Amie Mon üzente 7 éve

Ó, sajnos nem túl erős ez az angyal :(
Nekem az a leírás tetszett a legjobban, amikor bicegve halad, és szembesül a pusztítással. Úgy érzem, akkor igazán beleélted magad, elragadott a kép, szépen átadtad - szomorkodtam vele. Az eleje ehhez képest kissé nehézkes, talán a sok szóismétlés, túlzó magyarázkodás, nem mondom, hogy rossz, de mintha a szíved nem lett volna benne a harcjelenetben. Persze nem baj, de nem kell erőltetni, ha valamit nem élvezel írni, jobb akkor néhány tárgyszerű mondattal leírni, és slussz.

Szeretem az angyal érzelmeit. Pont ilyennek képzelek el egy angyalt, ennyire törékenynek, most is elámultam, mennyire szomorúvá tudsz tenni az ő szemén át.

Óú :( Weis és Leon :"(

Válasz

Emilly Palton üzente 7 éve

Szia!

Nem érzem kötekedésnek a véleményed/kritikád. Sőt! Örülök neki, mert így tudom, hogy mit és hogyan rontottam el, min kell javítanom, mire kell odafigyelnem.

Kösz, hogy szóltál hogy stilisztikai hibát vétettem. Akkor azt átírom, vagy kiveszem belőle.

Hát igen, néha az ember átfut egy-egy momentumon a saját szövegében. Köszönöm, hogy észrevetted és szóltál, hogy a fejezet elején még rengetegen voltak, míg itt már csak hárman.
Annyit olvassa az ember a története szövegét, hogy már szinte fejből tudja, így néha becsúsznak ilyen bakik. Néha hagyni kell egy picit pihentetni, hogy utána tiszta fejjel lásson rá az egészre. Akkor kibukna ezek a tévedések.

Köszönöm, hogy olvasod, és szólsz a hibákért. Hálás vagyok!

Válasz

Emilly Palton üzente 7 éve

Szia!

Ha belegondolsz, nemcsak ez a történet, de mindegyik, ahol valahol valamilyen gonosz van, mind erről szól. Az már más kérdés, hogy milyen utat kell bejárnia ahhoz, hogy a végén a jó győzelmeskedjen. Feltéve, ha a jó győzelmeskedik :)

Válasz

Emilly Palton üzente 7 éve

Szia!

Köszönöm :)

Válasz

juhasz aron üzente 7 éve

akkor megjött a kötekedő :)

szerintem a csatajelenet nagyon nem volt jó, illetve jól megírva

tudom, hogy ma már nem aranyszabály, de 'de'-vel akkor se kezdjünk új mondatot, hiszen az első mondandóját köti össze a másikkal

' Egy olyannak mutatkozzak be, aki a jelenlétemben még lélegezni is képtelen? Ne röhögtess! Gyengék nem érdekelnek'

ez a rész meg nagyon nem illik bele a környezetbe. nem hiszem, hogy egy warlord így beszélne

valamint három bestia megölése után azt hittem, hogy vége van a harcnak, mikor az első részben még arról volt szó, hogy rengetegen vannak?

Válasz

Ócsai Norbert üzente 7 éve

Én sem találtam vele hibát.
Az viszont mindig lenyűgöz, hogy bárhol legyen bármilyen gonosz, mindenkit helyben lemészárol, kivéve azt az egy személyt, aki aztán szépen megerősödik és legyőzi őt a végén :D

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Szerintem teljesen jól eltaláltad, nekem legalábbis nincs bajom az ilyen részekkel, sőt! :)

Válasz

Emilly Palton üzente 7 éve

Szia!

Köszönöm szépen!
Hát nem. Nem ment neki elég jól. De ennek is megvan az oka, ami a következő fejezetekben lesz kibontva. Vagyis jó pár fejezet után.
Remélem, nem vittem túlzásba a pusztítással együtt járó dolgokat. Próbáltam odafigyelni, hogy ne legyen túl sok, és ne legyen túl kevés, betartani az arany középutat.

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Hát ez a harc nem sikerült valami túl jól az angyalunknak... jól érzékeltetted a pusztítást, ahogy írtad a vértengert és a cafatokban lógó végtagokat.

Válasz

Emilly Palton üzente 7 éve

Néha kell a pihenés is :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Folynak harcok, adok-kapok, aztán elcsendesedik minden. Erre szépen hazamégy.

Válasz