Amie Mon üzente 7 éve

A világot az ágy rugói mozgatják. Vagy nem? Hát de :D

Jó, hogy újra itt vagy!

Válasz

László Levente üzente 7 éve

Öröm hírt kell közölnöm! Megvan Morci betegségére a gyógyír!.... a szex. Elképesztő ez a lány, ha haldoklik is dugni akar. :D (elnézést a kifejezésért) :D
Komolyra fordítva a szót, ez a történet nagyon hullámzó érzelmeket vált ki az emberből, az egyik pillanatban kifacsarja a szíved, a másikban azon kapod magad, hogy merevedésed van. :D Na jó befejeztem a poénkodást.
Egyébként nagyon jó, hogy ilyen szüneteket iktattál be a bekezdések közé, nagyon megkönnyíti az olvasást.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Óú, azt hittem, már rég meggyógyultál. Nálam is elszabadult a pokol, de ez van, én sem tudok többet tenni, olvasni és írni többet, gyorsabban, úgyhogy megértelek, és ez abszolút nem gond.

De most már gyógyulj meg!!

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Mostanában kevesebb időm van sajnos, még mindig elég nyomi állapotban vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy elfelejtek olvasni :) max kicsit lassan haladok...

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Az élet nem fekete-fehér - bár Norci még nagyon itt tart :)
Cuki...és Ádi... :(

Örülök, hogy benéztél :)

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Szerintem jól tették, hogy összegabalyodtak, legalább valami jó is történt... Norcival tényleg csak a baj van :)
Jó volt ez a kávés szemléltetés, Tamás cuki.
És Ádi... :(

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Nekem a felperzselről fájdalom jut eszembe, nem tudom, miért vicces. De átgondolom, újraolvasom, átértékelem :) Köszönöm az észrevételt.

A hsz-ok... A legelső együttlétük elnagyolt volt, ez meg erkölcstelen. :D :D :D

Válasz

Ócsai Norbert üzente 7 éve

Ó, emlékszem, amikor két hete itt jártam és olvastam én is a hozzászólásokat :)
Most, hogy ténylegesen itt vagyok, már nem is tűnik olyan távolinak.
Ez is jó rész volt, egyedül egy megfigyelésem lenne ezúttal:

"- Én ezt nem bírom ki! A lelkiismeretem felperzsel emiatt bennem mindent! - nyögtem."

Csodás fogalmazás, tényleg, de én jobban látnám a mesélésben, mintsem a párbeszédben. Olyan... túlzottan drámai egy emberhez képest.
Persze, Nora felettébb gyakran szeret rájátszani a szerepére, így ez teljesen érhető tőle, de azért mégis, ritka az olyan személy, aki így beszél egy átlagos környezetben.

Ebben én is teljesen hibás vagyok, bevallom, mivel az én egyik karakterem, Szandra, is gyakran beszél úgy, mintha egy drámajáték kellős közepén lenne.
Ha a karakter ilyen, akkor hát ilyen, ezt még a saját írásomban sem tudom elkerülni, bármennyire nem tetszik; csak itt nálad azért tűnt fel inkább, mert ez, a hangulat alapján, egy keserű jelenet lett volna, ahol sajnálnunk kéne a hősnőt, ehelyett viszont az eltúlzás nekem komikussá tette.

Természetesen nem mondom, hogy rossz, Nora ilyen; Csak engem elnevettett, amikor aggódnom kellett volna helyette. Szerintem az ilyen pillanatokban az egyszerűbb és nyersebb megfogalmazás sokkal nagyobb behatást keltene, mert inkább jön le őszintén/ösztönösen.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Népnevelő?! :D Rossz gyerekeknek nem épp én vagyok a követendő példa!!! :D

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Olvass csak nyugodtan, ezek csak az irások mellékzöngéi !

Válasz

László Levente üzente 7 éve

Én azt hiszem ettől kezdve, nem is olvasok egyebet csak kommenteket! Komolyan nagyon szórakoztató. :D :D

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Sőt ha fel se kel akkor is állandó életveszélyben van, mert rázuhanhat egy repülőgép a házra vagy egy eltévedt autóbusz is bekopoghat, netán egy száguldó mercédesz,is meglátogathatja.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Még valami. Az élet számára legalább akkora kockázat, mint a szex. Felkelni, neki ütközhet véletlenül bárminek, ráléphet bármire, elvághatja magát a konyhában... Vagy máshol. Állandó elvérzésveszély van. Akkor? Fel se keljen? Mondjuk, ő is azt szeretné.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Akkor valóban nem esnek egybe az erkölcsi normáink. A házasságok 60%-a végződik válással, a gyilkosságok 90%-a családon belül történik. Számomra a szerelemnek, szeretetnek nincs köze a társadalom-egyház által előírt értemetlen "papírmunkához".

Én értem, hogy nem tudsz többet olvasni, én sem. Én csak arra kértelek, hogy sorrendben haladj, mert regényt olvasni másképp értelmetlenség. Olvasnálak még, ha nem baj, hogy lassabban haladok én is.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Normális körülmények között , előbb az esküvő, és utána fajfentártás, aztán abban sem vagyok biztos hogy betöltötte a18 életévet, azonfelül lévén hogy doktorokról van szó, tudják hogy milyen beteg, nem tudom szabad-e annak a kockázatát vállalni hogy esetleg elvérzik. Emlitetem már hogy az utóbbi időben egyéb elfoglatságaim miatt "igy olvasok". Te viszont töredékét sem olvastad az én irásaimnak, ami nem baj. Kivánok jó munkát, sok jó írást, erőt egészséget.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

De akkor miért nem sorban haladsz? Ez egy regény, 4 fejezetenként olvasni mi értelme?

Maga a szexuális együttlétet nevezed erkölcstelennek??? Akkor mi lesz a fajfenntartással???

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Hát úgy látszik az erkölcsi normáink, türóképességeink, nem esnek egybe, a harminchetedik fejezetet nem olvastam, újabban csak annyit van időm olvasni amennyit tőlem olvasnak.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Olvastad az előző fejeztet? Az alapján az apjával való alvás biztos nem az, ugyanis inkább elájult.

A "közösülés" meg erkölcstelen??? Hát, erre már szavaim se maradtak.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

A Zsolttal való közüsulés, és az apjával való alvás.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Nem biztos, hogy jól értelek, de itt mi volt erkölcstelen?! Vagy mi az az erkölcsi norma, amit a főszereplők átlépnek?

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Nehezen tudok megszólalni ennek az írásnak a hatásától. Nem tudom eldönteni hogy van ilyen nő a világon vagy nincs, de viszont azt is tudom ahogy az író azt írja meg amelyik lehetséges , és ez lehetséges, mert a vágy olykor átlépi az erkölcsi normát,természetesen vagy, vagy természet ellenesen. Nálam ez volt eddig a legjobb rész. Csak így tovább !

Válasz