Pap Erika üzente 8 éve

Értem , bocs hogy másképp értelmeztem, most már világos.

Válasz

Horváth Tibor üzente 8 éve

Hogy szakítottam vele, az túlzás. Ahhoz együtt kellett volna lennünk, mint ahogy nem voltunk.
Köszönöm az idézetet! Segíteni éppen nem segített, de igaznak igaz. :)

Válasz

Pap Erika üzente 8 éve

Azt írtad saját szellemi tovább lépésed miatt szakítottál az illetővel. Nos olvastam egy érdekes dolgot pár nappal ezelőtt ami talán segít. Duncan Shelleytől :,, A művészet feladat, hogy utat mutasson, hogy jó és rossz példákat állítson az emberek elé, amiből tanulhatnak, hogy egyszerűvé tegye a bonyolultat, hogy emészthetővé tegye a nehéz dolgokat, hogy szépséget hozzon a világba. A művészet a legtisztább értelembe vett tanítás. "

Válasz

Horváth Tibor üzente 8 éve

Köszönöm, hogy olvastátok!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 8 éve

Mindenki másért ír, van aki az őnkijezés módját ebben találja , mások megakarják mutatni a világnak , hogy mit tudnak, mig harmadikok csak szórakoztatni akarnak. Mindegyiknek megvan a maga motivációja.

Válasz

Fejes Roland üzente 8 éve

Egy írói vallomás? :) Tetszett, főként, hogy itt direkt módon magadról írtál.

Válasz

Horváth Tibor üzente 8 éve

Köszönöm!

Válasz

K Petthi üzente 8 éve

Erdekes volt

Válasz

Horváth Tibor üzente 8 éve

Soha nem tudtam semmit magam miatt csinálni.

Válasz

G. P. Smith üzente 8 éve

Szerintem írj magadnak, azért mert te ezt szereted, mert neked jól esik. Ne másokkal törődj, ne mások tetszését akard elnyerni, hanem magadnak akarj örömet szerezni! Én legalábbis így próbálom...persze, az elismerés mindenkinek jól esik, kell a visszajelzés is. De ha magunkkal tisztában vagyunk, az érződik azon, amit csinálunk és így majd eljut másokig is.

Válasz

Horváth Tibor üzente 8 éve

Szerintem az elsődleges az kéne legyen, hogy az ember szerelemből írjon. Azt is mondhatnám, hogy "csak úgy". A többi, amiket felsoroltál, a ráadás, a jutalom.
Köszönöm az olvasást!

Válasz

Zádori Bence üzente 8 éve

A "mindenki" tisztel, s ha mást nem, becsületet rendel, részletet, képet, jelenet, stílust értékel. Szerintem ez az elsődleges, az üzenetnek adnia kell magát, másképp forszírozott. Így tulajdonképpen az összes magyar embertársadnak írsz, amennyiben nem az asztalfiókot tömöd.
Az írás ereje óriási. Nézd meg nyugodtan az én írásaimat, rettenetes az ambivalencia, s ettől valós a tény: megmozgattam a kritikai érzékeket. Nem is kicsit. Vitatnak bőszen, és tudod mit? Csinálják csak, így maradok érdekelt. Viszont a félelmeket el kell dobni. Másképp élni sem lehet.

Válasz