Amie Mon üzente 7 éve

Ugye nincs??? :)

Jani... *sóhaj*

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Ha ennyit éreztél megfelelőnek ehhez a részhez, akkor nincs miről beszélni, így volt jó és kész. Durva ez a lepkés dolog... bele kellett pillantanom a tükörbe, hogy ugye rajtam nincs ilyen..brrr.

De mit mondott Janiii?!

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Köszi. Én ennyit, és pont ennyit éreztem megfelelőnek az erotika leírásához.

Válasz

László Levente üzente 7 éve

Szemétség itt elvágni a történetet! :D :D Pont a tetőpontján.
Élvezettel olvasok minden részt és minden kommentet, puhatolózást. Bár az utóbbiak, igen csak lényegtelenek és tényleg csak puhatolózás.
Hozzá tenném, hogy ez nem pornó magazin. Egy erotikus jelenetet, le írhatunk pár költői jelzővel is, mint például: egyé vált testük. De úgy is írhatjuk, hogy péniszét behelyezte a vaginába, plusz még ellátjuk néhány jelzővel ezen nemi szerveket. :D Lehet, így részletesebb, de nyersebb.

Válasz

Bodor Áron üzente 7 éve

Egy pillanatig nem vitatkozom. Egyébként, bár nem vagyok jogász, és sosem érintett ez a saját bőrömön, de 14 év alatt kötelezően jogi szaknciókat von maga után. Ez itt nem áll fenn. 14-18 éves korban valami olyasmi van (illetve volt, már a mobilkorszak előtt is) hogy ha az idősebb fél nem több mint 4 évvel idősebb a fiatalabbnál, és nem történt erőszak, akkor semmi. Ha nagyobb a korkülönbség, de szintén nem történt semmi oylan, ami valamelyik fél kívánalmain túlmutat, akkor a szülők opcionálisan kérhetnek eljárást, ez viszont nem kötelező. VAgy valami ilyesmi. Tehát nem elsősorban a jogi része aggályos.
A történetben a szereplők megítélése nagyban függ a tetteiktől. Amelyik szereplő -indokolatlanul- gyilkol, akkor általában neki is rossz vége lesz. Kisebb-nagyobb vétségek (mint a következmény nélküli gyorshajtás) beleférnek a pozitív hősöknél. Szóval csak "megnyugtatóbb" lett volna, ha... De ez egy regény, az elvárás pedig olyan, mint egy rossz vélemény...

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Az új BtK értelmében igen, de a történet még a net, meg a mobil korszak előtt játszódik, szóval gyanítom, gond volt ezzel.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 7 éve

Technikailag teljesen tiszta jogilag, hiszen ha már csak a magyar szabályokat is nézzük, 14 év a beleegyezési korhatár. (Japánban pedig 13)

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Oks, átírom. Hogy ha lenne még valaki ennyire elvetemült, mint te, akkor rendben legyen a matek. :D

Tudom, hogy jogilag nem tiszta... De a drog az? Vagy 240-nel száguldozni? A lövöldözésekről nem is beszélve. Komolyan ez a legnagyobb bűn?! :)

Válasz

Bodor Áron üzente 7 éve

Ok... Lehet, hogy én gondolkodom túl reálisan, ez pedig egy regény... Elvileg a betöltött életkort mondják évszámmal. Vagy írd: 15 leszek. De végső soron mindegy, bár a (minimum) 24 éves (18 + 6 év egyetem) Zsolt és 16 éves Nora jogilag nem tiszta... :) De mindegy.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Szülinap áprilisban.
1. rész: 14 és fél éves (tél) - azt én 15-nek hívom :D Lehet, ez a baj... Mert nem múlt el, de közelebb jár hozzá.
16 éves, miután eltellik 1,5 év (balett nyáron, Dávid 17)
Ezután csak az ősz tellik a várakozással, 16 és fél éves szilveszterkor.

(azt hiszi, amfetamin)

Én tuti fix, hogy jól számolok, de az előfordulhat, hogy nem jól használom, hogy "x éves vagyok" - betölti, nem tölti... Komolyan, nem is tudom, hogy kell mondani.

