William Morgenthaler üzente 7 éve

Na, ahhoz még nem volt szerencsém.

Válasz

Amie Mon üzente 7 éve

Stephen King Végítélet-e jutott eszembe (kelet-nyugat), ami az egyik kedvencem, úgyhogy kiváncsian olvaslak tovább.

Válasz

Szentmiklósy László üzente 8 éve

Érdekes a szerkesztésed, ahogy egy izgalmas szökési kísérlet után mintegy pihentetőül adod a szükséges ismereteket, az okokról, előzményekről, majd folytatja a tábornok és elküld egy pacifistát gyilkolni. Az az ellenőrzésen átjuttatott gyilkos karkötő kicsit necces, de valóban nehéz jobbat kitalálni.

Válasz

William Morgenthaler üzente 8 éve

Egy bányász azt mondta nekem, hogy volt egy előadáson, ahol azt mondták, hosszú távon egy újabb jégkorszak felé közelítünk. Most a hosszú távú lehűlésen belül egy rövid (pár száz év) felmelegedéses szakaszban vagyunk.

Válasz

. Léda üzente 8 éve

Jaj, nagyon bírom ezt a témát! Olvasás közben azt éreztem, hogy egy katasztrófafilmet nézek :) Tartok tőle, hogy nemsokára tényleg ilyesmi helyzetbe sodródunk és még mielőtt a bolygó meggyógyítja magát, ki is lök minket.
Tetszik a szökés rész, ravaszul összehozták és én annyira szurkoltam, hogy kijussanak...
Kíváncsi vagyok mi várja majd Nyugaton!

Válasz

Alexis Machine üzente 8 éve

Mindegy, tulajdonképpen nem befolyásoló dolog. A történet igen jó, láttam a harmadik részt is, nemsokára sorra kerítem!

Válasz

William Morgenthaler üzente 8 éve

Különösebben nem lényeges a hely. Azért az Atlanti-óceánt választottam, mert az északtól délig végig éri az egész térképet. Habár, ha meggondolom a Csendes-óceánnal is ez a helyzet. Különösebben nem jártam utána, lehet, hogy ez az egész áramlatos dolog nem is okozna olvadást a sarkvidéken. A neten kerestem rá, hogy mitől olvad a jég déle, és egy lehetséges okként ezt is írta.

Válasz

Alexis Machine üzente 8 éve

Ejj, tetszett! Minimális helyesírási hibákat találtam benne, de nem voltak zavaróak. Így már világos, a nem túl távoli jövőben játszódik. Stimmt. Izgalmas volt egyébként, szimpatikus a főszereplője ennek a résznek. (Őt nem köpném szemközt...:D)

A klímaváltozás nagyon ingoványos talaj, nehéz vele operálni. Lenne egy kérdésem? Mennyiben változtatna a történet menetén, ha Afrikát kicserélnénk Dél-Kelet Ázsiára? Csak azért kérdezem, mert ott inkább előfordulhatnak olyan geológiai folyamatok, amik az áramlatok megváltozását okozhatják. Mármint a robbantások hatására alakulhatnak ki olyan folyamatok. Afrika egésze ősmasszívum, magyarán nagyon nehéz ott ilyeneket kivitelezni. Viszont Indonézia környéke elég instabil, rengeteg földrengéssel, meg vulkánnal. És mi lenne, ha a drágalátos vezetőség úgy döntene, hogy az ottani lakosoknak már úgyis mindegy, ,,hulljon a férgese", oda megy a szemét és a többi.
Persze ez csak egy tipp. Tapasztalatból nem tudhatom, sosem robbantgattam még Afrika partjainál (és nem is akarok).
Ha tudok segíteni a témában, akkor szólj (nem a robbantásokra értem :D), föci szakos voltam. Ha meg annyira nem fontos ez a szál, akkor végül is jó így.
Várom a folytatást!

Válasz

William Morgenthaler üzente 8 éve

Köszönöm, igyekszem :-).

Válasz

Gráma Béla üzente 8 éve

Valaha is ilyen érzést váltott ki. Most újraolvasva is újnak tűnt.Akciódús,olvasmányos,egyszóval adod magad!!

Válasz

William Morgenthaler üzente 8 éve

Köszönöm, hamarosan folyt köv...

Válasz

Kozma Norbert üzente 8 éve

Izgalmas volt nagyon. Egy újabb karaktert kaptunk, számomra az eddigi legérdekesebb, ahogy maga a rész is

Válasz

William Morgenthaler üzente 8 éve

Köszönöm, bízom benne, hogy sikerül fenntartani a érdeklődést.

Válasz

C.C c üzente 8 éve

Èrdekes írás, a fejezet első fele nekem kevèsbè tetszett, bár hozzá kell tennem, hohy közel sem volt rossz. De a feszültsèget, az izgalmat hiányoltam ami egy szökès próba szülhet. Mondjuk ez annyira nem gond, mert maga az írás kárpotolt ès az erős hangúlat ami mindvègig jelen volt az nagyon bejött.
A második fele a fejezetnek pedig rendkivül feszes volt ès a párbeszèdek is nagyon a helyèn voltak.

Maga a sztori is èrdekesnek ígèrkezik

Válasz

William Morgenthaler üzente 8 éve

Köszönöm az olvasást :-). Ezek a szálak hamarosan összeérnek, és együtt mennek egy ideig, aztán szétválnak és új szálakkal találkoznak :-).

Válasz

László Levente üzente 8 éve

Tenyleg tartottad a szavad! Ez mar akciodus volt, remek! De kivancsi vagyok, hogy ezek csak kulon-kulon tortenetek, vagy majd valahol osszefutnak a szalak? Barhogy is legyen jo tortenetek. Es a jovokep, mint mindig lenyugozo! Persze mint iras, a valosagban nem hiszem, hogy barki is rajongana erte. :D

Válasz