Hikawa Liani üzente 8 éve

Örülök, hogy tetszett és köszönöm, hogy hozzászóltál! =)

Válasz

Sade Lia üzente 8 éve

És én is megérkeztem. :)

Tetszett a történet tragikussága, a feldolgozhatatlan múlt, ami újra és újra kísért. Elgondolkodtató volt, és szomorú.

Válasz

Hikawa Liani üzente 8 éve

Sok sikert a kiadóhoz! =D

A sci-fi és a fantasy nagyon távol áll tőlem, előbbit filmben is kis tételben úgy egy éve kezdtem fogyasztani, utóbbinál meg megragadtam a MAGUS köteteknél, de azokkal is nagyon lassan haladok, ezért hezitálok. Nagyon érdekesnek tűnik a sztorid, a bevezetőből néhány mondatod olvastam és amit itt írtál róla, az is izgatja a fantáziám. =)

Kitartást a folytatáshoz is! Szép mennyiséget hoztál össze, elismerésem. =)

Válasz

Hikawa Liani üzente 8 éve

Köszönöm szépen a gratulációt és azt, hogy elolvastad és hozzászóltál! =) 95%-ban én is E/1-et használok, mert kifejezőbbnek érzem és mindig az a célom, hogy a karaktereim átérezhetőek legyenek, de a kihívás lényege pont az volt, hogy azt az oldalt is erősítse az ember, amiben nem annyira járatos. És én szeretem a kihívásokat. =)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 8 éve

Nos, nincs blogom, tehát feltöltve a Tornádó Völgy csak itt van. De már beadtam egy kiadónak, ha minden jól megy hamarosan kapok tőlük választ.

A világ, amiben játszódik az igen, sci-fi és fantasy keveréke, de a történetben nem ezen van a hangsúly. Inkább a cinizmus és az idelizmus párharca, a kérdés, hogy a gyermeki lélek vajon meddig képes elmenni egy összetört világban.

Egy tíz részes sorozat első könyve, a Második Év, az "Egyesült Erők" pedig jelenleg íródik :)

Válasz

C.C c üzente 8 éve

Jó ízlésű írás volt. Nem vagyok híve a rövid műveknek, de azért vannak jó írások. Ez nálam oda tartozik. A rövid terjedelem ellenére, egy tartalmas, mondhatni mély írás volt. Ami tényleg rendben, volt. Nekem személy szerint az E/1 jobban tetszett. Mikor írok, szinte csak E/1-ben teszem.:)
Gratulálok!

Válasz

Hikawa Liani üzente 8 éve

Ejha! Szép munka. Láthattam máshová feltöltve is?

Sci-fi és fantasy ötvözete?

Válasz

Ócsai Norbert üzente 8 éve

És itt jövök én a reklámmal! :D
Az első regényem, A Tornádó Völgy, pár hónapja befejeződött, így minden része fellelhető az oldalon. 150 880 szó, az én Word dokumentumomban 612db A/5-ös oldal.

A címkézés linkje, ha van kedved belenézni:

http://amatorirokklubja.network.hu/blog/amator-irok-klubja-hirei/filter/tag/terra-9+kr%C3%B3nik%C3%A1i%3A+torn%C3%A1d%C3%B3+v%C3%B6lgy%25dot

Itt az összes feltöltés megtalálható, pár darab melléktörténettel is. A sorrend a legfrissebbtől a legrégebbi részekig van, vagyis a kezdetek a legalján vannak a listának.

Válasz

Hikawa Liani üzente 8 éve

Én például nem kezdek el folytatásos sztorit, amíg nincs fenn a vége is, mert utálok várni a folytatásra. Ugyanezen ok miatt inkább egyben teszem fel a 8.000 szó körüli irományaimat. XD Az még nem eget verően hosszú, főleg, hogy az eddigi olvasóközönségem folyton a folytatásért nyúzott, tehát még a hosszabb fejezetek sem töltötték meg őket. =D Meg én is, ha tehetem, több fejezet olvasok egyszerre.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 8 éve

Igazából nem hosszú, nem pont a terjedelemmel van a baj.
Ha az én példámat vesszük, én nem szeretek út közben megállni. Egy könyvnél egyszerűbb, ott vannak oldalak, amiknél abbahagyhatod és később visszakeresheted, de egy blog formátumban az egész szöveg elém vetül, és akkor most vagy egyszerre olvasom el, vagy sehogy :D

Tehát ez sokkal inkább mentalitás és preferencia kérdése, mások péládul azért nem szeretik a hosszú internetes szöveget, mert sokáig kell nézni a monitort és ez kifárasztja a szemet.

Válasz

Hikawa Liani üzente 8 éve

Néha a szórenddel, megfogalmazással érzékeltetni szeretném a karakter gondolkodását, Fónyi úrnál meg azért van baj. =) Kedvelem az öreget, meglepő módon a szívemhez nőt. ^^

Örülök, hogy tetszett és köszönöm, hogy olvastad! =)

Válasz

Hikawa Liani üzente 8 éve

Általában E/1-ben írok, főleg jelen időben, mert belső szemszögből jobban szeretek bemutatni mindent, mint mesélőként, de tetszett a váltott nézőpontos bemutatás, azért is vállalkoztam a játékra. =)

Nem gondoltam volna, hogy ennyire hosszúnak találjátok majd az Új reménysugarakat. XD Nekem a rövid kategóriában van, meg nem szeretem tördelni az egyrészeseimet. ^^;;

Számítok rád és köszönöm, hogy ezt elolvastad! =)

Válasz

Hikawa Liani üzente 8 éve

Természetesen ott is folytatást vártak, de mondtam, hogy Fónyi úr apró története pont elég 1.000 szóban. ^^ Egy másik oldalon kaptam rá olyan hozzászólást, ami az olvasó tetszését fejezte ki, másra nem emlékszem. =)

Fogok olvasni, ne aggódj, csak ezen a héten pályázatokra írok, minden szabadidőm arra fordítottam, ilyenkor nem szeretek olvasni vagy filmet nézni, mert a hangulata átragad rám, belezavar.

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 8 éve

Én is örülök, hogy rövidebb írással is jelentkeztél, mert a folytatásos történeteket sajnos nen tudom követni. Volt azért benne pár zavaró hiba, az E/1 utolsó bekezdését nézd majs meg, szerintem ott jó lenne korrigálni a szórendet, hogy ne tekeredjen az ember agya olvasás közben. Az viszont tényleg nagyon izgalmas volt, hogy nemcsak E/3-ra váltottál E/1-ről, de az első verzióban a kutató, a másodikban a sofőr szemszögéből mutattad az eseményeket, és így lett teljes a kép. A történet tetszett, a megfogalmazás is, a kis gubancokat meg majd kisimítod benne, ha akarod. :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 8 éve

Nem egy megszokott narráció ez, de én szeretem a több nézőpontból való megközelítést, és szerintem mesterien összehoztad :) Nagyon jól írsz, és örülök, hogy feltetted ezt a kisebbet is, mert a hosszabb Új Reménysugarak mérete egy kicsit elrettentett így elsőre.
De hát ha ott is ilyen páratlan minőség fogad... Számíthatsz rá, hogy elolvasom! :)

Válasz

G. P. Smith üzente 8 éve

Tetszett ez az írásod is. Ami az egyikben homályos az a másikból kiderül, értelmet nyer. Erről mi volt az ítélet?:)

Még egy apróság: a szabályzatunk szerint, aki tartalmat tölt fel, az olvas és hozzászól legalább egy másik íráshoz. Ez nálunk így szokás. Te is olvass másokat is és akkor biztos téged is többen olvasnak!:)

Válasz