. Léda üzente 8 éve

Szia!
Igen, létezik ilyen betegség, analgézia a neve :)
Ha esetleg érdekel: http://fajdalomportal.hu/cikkek/463/analgezia-es-hipoalgezia#

Örülök, hogy szimpi ;)
Köszönöm az olvasást!

Válasz

László Levente üzente 8 éve

Na erre is sort kerítettem! Már az elején furcsa volt, hogy saját maga szedi ki a golyót a testéből, de aztán minden világos lett. Létezik ilyen betegség? Kíváncsi lettem.
Nekem tök szimpi a nyomozónő! :D

Válasz

. Léda üzente 8 éve

Alexis Machine,
Azon leszek, hogy bemutassak mindent a szereplőről, amit csak tudok :)

William Morgenthaler,
Nehéz belőnöm, hogy melyik ezek közül... igazából mondhatni, hogy elég rövid lett, nem is tudom, hogy írtam-e már ilyen rövidet, mint ez, de így sikerült. Tudom, hogy kicsit nagy lépésekben ugrálok előre, de miközben írtam, nagyon határozottan akartam eljutni egy bizonyos pontra. Lehet, hogy most már jobban kifejteném, de már nem szeretnék belenyúlni, az már nem lenne az igazi.

Köszönöm a hozzászólásokat!

Válasz

William Morgenthaler üzente 8 éve

Ez egy hosszabb novella, vagy egy regény lenne? Mert, ha regény, akkor lehetne egy kicsit lassítani a tempón, pl a szereplők valamilyen bemutatásával (mondjuk a múltjukról egy-két gondolat stb.). A főszereplő jellemével nekem nincs bajom.

Válasz

Alexis Machine üzente 8 éve

Egyébként ma kaptam egy nagyon jó ötletet: ,,mi lenne, ha lenne bővebb infónk a főszereplő múltjáról, ami közelebb hozza az olvasóhoz?" Ugyanezt kérdezem tőled. Amiből megérti az olvasó, min ment keresztül Darlene West és miért ilyen. Ne azt mondd, milyen, inkább mutasd!
Mi a véleményed?

Válasz

. Léda üzente 8 éve

Valóban nehéz összeválogatni a karaktereket, mindenből kell egy kicsi azt hiszem. Érdekes dolog ez, nekem a főszereplő kifejezetten szimpatikus. Bonyolult jellem, akit megtépázott már az élet ezzel-azzal (és még meg is fog), de nagyon erős, és képes lesz a szeretetre is. Persze az én fejemben más, mint annak aki olvassa. :)

Válasz

. Léda üzente 8 éve

Köszönöm a segítséged :)
Jól esik, hogy legalább egy ember elolvassa!

Pontosan úgy van, ahogy írod. Ez egy védekezőmechanizmus, hiszen mindig is nagyon különc volt ezzel a képességgel, soha nem fogadták be igazán sehova sem. Muszáj volt megkeményednie, de fog még formálódni, lágyulni a továbbiakban.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 8 éve

Egy karakter lehet szimpatikus, vagy nem szimpatikus, de illeszkednie kell a többi szereplőhöz,nem lehet csupa jóemberekből regényt irni, mert nem érdekes, különös módon csupa rossz emberekről lehet. Egy sokszereplős regénybe nehéz minden karaktert külőn válogatni, egy kevés szereplősbe, könnyebb.

Válasz

Alexis Machine üzente 8 éve

Az elsőhöz tényleg kell bátorság, de az a jó, ha sokan olvassák és elmondják róla a véleményüket. Több ember, több kritika. Így lehet fejlődni. De ha nem törekszel a tőled telhető legjobbra, akkor nem tudsz előrelépni.
A betegség meg a rendőri munka kapcsolata nem is olyan rossz, mi lenne ha... Majd kiderül mi lesz a vége.
Igen, egy picit erőltetettnek érzem a főhőst, de hátha a végére megjuhászodik kicsit. Igazából most gondoltam bele, milyen lehet egyedüli lánynak lenni a rendőrakadémián, a sok fiú közt. Tehát lehet egyfajta védekezőmechanizmus is a stílusa, amit még anno a suliban vett fel. Erre utaltál is.
A következő részt is elolvasom, ki tudja, talán megkedvelem mégiscsak a főszereplődet.
Hajrá!

Válasz

. Léda üzente 8 éve

Szia!
Köszönöm, hogy elolvastad.
Nem az első írás, de ez az első amit megmutatok bárhol is, sok bátorságot kellett gyűjtenem, hogy kirakjam :)
Tudom, hogy vannak benne hibák, nem a tökéletesre törekszem, csak hogy kiadjam magamból ezeket a történeteket. Remélem az oldal segítségével tudok majd fejlődni!
Sajnálom, hogy nem szimpatikus a karakter, kicsit direkt lett ilyen az elején, de szerintem a végére nagyon is szerethető lesz :)
Biztosan nem lehet a való életben ilyen betegséggel rendőr valaki, de a sztoriban ennyit megengedtem magamnak és hogy őszinte legyek, a későbbiekben kiderülhetnek még csavarok ezzel kapcsolatban...

Válasz

Alexis Machine üzente 8 éve

Hali!

Látom, első olvasó vagyok a történetednél. Őszinte leszek, ha nem baj, ha igen, akkor itt stop! Nem mondtam semmit. Szóval: nekem sajna nem jön be a főszereplő lekezelő, ki ha nem én stílusa. Nem azért, mert nő, vagy, mert rendőr, hanem azért, mert nem szimpi és kész. Természetesen nem veled azonosítom, mert nem ismerlek, a főhősről mondom.

A helyesírás többé-kevésbé rendben volt, azértmondom, mert egy csomó helyen eltűntek az írásjelek(a miértes mondatok után pölö. Viszont sok a szóismétlés, főleg a ,,hogy" szócska. Próbáld meg kikanyarítani őket. A központozást pedig nézd át, mert fontos.

Egyébként egy ilyen betegség mellett lehet valaki rendőr? Nem esik ki az első rostán? Nem tudom, csak kérdezem nem értek hozzá, csak hallottam róla, milyen feltételek vannak.

Első írás?

Válasz