Amie Mon üzente 7 éve

Köszönöm, örülök kedves véleményednek!

Válasz

William Morgenthaler üzente 7 éve

Még itt vagyok, és hamarosan megyek tovább. Csak mostanában megint kevesebb időm van ide járni. A véleményem változatlan. Még mindig jó.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Szia! :) Örülök, hogy itt vagy :)

Válasz

. Léda üzente 7 éve

EZAZ! Visszajött Zsolti és hozta a piros Marlboro-t! Úgy vártam, hogy felbukkanjon és lám.
Nagyon tetszett a balettos rész, mostanában nagyon vonzz engem is a téma, a saját írásomban is van némi balett :) Tetszett tényleg.
Szegénynek aztán kijutott a jóból... a betegség és a dilis anyja is... és akkor még dr. Zsolt is... Csoda, hogy még nem ölte meg magát.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Franciául nem tudok, csak balettul :D
Bocs, csak most láttam, valahova máshova tette a fb.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Elfogadom, de akkor is fura vagy :D ...ja, az eskü - még mindig várom az anamnézised...
Lehet, hogy megvárlak. Ha szeretnéd, és tényleg ennyire zavar, akkor megvárlak.

Válasz

László Levente üzente 7 éve

Apropó nem tudtam, hogy a balettben, francia nyelven vannak a lépések nevei. Legalább is én úgy olvastam. :D
És írtam neked fb-on, lehet nem kaptad meg? :(

Válasz

László Levente üzente 7 éve

Igazán nem tudom miért, de úgy szeretem, ha napirenden vagyok, de nagyon lemaradtam és idegesít :D Na mind egy haladok tovább majd csak behozom. Azert remélem ettől függetlenül, nem vonod meg az orvosi tanácsadást, hiszen az kötelességed! :D :D
Igen imádom az orvosi cuccokat és az egész emberi testet és nagy dr. House rajongó is vagyok. :)

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Oké, ne haragudj, nem akarok szigorú tanárnéni lenni. A napokban napi egy-egy részt tettem fel, azt gondoltam, hogy az eléggé tempócsökkentő. Pedig te voltál az egyetlen, akit nem zavart az orvosi cucc, ezért különösen sajnálom, ha ilyen furi okból nem olvasod.
Részemről nincs harag, és próbálom megérteni!

Válasz

László Levente üzente 7 éve

:D Rendben, rendben, gondolj amit csak akarsz.... Ha nem tetszene nem olvastam volna eddig. Nem akarok vitát ebből, majd vissza térek bele olvasok... Maga a történet tetszik, vasárnap is legalább három részt olvastam, csak úgy érzem magam mint a suliban, mikor felvet a házi feladat. De komolyan nem sértésnek szántam, csak gondoltam szólok, hogy ne hidd, hogy nem jó ès azért nem olvasom. De úgy nèz ki pont azt sikerült elérnem...

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Sziasztok!

Én csak olyan tempóban teszem fel, ahogy olvassátok. Van, aki az új résznél tart, azoknak teszek új részt, akik ott tartanak. Miért várnék bárkire, amikor nem szorítanak pisztolyt senkinek a fejéhez, hogy azonnal el kell olvasni 20 részt. Én ezt nem tudom megérteni és elfogadni sem, mert teljesen illogikus magyarázat! Megértem, ha nem tetszik, ha érdektelen, gyenge, unalmas, fárasztó...satöbbi-satöbbi, de az, hogy túl sok rész van fenn?! Ez csak azt jelenti, hogy nem tetszik. Ami nem lenne baj. Ha tetszene, olvasnád. Ez ilyen egyszerű.

Válasz

László Levente üzente 7 éve

Hát mindenki másképp jár el. Én könyvet is egyszerre egyet olvasok, ha olvasok. De itt több történetet is kö etek és nem akarok lemaradni egyikkel sem. Tulajdonképpen ez az én viaskodásom önmagammal és így döntöttem, hogy ugrok. Egész eddig sorra vettem a feltöltéseket és úgy olvastam, ezt már megszoktam. De most ezt lehetetlen, mondjuk nem várom, hogy valaki meg is értse, vagy alkalmazkodjék az én szokásaimhoz.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 7 éve

Én nem látok itt problémát. Ezek a történetek és feltöltések nem másznak sehová, itt vannak, és bárki a saját kedve szerint haladhat velük.
Csak azért, mert sok van hátra, még nem kell abbahagyni, hiszen akkor egyetlen könyvet sem olvasnánk.
Nyugodtan olvass el egy részt, aztán később csatlakozz vissza.

Válasz

László Levente üzente 7 éve

Nekem igen csak tetszik ez a történet. De ezzel a mennyiséggel nem tudok megbírkózni. Én hozza szoktam, hogy napi renden állok az olvasással az oldalon, de ez már sok. Látom nem lehet kompromisszumot kötni veled, hogy egy picit csökkentsd a feltöltések gyakoriságát. Így nem maradt más választásom, átugrom az egészet! Sajnálom...
Ha majd néha vissza térek, de nem akartam lemaradi ezzel sem, csak hogy nem hagysz más választást...

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Köszönöm szépen, igen, a balett leírást szerettem volna a középpontba helyezni. Megértem, ha néhol furcsa - a repülőszőnyeges pl. nekem is véleményes...

Válasz

Ócsai Norbert üzente 7 éve

Ez egy jelentősen hosszabb rész volt, de végül sikerült ide is eljutnom :)
A táncleírás tetszett a legjobban innen; kiváló képeket fűztél egymás mögé - Bár elismerem. pár metafora még eléggé furcsa volt nekem - élettel és érzelmekkel telve elevenedett meg az egész jelenet.

Sokminden változott másfél év alatt, úgy látom.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Ha javasolhatnám hogy tegyél fel rövidebb részleteket - több lenne az olvasód

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

:) Köszönöm itt-léted! Örülök neki, ha érdekesnek találod!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Remekül bonyolitod a történetet, nagyon érdekesen cizellálod a magad sorsát,de a Zsoltival való tallkozás megmozditott benned valamit tagadhatatlanul.

Válasz