Amie Mon üzente 7 éve

Jézus, azokat horror kategóriába sorolnám...

Válasz

Bodor Áron üzente 7 éve

Igen, ez egy tündérmese. Sőt, egy klasszik Grimm töndésmesében több dér folyik :)

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Ezek a nők, milyen önérzetesek, és agresszívak... Nehéz nekik bókolni:))))

Olyan idegnyugtató a regényed:)) Tündérmese:) Örülök az új szerzeménynek, Andrásnak és a Kacsának (ja, és hű, tényleg meghalt valaki, úú - jót tett a regénynek), a valóságnak, amiért egy ügyvéd képes, és engedményeket osztogat:))

Válasz

Bodor Áron üzente 7 éve

A "Nappal Barátok, éjjel szeretők"-et kipróbáltam, hátha a több szóra jobban boldogul. Nagyjából befogja a kereső, csak nem sorrendben,bárhogy rendezem. így 9. rész mellett van a 23-as, meg össze-vissza...
Nem lehetne kiírni a szabályzatba vagy akárhová, hogy javaslatként, ha valaki regényt tölt fel, azt helyezze el címkeként a címben (Mindig karakterre ugyanúgy) és esetleg a nevét is (szintén mindig ugyanúgy)?

Válasz

G. P. Smith üzente 7 éve

Áron, ha érdekel, nekem két elkészült regényem is fent van...lcsak a kommented olvastam most, Grace es Nappal barátok...de azt hiszem, nincsenek megfelelően felcímkézve

Válasz

Bodor Áron üzente 7 éve

László: tudatos volt a realista hangvétel. Az emberfeletti a következő regényemben lesz. Bár a szereplők egy része így is kicsit "túl"... Zsolt túl ügyes pilóta, Károly one man army ha valamit szerelni kell, Nóra gyönyörű és még okos is, Gabi "boszorkányosan" programoz, Zoltán is túl sok mindent csinál és tud. Egy ilyen gép megalkozásához, mint aToRule-Szárny, nagyobb team kellene a valóságban... Ez egy optimista mese...

Szuperképességű ember(ek) és FTL hajtóműves űrhajók a következő regényben... :)

Válasz

László Levente üzente 7 éve

Tényleg az az érzése támad az embernek, hogy András soha nem fogy ki a szavakból és úgy általában a szereplők az újabb és újabb kalandokból. Amik annak ellenére, hogy ez egy scifi, meglehetősen életszerűek, szinte hétköznapinak mondanám az ők korukba. Talán valami rejtély vagy különleges esemény, valami emberfeletti hiányzik nekem.

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Hát igen, a kereső tényleg szar... én is bajlódtam vele rendesen, amikor próbáltam kikeresni valamit. Minden új tagnak meg elég macera szólni, hogy címkézzenek, nekem is ti szóltatok, hogy használjam, amikor kezdtem... hát most már látom, hogy miért fontos.

Válasz

Bodor Áron üzente 7 éve

Léda
Látod, András is kikészült.

Egyébként bocs, tényleg, a tiédről elfeledkeztem. Meg van még az "Ilyen a hírnév" , de azt nem tudom követni, mert lemaradtam az elejéről, és nincs címkéje, ráadásul a kereső szar.

Válasz

. Léda üzente 7 éve

Biztosan nem lennék jó pilóta, ugyanis egy ilyen zuhanás esetén képtelen lennék higgadt maradni. Jó, hogy nem felejtették el a Kacsát és elindultak a "megmentésére". Még mindig szépen halad a történet, kíváncsi vagyok hol kötünk ki végül.

Azért ezen a 3-4 sztorin kívül más is fut az oldalon.... habár igaz, hogy eléggé lassan és halkan, de azért van más is, amit érdemes elolvasni és követni. Persze nyilván akkor olvassa el az ember, ha érdekli vagy ha kíváncsi is rá. Ha ez így halad tovább, egyszer csak mindenki úgy érzi majd, hogy nem tölt fel új írást és inkább elköszön az oldaltól.

Válasz

Bodor Áron üzente 7 éve

Örülök hogy mindig írsz rá. Egyébként már korántsem végtelen a történet. 6.12-nél vége lesz. Vagyis még 5 rész van.
Egyébként most épp az a problémám az oldalon, hogy gyakorlatilag "kiolvastam". Mivel az oldal motorja nagyon béna, nem tudok szerzőre visszakeresni, és ami nincs becímkézve se, az kiesik. Ezzel együtt elolvastam az Ezüst Égboltot, a Coquillard-ot, a Feljelentőket. A te Két Koporsódat is. Mondjuk ez utóbbit végigolvashatnám, hiszen fenn van... Viszont jelenleg nem is fut semmi más, csak még ez, ez is csak egy hónapig... Aztán nem tudom, belekezdek-e a Hóbagoly feltöltésébe, ha így marad.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Most hogy kicsit mellőztük a repűlést, kirándulást tettünk a repülés által okozott baleset jogi megoldása irányába, ami nem volt semmivel sem kevésbé izgalmas mint maga a repülés. Azt hiszem hogy nincs az határ ameddig ne tudnád irni, de legyél tekintettel az olvasóra is. SŐt ha tőled elolvasnak 6-7 oldalt te se elégedj meg egy tiz tizenkétsoros versikével. Üdv!

Válasz