C.C c üzente 8 éve

Nem tudom, lehet azért érzel így mert hétköznapi:) Mondjuk ezt a kedvességet Benjáminnal akartam elérni.:D

Válasz

Sade Lia üzente 8 éve

Nem tudom, miért, de olyan kedves "hangja" van. Patriknak is, ennek is. Tényleg nem tudom, hogy csinálja (vagy az én fejem hogy csinálja :D )

Válasz

C.C c üzente 8 éve

Köszönöm, hogy olvastátok!

Megnyugtatgató?:) Ezekért az írásokért már sok mindent kaptam, volt aki szerette és volt aki utálta, és azt mondta inkább zenéljek vagy fessek csak írni ne írjak.:D

Érdekes dolog, amúgy ez a kettősség. Mivel az Úrnőben meg inkább már túl depressziós karaktert írok, itt meg minden hülyeséget kiírok magamból.:)

A legbetegebb ilyen "édenes" írásom az a Holdutazás negyedik etapja ami fent volt egy ideig egy oldalon, szerintem mindent visz.

Valamelyik nap megtaláltam gépemen az első írásomat, gondolkoztam, hogy nosztalgiából feltöltöm.

Válasz

Sade Lia üzente 8 éve

Kicsit sok volt itt a hiba, gondolom igyekezni akartál, hogy időben feltedd. Amúgy hozod az édenes Danit. Szeretem ezeket az írásaidat, mert kellően őrültek, mégis, a főszereplő karakterében mindig van valami barátságosan megnyugtató. :)

Válasz

G. P. Smith üzente 8 éve

Én is olvastam már akkor, mikor feltetted, csak nem tudtam, mit írjak.Tetszik is meg nem is- érzésem volt. A szöveg ismerős, de a filmre nem emlékszem.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 8 éve

Mindig szívesen olvasom az írásaid, tetszik a stílusod!! A hétvégéim kicsit lazábbak, hétköznap nem nagyon érek rá olvasni. (Írni sem, sajnálom is, hogy a játékból most kimaradtam. A mostani feladványt meg egyáltalán nem fogom, de még várok, hátha lesz, aki igen, és... két hét hosszú, nemcsak ihlet, idő is kell egy jó játékfeladvány megírásához.)

Válasz

C.C c üzente 8 éve

Köszi, hogy időt szántál rá.:)
Amik majd lesznek új írásaim, remélem azok majd fognak nyomot hagyni. Majd felfogom valamikor tölteni az Éden utolsó és végleges változatát, a régit letöröltem, mert van benne bár dolog amit még bele akarok tenni, de utána visszateszem. És persze ott van az Úrnő, amivel haladok. A héten amúgy feltettem, az Úrnő új változatának az első fejezetét mivel kíváncsi voltam pár véleményre. Csak ma véletlen a Holdutazással együtt letöröltem.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 8 éve

Elolvastam, mély nyomot nem hagyott, de attól még egész jó volt.

Válasz

C.C c üzente 8 éve

Köszönöm az olvasást!
Nagyon örülök neki, hogy úgy ment át ez a rövid írás, mint egyfajta tiszteletadás. Mert annak szántam. Nálam is benne van a film a top 10-ben. És tényleg egy hibátlan alkotás, Al Pacino talán élete legnagyobb alakítását nyújtja.
A farmeros szöveg benne volt a filmben. Először át akartam írni nyalókára, de aztán mondom, inkább beleteszem az eredetit. Úgy is az egész írásnak a film a lényege.
Cono cím is a filmre utal, hisz többször elhangzott Tony Montana szájából.

Válasz

Kozma Norbert üzente 8 éve

Hát ez most megalapozta a napomat :D Köszönöm Dániel, kedvenc filmemnek állítottál emléket. A végén a szöveg, Tony Montana szövege szinte egy az egyben úgy, ahogy elhangzott a Scarface-ben, ütött. Ezt a kikacsintást én tiszteletadásnak érzem, semmint másolásnak.
"Tudod mit szeretnék? Egy saját farmermárkát! Hogy az ÉN nevem legyen kiírva a csajok seggére" -Ez is abban volt? Nem emlékszem. Ha nem, akkor hatalmas szöveget találtál ki :D

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 8 éve

Köszönöm, hogy megírtad! A Titanic-élmény szerencsére felütötte a fejét, pedig nem is számítottam rá... zokogó tinilányok ezreinek szívébe mart akkor a fájdalom, és itt szeretném megköszönni neked, hogy ezt az élményt átformáltad valami egészen mássá. No de a szavak terén van némi hiányosság, mondjuk, hogy hiányoznak... :) A hattyú rendjén van, a sas nem összetett szóban szerepel, a többit meg nem találtam, de lehet hogy csak túl gyorsan olvastam. :) No majd a kiértékelőig még úgyis olvasom jó alaposan is.

Válasz