkor azon is alakítok és felrakom egyszer talán.

Perverzkedés nem is lesz annyira nyíltan, legalábbis nem tervezek ilyesmit. Durvaság, csúnyább beszéd még előfordulhat a későbbiek során.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Hát hogy szépen megírtad , nem estél túlzásokba sőt még perverzkedésben sem, nekem igy tetszett ahogy megirtad.

Válasz

Máté Nemes üzente 7 éve

Kösz a kommentet. Mire gondolsz pontosan a lekeríkett világ alatt?

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Egy szépen lekerekített világ tárul elénk. A pár hajlamos az egyűttmaradásra, de ha kell hát ...

Válasz