László Levente üzente 7 éve

Jah, értem! :D

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Hát a seriffbe vagyok szerelmes!!! :))) Azok meg csillagot hordanak :)

Válasz

László Levente üzente 7 éve

Csillag a jelképpel? Mit jelent ez? :)

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Jó, de elég költséghatékony, ha egy démonba szúrom bele, nem? :D

Ha engem kérdezel, még mindig jobban vonzanak házasságtörők csillag a jelképpel...

Értem-értem. Jön Lilit.

Válasz

László Levente üzente 7 éve

Nem fogod elhinni, de fűtésre is jó, csak túlságosan drága, tudod...
Hát mindig is sejtettem, hogy a nők az olyan férfiakat kedvelik, amelyik részegen bele hugyozik a levesbe. :D
És a lány, hát most belül szőke lesz, ha érted a célzást, ha nem majd megtudod! :D

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Ez a szentfa nem semmi. Szifiliszre, démonra, ópium helyett... Fűtésre?! :D

"Azonban az éjjeli edény helyett, szegény Snow táljába vizelt, majd összeesett." :))))))))))))))))))))))))))))))) Imádom ezt a pasit :D Hát, ez varázslatos volt :D :D

A vége... Elsírtam magam. :( Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon sajnáltam a kislányt :( Őt nem gondoltam volna, hogy elveszed :(

Válasz

Ócsai Norbert üzente 7 éve

Oké, ezt nem vonom Új Hajnal nyakára, mivel tudom, hogy idegen befolyás alatt állt, de hát azért mégis: Nem tanítják kegyes indián iskolákban, hogy Nem hallgatunk a furcsa hangokra a tűz közepéből, melyek belecsalnak minket a lángokba? Sheesh!
Forró hangulat!

Utóirat: Haskell, mint hős? Teljes Mértékű Beleegyezést adok erre! :D

Válasz

László Levente üzente 8 éve

Köszönöm a véleményeket és az olvasást!

László örülök, hogy ilyen lelkesen olvastad! Amennyiben továbbra is olvasnád, örülnék ha figyelmeztetnél a helyesírási hibáimra. Ez az én nagy betegségem, és csak általatok tudom kiküszöbölni. Szóval hálás lennék!

Zoltán sajnos még lesz egy kis gyilkolászás, de remélhetőleg egy olvasóm se vesz meg azért! :D De igyekszem olyan mozzanatokat is belevinni amik mindenki számára élvezhetőek. A javaslatodat köszönöm, valóban jobban hangzik!

William most néztem az általad említett film után, még nem láttam. De kíváncsi vagyok rá, majd megnézem. :) Az észrevételeid jogosak, javítom!

Léda ne célozgass! A csiga igen is finom! Én imádom! :D

Válasz

Szentmiklósy László üzente 8 éve

Elolvastam az egészet, egyfolytában, mert nem tudtam abbahagyni. Már ahogy kezdődik a nagyon hatásos előszó sugallja, hogy itt nagyon izgalmas dolgok fognak történni. És történik is. Nem lehet letenni. A jelenetek váltakozása filmszerű, a leírások tömörek és sokszor gyönyörűek (például a hideg, a jeges erdő, a farkasok támadása ábrázolásánál). A karakterek olyan színesek, az epizódok olyan érdekesek, hogy magukkal sodorják az olvasót. Ami elég ritka általában, hogy az alakok jelleme is fejlődik, változik, de nemcsak a mágia miatt, hanem elő tűnnek eleinte még rejtve maradt tulajdonságaik, például a velejéig gonosznak hitt Haskell könnyei Vardy teteme felett, akit ő segít a másvilágra a haldokló polgármester saját kérésére, vagy Bella lelkiismeret furdalással teli viszonya Abby-val. Nagyon jó az álmok és a képzelgések belekeveredése a valós történésekbe, a misztikus, hátborzongató események izgalmat fokozó hatásainak adagolása, de a tiszta emberi kapcsolatok, szenvedélyek ábrázolása, akár William és Újhajnal, akár Újhajnal és apja, akár Mills és Bella esetében. A könyv kulturális ismeretterjesztésnek is kiváló, ilyen a vallási rítusok, hiedelmek bemutatásán túl, a babonás szokások becsempészése a történetbe (pl.: a gonosz szívének fakaróval való átszúrásának szokása). Szóval én nagyon élvezem és türelmetlenül várom a folytatásokat.
A -ban (hol?) és –ba(hova?), a mellet (ami így a felsőtest első része nevének tárgyesete – „dülleszd ki a mellet!”) és kellet (ami az ajánlkozásra, felkínálkozásra utaló ige- „kelleti magát”) hibákat csak megemlítem, mert a szövegkörnyezetben úgyis helyesen értelmezhetők, de azért jó lenne ezeket kijavítani, bár publikáláskor a lektor úgyis azonnal korrigálja. Gratulálok.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 8 éve

Remek elbeszélő képességed van - de bevallom őszintén, hogy énnekem egy kicsit, sok a gyilkolászásból. Egyébként vannak olyanok aki vesznek meg ezért, ugy hogy miattam nefogd vissza magad !

Egyébként ott a vége fele "parázs hője" helyet talán a parázs heve jobb lenne.

Válasz

. Léda üzente 8 éve

Szerencsétlenek azért rendesen kapják az ívet! De legalább a karó bevált... legalábbis így tűnik most még. Jó ötlet ez a kék láng meg elporladás, elég látványos!
Nem tudom miért, de tetszik az a rész, amikor a szél tovább fújta a hamut.
A vége elég hátborzongatóra sikeredett!

"Ezt azért, mert álmomban kibeleztettél! Te faszszopó, csigazabáló francia segg! – kiáltotta Nathan képébe Haskell" - :) ezek a franciák.......

Válasz

William Morgenthaler üzente 8 éve

Van egy hangulata, az biztos. John Carpenter féle Vámpírok jutott eszembe (nem a történetről, hanem a hangulatról).
Lehetséges hibák:
"Hallotta, ahogy felnyögnek a démonok és Nathan arca eltorzul. " - hallotta, ahogy eltorzult az arca?! Ez olyan, mintha eltorzulás közben recsegett volna.
"Utána lassan mindenki távozni kezdett." inkább lassan mindenki távozott. A lassan mindenki távozni kezdett valahogy furán hangzik.

Válasz

Igó Krisztián üzente 8 éve

Már kezdtem félni attól, hogy elbúcsúzhatunk egy újabb szereplőtől. Nagy szerencséjük volt, meg kell hagyni. Mataoka a lámb martalékává vállt, de félő hogy a démonok hamarosan új testet szállnak meg. Hajjaj, van baj bőven, a neheze még csak most kezdődik!
Nagyon tetszett, ügyesen görgeted a történetet! :)

Válasz