Kozma Norbert üzente 8 éve

Köszönöm

Válasz

L. Tamás üzente 8 éve

Aranyos, jópofa történet. Valahogy nagyon is életszerű :)

Válasz

Kozma Norbert üzente 8 éve

Köszi, hogy olvastátok. Emlékszem, még Orsi hívta fel a figyelmem egy mese pályázatra tavaly, de az is lehet, hogy 2014-ben volt már. Szinte egyszerre küldtük be az írásainkat.
Végül elutasítottak, de most eloszedtem, mert a februári témába beleillik. Alakítottam rajta valamennyit, hozzáírtam, így még inkább felnotteknek szól a mondanivalója. Dani, jól érzed, inkább azon van a hangsúly, a humor egyébként is nehéz terep, erosen ízlés függo. Itt nem az volt a cél.
Eloise, köszi az észrevételeket.

Válasz

C.C c üzente 8 éve

Ha nem tudnám, hogy te írtad tuti nem jönnèk rá. A règi írásaidhoz kèpest nagyon viszafogot ami persze nem baj, sőt tök jó, hogy ennyi stilusban tudsz minősègi alkotásokat hozni.

Nekem annyira nem volt poènos, inkább elgondolkotato ès mondhatni egèsz szèp törtènet. A kènyelem ès a változástól való fèlelem remekül át jött

Válasz

Kovács András üzente 8 éve

Vicces, aranyos fordulat, tanulságos is. Tetszett!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 8 éve

Azt hiszem, a teljesség kedvéért illik megjegyeznem, hogy nem helyesírásilag, hanem hangzásilag fogadom el nehezebben az egy, mint határozatlan névelő használatát a pillanat szó előtt. Pedig sokszor nem lehet helyettesíteni.:)

Válasz

Weaver Robert üzente 8 éve

Humoros történet, jó fordulattal. :)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 8 éve

"Nézzétek a tiszta levegőt, mily hívogató! Hamarosan mi is beszippanthatjuk! – A könnye, ha lett volna neki, biztosan kicsordult volna a meghatódottságtól." Egy kicsit furcsállom a nézzétek a tiszta levegőt kijelentést, mert maga a levegő láthatatlan, azt nézni meg értelmetlen, de érezni helyette a tiszta levegőt, azt jobban el tudom képzelni, ez velem is megesett már.:) A másik, ha beszélni tudnak ezek a katonák, akkor miért nem lehetnek könnyeik is? De ez másodlagos, csupán csak költői kérdés.
Egy pillanatig - ezt a kifejezést sohasem tudtam hová tenni. Talán ha lenne négy pillanat, hét pillanat... akkor könnyebb dolgom lenne.:) Még a pár pillanat is hasonlóan üres kifejezés. Mégis használjuk, én is szoktam.:)
A visszatérő mondat ötletes, az pedig, amit üzensz, valóban ősidők óta jelen van az emberi természetben. (Gondolom, hogy ősidők óta.:) Szóval, elkényelmesedtünk, csak páran érzik kihívásnak megtapasztalni a nehezebben járható utat, hiába, hogy ott akár még a szabadság íze is megtapasztalható lehetne... de a vihar, vagy valami erőszakosabb érzés visszatart. Remekül érzékeltetted ennek a dilemmáját.

Válasz

László Levente üzente 8 éve

:D ez nagyon jo lett. En egy nagy szokesre szamitottam, de igy meg viccesebb.

Válasz

Bodor Áron üzente 8 éve

:)
Ez egy mély filozófiai probléma. Úgy is fel lehet fogni, hogy a csinos nők rabul ejtik a férfiakat, de a kötöttségek ellenére is jól érzik magukat.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 8 éve

Nézőpont váltas - van ilyen, ha nem muszály akkor miért aggodalmaskodjanak. Elvégre az ezredes is...

Válasz

Lábel Olívia üzente 8 éve

XD Hát, nem erre számítottam az elején, de nagyon tetszett! Főleg a visszatérő sor iróniája!
Azt hiszem, ez a február igazán jó hónap lesz! :D

Válasz