Válasz

Bodor Áron üzente 7 éve

Nem voltam rest, kiszámoltam. Engem is megtévesztett 1-2 apróság, de most végiglaposztam...
1. rész : 15 éves, és tél van. Pontos hónap adat nincs.
6. rész : másfél év telik el. Tehát ha 15 éves és 0 napos volt a kezdetekor, akkor is 16,5 éves.
18. rész: Szerepel egy júni 20 a nyárra. Ebből visszaszámolva a másfél év az első részhez dec. 20.
23. rész: "hónapokat aludtam át" November mint megjegyzés.
24. Hetekig tartó kín, "ágyban szenteste és karácsony". Nem említed a novembertől karácsonyig a születésnapot, és utána se. Pedig annak itt kéne lennie, különben már itt 17 éves.
25. rész: megtörténik, Dec. 31. Matematikailag kénytelen elmúlni 17 éves, vagy a 1,5 év nem pontos a 6. részben.

Az idővonal bonyolult "állat" egy regényben. Érdemes egy külön szövegfile-ban jegyzetelni... Persze nem egy nagy ellentmondás. Ami miatt azt éreztem, hogy több id telt el, hogy mintha lett voln még egy tél-nyár váltás, de aztán megtaláltam,hogy a hópelyheket csak a heroin hatása alatt említed, ami kicsit fura metafora, mert a hópehely az amfetamin, de azt is tol. :)

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Az utolsó mondatra utaltam, hogy robbanni fog...

Azért nem két sor! 16, de nem biztos, hogy jól számoltam :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 7 éve

Nem érzem úgy, hogy sokminden történt volna ebben a részben. Zsolti visszajött, igen, de már többszöri alkalommal. Kiütés van Norán, de ez sem első eset.
Az ajtózár megjavítva, Zsolti és Nora első éjszakája, ezeknek pedig inkább felvezetés hatása van a jövőre nézve. Úgy érzem, a jelentős változások hada az ezt követő jelenetekben fog lezajlani.

Úgyhogy, halad a kaland tovább! :) Jöhet a 26. Rész!

Közös éjszakájukról én annyit mondanék, hogy valóban nem kell pikánsnak lennie, az első alkalom nem éppen kényelmes. Viszont már huszontöt rész óta épülget Nora és Zsolti kapcsolata, főközpontú figyelemmel, és ez a jelentős pillanat, ami lepecsételné, két sort kap. Én nem is tudtam, hogy mi történt, amíg Nora be nem dobta a lepedőt a mosógépbe.
Szerintem nyugodtan lehetett volna részletesebb. Nem feltétlen pikánsabb, lehet természetesen kínos is, zötykölődő; Csak ez egy elég jelentős esemény, ha már főszereplőkről van szó.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Nem, 16 éves.
Persze, hogy hamuba holt, ha nem járt vissza.

Pikáns? Egy lánynak az első alkalom minden, csak nem pikáns.

Köszi meglátásaidat. A szex... Gáz, gondolom, de talán nem kevésbé, mint embert ölni, így aztán nem gondolom, hogy 18 fölé kellene variálnom. És így... 16 évesként, E/1-ben sem gondoltam hű, de gyönyörök kertjének ferdíteni.

Válasz

Bodor Áron üzente 7 éve

Stikában megöregítetted a főhősnőt, hogy ha jól számolom, elmúljon 18, mire erre sor került. Cserébe viszont a múltkori nagy ígéret a fogorvoslás közben "megtudunk valamit a világról" hamvába holt.

A szexjelenet kicsit olyanra sikerült, mint amikor a 18+ besorolás elkerülése végett utólag kivágják a filmből a pikáns részt. Erre utal a mondat, ami mintha hiányozna a közepéből a durván kiollózott másodpercek pergő erotikája:
"Lábaimmal a hátát, amilyen közel csak engedte a pillanatnyi éles fájdalom."

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Köszönöm, valójában a legvége a lényeg...

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Valóban eseménydusabb volt, a szerelem ágyba döntött,és aztán elaludtál, és már csak az ujévi petárdázásra ébredtél. És ujra megkerült az eltüntnek hitt Zsolti. Szépen írtad le - csak néhány szóval - magát az aktust. Kellemes volt olvasni !

Válasz