Légrádi Eloise üzente 8 éve

Köszi Robert.:)

Válasz

Weaver Robert üzente 8 éve

Nagyon jó ötletnek találom. Egyik másiknál, ha tudok és lesz ihletem megpróbálkozok én is beszállni.

Válasz

Kozma Norbert üzente 8 éve

Elolvastam. Az utolsó témakör kifejezetten érdekes.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 8 éve

Nektek is köszönöm a biztató szavakat! A kiegészítést bővítettem. Remélem minden érthető.:)

Válasz

Gráma Béla üzente 8 éve

Az ötlet szenzációs, és ha beindul bízom benne,hogy újabb tagokkal bővül a létszám. Kitartást és sok sikert a megvalósításhoz!

Válasz

Kate Pilloy üzente 8 éve

Tetszik az ötlet, még jobban az, hogy ily módon is sziveden viseled a klub életét. Sok sikert kivánok a megvalósitáshoz és mindenkinek kellemes munkát hozzá.

Válasz

G. P. Smith üzente 8 éve

Nekem is nagyon tetszik az ötlet! Én is továbbítom ott, ahol sok embert elér!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 8 éve

Norbi, nagyon tetszenek az ötleteid, és be is fogom építeni a témakörökhöz, bár a filmek világát a Művészetek kategóriába szántam, vagyis gondoltam, mégsem emeltem ki, amit utólag megteszek. :) Ha egy témakör több témát is tartalmaz, azt megpróbálom a megjelenésekor egységesen és a lehető legizgalmasabban tálalni majd, természetesen nemcsak egy szóval letudni.

Az ötleteiteket ebben a hírben fogom feltüntetni, Kiegészítés címszó alatt, és amikor januártól jövök majd egy-egy témakörrel, valamikor viszontláthatjátok.
A másik ötlet, az "ajánl vagy kérj kritikát" viszont egy teljes témakört igényel, így azt Norbi javaslatára és összeszedve a gondolataim hamarosan megfogalmazom, és viszontláthatjátok.
A sport, egészség is fontos témakör, ígérem, nem maradnak ki a szórásból.
És magam is kitaláltam még egy meglepetés témát, de ne menjünk ennyire előre. Tehát hamarosan kibővítem ezt a hírt Norbi ötleteivel, de picit még várok vele, hátha érkezik még hozzá.
A kevés aktív tag mellé már eddig tizenhat kóbor lelket kerestem fel levélben...

Válasz

Kozma Norbert üzente 8 éve

Egészen jó ötletnek tűnik, főleg az tetszik, hogy havi lebontásban gondolkodsz. Nem kell kapkodni. Az sem hátrány, hogy egyes feladatokban elég lehet néhány bekezdéssel részt venni, nem vesz el sok időt. Kívánom, hogy sikerüljön, megpróbálom én is hozzátenni majd a magamét. Főleg, ha olyan téma merül fel, ami érdekel. Ebben a listában sok ilyen van. Esetleg "sport, egészség", "filmek, filmipar" témákkal ki lehetne egészíteni a kínálatot, vagy még egy olyan jutott eszembe, hogy "ajánlj illetve kérj kritikát". Ez arról szólna, hogy akár régebbi írásainkhoz is kérhetnénk véleményezést, működhetne úgy, hogy aki már adott, csak az kérhet/kaphat. De még gondolkozom én is. Szerintem már így is jó az egész. Az egyetlen hátráltató tényező a kevés aktív tag lehet, de hátha érkeznek majd újak is. Nagyon jó ötlet, hogy írsz a régebbieknek, ha csak egyet-kettőt sikerül visszacsábítani, már megérte. Várom a januárt :)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 8 éve

Köszi Zoltán, hogy elolvastad. Akiket csak lehet, értesítek majd egy rövid levélben is, azok közül, akik tagjai a 'zenekarnak', de az utóbbi időben ritkán néztek be, és valószínűleg nem is tennék, hacsaknem lenne miért újrahangolni a hangszert... Hátha érdekel közülük valakiket ez az új kezdeményezés. Annak ellenére, hogy ritkábban vagyok aktív, mégis több irodalmi oldal tagjaként picit látom, hogy mi működik és mi kevésbé. Az esélyt szeretném megadni, természetesen veletek együtt!!:)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 8 éve

Elolvastam! kivitelezhetőnek tartom de csak ha van legalább tiz állandó tag. A gyakorlatban ne tudom, nem látom át, egyelőre, de a tőlem telhetőt, szivesen megteszem. Biztos sokat gondolkoztál rajta - szeretném ha sikerülne. Talán érdemes lenne komolyan venni - és netalán kiadni. DE jelen pillanatban olyanok vagyunk mint száztagú cigányzeneker, amelyikben csak öt hat ember játszik! Jó munkát !

Válasz