C.C c üzente 8 éve

Köszi, hogy olvastátok
Eredetileg hosszabb lett volna, de nem akartam mèg egy plusz sztorit elkezdeni. Ezt egy dèlután megírram amire pont volt időm. Kópia is egy rövid jelenetnek indult...:D
Sportfogadásról tènyleg írnèk egy törtènetet, ötletem is van csak időm nincs rá. Mivel az már megint egy kisebb regèny kène, hogy müködjön. Meg talán annyira most nem is vagyok annyira rá hangolodva, következő rövid írásom is hasonló lesz már a címe is megvan: Szibèriai falevèl :D

Egy falat sukiyaki, Tökèletesen èdes sukiyaki , ès a Sukiyaki Lady szerintem nem rossz írások. Nagyon szeretem csinálni ès igazából a Sukiyaki Lady jobb mint ez az írás. :)
Kópia pedig bizonyos szempontból a legjobb írásom szerintem, mèg az Èdenèl is :D

Èn az amerkai Old Boyt nem láttam, csak az eredetit. Bár amúgy Lady Vengeance film is zseniális ami szerintem van olyan jó mint az Old boy rám legalább is nagy hatásal volt .

Nem règ ajánlotta az egyik ismerösöm azt az oldalt ahol láttál Norbi :)

Válasz

Kozma Norbert üzente 8 éve

Nem volt ez rossz, én élveztem. Emlékszem, írtad korábban, hogy ez a téma is érdekel (sportfogadás-bár itt inkább mellékszál). Szerintem a bővebb terjedelem előnyére vált volna, talán akkor a hiányolt hangulatot is sikerül elérned.
Ugye a régi Oldboyra gondoltok? Az az egyik kedvencem, a feldolgozásban óriásit csalódtam.

ui: Dani, nálam lebuktál. Láttam máshol Franco néven töltötted fel az egyik Édenes írásodat :)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 8 éve

"Daisy a fogadóirodát zárta be, mikor meglátta az ismerős," éppen a fogadóirodáját, és mikor helyett amikor. Fogadó elé nem kell mindig névelő a mondat elején. Később már nem is tettél, tehát ez is csak figyelmetlenség, hiszen érződik, egyre jobban használod a magyar nyelvet. A jövő itt is mámorító.:) Ez már a te névjegyed.
"és a céljaikért bármire képesek lettek volna." azok voltak, tehát inkább úgy helyes: a céljaikért bármire képesek voltak.
Már bánom, hogy nem olvastam bele azokba az álneves írásokba, vagyis nem emlékszem. De a Sukiyakiról rémlik valami, de semmi jó.:) Ez viszont elég jó volt, és nem is gondoltam volna, hogy el jön az az idő, amikor azt mondom nálad, hogy jobban írtad meg, mint amennyire tetszett a sztori. Vagyis, ez a történet annyira nem jött be, ennek ellenére végigolvastam.

Válasz

C.C c üzente 8 éve

Ez is már valami :D
Kingás írás az úgy jött, az ember sokat ír nèha csinál jót :D Mondju a regèny amit csinálok az hasonló, ugyanakkor könyebb sztorikat jobban szeretem csinálni.

Nem tèvedtèl :D

Válasz

C.C c üzente 8 éve

Örülök, hogy tetszett ès köszi, hogy olvastad.
Az Old Boy az a filmezès csúcsa, jobb, erősebb filmet nem hiszem hogy lehet találni. Zseniális a top 10-ben egyèrtelmű helye van.

Válasz

William Morgenthaler üzente 8 éve

Szerintem volt hangulata, és nekem tetszett is. Az utolsó mondatról az Oldboy ugrott be. Az is egy jó film volt.

Válasz

László Levente üzente 8 éve

:D. Kitoltal velem rendesen az eleg szerintem.
Tudsz te jokat is irni pl. A Kingas.
Hat itt sikerult az utalgatasod, mert mondom egy pillanatig azt hittem Frankot olvasom, erre kiderul, hogy tenyleg ot olvastam. :D
Te kis Hitvanysag! :D

Válasz

C.C c üzente 8 éve

Amúgy èn írtam a Kópiát, meg a Sukiyaki trilógiát is :D
Csak januárban gondoltam egy "álnèven" töltöm fel az írásaimat. Azt hittem akik règen olvasták a sztorijaimat azok majd èszreveszik az utalásokat a règi írásaimra :D
De annyira ez a poèn nem müködött :D

A vèkony srác egy korábbi írásomból való karakter akinek direkt nem írtam le a nevèt :D

Válasz

László Levente üzente 8 éve

:D na kar de igy is jo. Valoban egy ponton vissza gorgettem az elejere, hogy megnezzem neme a Kopia irojatol olvasok. Itt is annyit szerepel a Fogado, mint ott a vekonysrac. Annyiszor talalkoztam vele, hogy meg most sem felejtettem el a vekonysracot. :D Csak nem mertem mondani, de hamar felhoztad... :D

Válasz

C.C c üzente 8 éve

Egy nèv :D

Amúgy ez így egy kerek törtènet nincs folytatás. Ez nem a Kópia, hogy vègtelenek tünik ès csak írom irom ès majd alakul :D

Válasz

László Levente üzente 8 éve

Imádom az ilyen gengszteres sztorikat, jó volt.
Most végül a Fogadó az egy név vagy jelző? Mert néhol azt írod: Fogadó, máskor: a Fogadó. És már a végén idegesített annyiszor megjelent a Fogadó, fogalom :D az írásban.
Jónak ígérkezik!

Válasz

C.C c üzente 8 éve

Egy dolgot hiányolok ebből az írásból, hogy hiányzik az a hangulat amit szeretem volna elèrni. Fejemben meg volt a törtènetek ès a jelenetek csak ezt írásba nem nagyon tudtam elèrni.
Elèg gyorsan írtam meg.
De mondjuk a Sukiyaki Lady erősebb volt

Válasz

Gráma Béla üzente 8 éve

Olyan világba vezettél el, ahova nem igen járok, de neked köszönhetően tudtam tájékozódni. Frappáns kivitelezésű, jól fogalmazott lehangoló történet. Tetszett. Nem térek ki a hibákra, mert inkább a cselekmény kötött le, de azért sok az egybeírás, viszont ez a sietség jele!

Válasz