Gráma Béla üzente 8 éve

Nem ismerem a játékot és az bizonyos, hogy nem is fogom.Engem lenyűgözött az űrrepülős technológiai leírás és a téma szelíd ismeretlensége. Érdeklődéssel olvastam és mindig az öcsém jutott eszembe, aki imádta a háborús történeteket olvasni,és állandóan figyelmeztetett: nézd, alig tartok a harmadik lapnál s már nyolc repülőt lelőttek.

Válasz

L. Tamás üzente 8 éve

Köszi nektek is, hogy olvastátok :) Ha ebből sztori születne nem lenne idő felvázolni a karaktereket, mielőtt eléri őket a vég! De érdekes ötlet lenne.

Válasz

Kozma Norbert üzente 8 éve

Nem rossz elgondolás, aranyos, kár, hogy én sem ismerem a játékot. Örülök, hogy újra itt vagy :)

Válasz

Weaver Robert üzente 8 éve

Mókás történet, kicsit sajnáltam is hogy véget ért. Ebből egész érdekes történet kerekedhetne, magasabb karakter-halálozási aránnyal, mint a tűz és jég dala.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 8 éve

Ez olyan jatékos és képtelen ,hogy már hiteles.

Válasz

L. Tamás üzente 8 éve

Köszönöm, hogy olvastátok! Számítottam rá, hogy ismeretlen lesz nektek ez a játék, és nem is szokásom ilyesmiből ihletet meríteni, de ez tökéletes alkalomnak tűnt az első próbálkozáshoz :)

A világ, annak furcsa technológiai fejlődése és a főhősök személye adott volt, én mindössze az eseményt gondoltam újra és vetettem papírra. Ami pedig a zavarosságot illeti, András, örülök, hogy úgy érzed, jó lenne megismerni. Nem célom reklámozni, viszont csak javasolni tudom, hogy a Kerbal Space Program maga mesélje el az eredeti legendát!

Válasz

Lábel Olívia üzente 8 éve

A játékot én sem ismerem, rá kellett keresnem a neten. :D De abból kiindulva, amit találtam, határozottan hozod a játék hangulatát, nekem tetszett! :)

Válasz

C.C c üzente 8 éve

Nem volt ez egy rossz írás. Bizonyos szempontból kimondottan tetszett, bár nekem pont a bevezető nem nyerte el a tetszèsemet. De attól, hogy az èn izlèsemtől kicsit távol áll ès azt is tudom, hogy ennèl sokkal ütösebb dolgokat tudsz alkotni :D így azt mondom ez egy aranyos, vicces törtènet, ami mèg úgy is át jött, hogy nem ismerem a játèkot. Hangulata jó ès az egèsznek van egy játèkos hangulata. Ezt milyen jól megmondtam :D

Válasz

Kovács András üzente 8 éve

Zavaros volt számomra, nem igazán láttam át a képet. Az, hogy valamiféle játékról írtal, az nagyon ötletes. Csak zavaros, jó lenne ismerni, hogy miröl szól, mit kell csinálni, mit adtál bele, mi a hozott.

Válasz

Amadea üzente 8 éve

Értem, ez egy játék adaptáció! :D Ilyet én is terveztem írni a Robot Unikorn Attack androidos játékól - most kedvem támadt tényleg megírni! Ezer hála! ;)
Sajnos a játékot nem ismerem, így onnan nem tudom megközelíteni a műved értékelését, de nézzük önálló novellaként.
A bevezetés nagyon tetszett az én antropológus lelkemnek, és tényleg érzékletesen van megírva.
A történet maga meg... aranyos. Bár nem az én ízlésem ez az ügyetlenségre alapuló poénkodás, nem bántam meg, hogy elolvastam. :)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 8 éve

"és dombokba vájt luxuslakásokban tengetik mindennapjaikat" - itt és helyet viszont.
A repülőket még nem találták fel, de nem sokkal rá említed, hogy űrtechnológiás eszközöket készítenek. Ezt én nem tudom különválasztani, némileg ellentmondásos a dolog.
"ennyire sokan vannak," - annyira
"három kis kerbalt negyvenezer méteres magasságban." űrjárműhöz képest nem mentek valami magasra:) kis célzattal a jármű sem lehet valami nagy durranás, gondolok itt a porszívócsőre... furfangos írás, itt még nem esik le, hogy miről is van szó. Ezért izgalmasnak, ötletesnek tartom. Aztán százezer méter a cél. Aztán meg leesik, hogy nincs is ennek semmi jelentősége, mert... nem lövöm le a poént, de gratulálok hozzá!

Válasz

László Levente üzente 8 éve

Na nem lenne rossz. De valahogy nekem olyan zavaros minden. Te jol elkepzelted az egeszet, de az olvasonak jobban korul kell irni, ahhoz hogy neki is kialakuljon egy kep a tortenetrol.

Válasz