Kozma Norbert üzente 8 éve

Köszi Orsi, örülök, hogy tetszett. :)

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 8 éve

Nekem a legjobban az tetszett, hogy egy amúgy rettentő klisés alaphelyzetből, tudniillik hogy a pasi női tesben ébred, egy nagyon frappáns, egyedi és szórakoztató történetet hoztál ki. Méghozzá olyan erős lett, hogy a mögöttes üzenetet egy laza mozdulattal maga alá gyűrte. A helyzetteremtés jobban sikerült- de ez nem baj. Szórakoztató volt és vicces. :)

Válasz

Kozma Norbert üzente 8 éve

Köszi Norbi, hogy kifejtetted.
Andi, a véleményeddel semmi gond nem volt, csupán egy kis önkritikát gyakoroltam. Nem árt néha :)

Válasz

G. P. Smith üzente 8 éve

Norbi, csak a szitu hasonlított a filmre! Én erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy eszembe jutott róla.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 8 éve

Nekem az írásod nem hasonlított a filmre. Csupán emlékszek rá.

Két nem közötti különbségek... Én gyakran találom magam ilyen szituációban, már, persze nem cserélek fizikai testet, de online. Komolyan veszem a szerepjátékokat, minden esetben a regényem szereplőit formázom meg és játszom el bennük, és a beszólogatós, agresszívabb élmény miatt mindig Ágnes lesz az első és fő választás. Remek feszültséglevezető!
Szóval online időm egy részét nőként töltöm, imádom is a szerepet, így gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon való életben ez hogyan működne.
Hogy melyik nemnek könnyebb, azt nehéz eldönteni, túl hosszú ideje megy már a vita, túl sok témában, ezért marad a személyes preferencia.

Az írásodból nekem az jött le, hogy a kedves felek nem értékelték eléggé azt, ami volt nekik, így ki lettek segítve egy kicsit, hogy megismerjék a más nehézségeit. Viszont nem pont a kívánt hatás történt, a felek még jobban megszerették a másik nem tulajdonságait, ami végül csak még nagyobbat húzott a férfi és nő közötti távolságon, amikor visszaváltoztak. Hozzátenném, már ez a visszaváltozás sem éppen szándékos volt, hiszen félúton az aktus során egészen más gondolatok pörögtek a fejükben. Csak ugye az események gyors áradata keresztül vágta a számításaikat...
A többi történettel ellentétben, ami a témához kapcsolódik, a szereplők itt nem elégednek meg a testükkel a végén. Igyekeznek elfelejteni, ami történt, de a vágyakozás ott marad a fejükben.

Válasz

Kozma Norbert üzente 8 éve

Köszi, hogy olvastátok. Ha már őszinteség: Bevallom, az említett filmet nem szeretem annyira, sőt, azt a fajta humort egy kicsit alpáriank érzem, ami néha tényleg kikapcsol, viszont én nem olyasmit akartam írni. Hogy ez mit jelent? Hát számomra azt, hogy közel sem adtam át azt, amit szerettem volna. Szórakoztatni, nevettetni, igen, szerettem volna, ez egy dolog( ki tudja, mennyire sikerült ez egyáltalán?), ugyanakkor tenni akartam bele mondanivalót is, ami ezek szerint még nem megy. Ezért is örülök minden kommentnek, minden apró megjegyzésnek, le tudom szűrni belőlük a tanulságot. :)

Válasz

Juhász Gyula üzente 8 éve

Találó sztori volt,én filmet nem láttam,de szerintem ha láttam is volna,akkor is ugyan így élvezet lett volna olvasni :D

Válasz

C.C c üzente 8 éve

Kb. 10 èves lehetem mikor az emlitet film megjelent.Èn már akkor ia utáltam :D
Nekem ez az egèsz tèma picit unalmasnak tünt.
De te kellöen tudtál nèmi pluszt vinni bele,új színt. Ès igy nekem is tetszett. Vicces ès tartalmas volt. Az szerintem is igaz hogy a nőnek erősebb:)
Szèp munka!

Válasz

Black Adrian üzente 8 éve

Vicces, tetszett :)

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Koszonom, hogy olvastatok. A filmet lattam, de annyira nem tetszett. Nem az ihlette az irast, hanem szimplan a feladvany :)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

(Láttam a filmet, nekem is az ugrott be.)
Tetszett, hogy csak testet cseréltek, lelket és eszet nem. Nem is tudom, hogy megoldható-e mindennemű átalakulás... A hang azonban kicserélődött, ha jól értettem, így azt is jól sikerült, hunoros húzásnak tartom. Szórakoztató volt.:)

Válasz

Sade Lia üzente 9 éve

Tetszett a történeted, könnyed volt, egy kis mondanivalóval. Ha nem szorít a terjedelem, még biztos sokat ki lehetett volna hozni belőle. Ötletes lett. :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 9 éve

Én emlékszek arra a filmre, Grace, a címe az, hogy "Tökös csaj" :) Jó darab!

Remek megoldás, humoros hangulattal :D Én is végigmosolyogtam :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Az átváltozás megtörtént- oda vissza duplán, és az egyéb kritériumoknak is eleget tett , Tetszik.

Válasz

G. P. Smith üzente 9 éve

Norbi, ez nagyon jó lett! Folynak a könnyeim a nevetéstől! Volt egy film, de a címére nem emlékszem, abban volt hasonló Rob vagy Roy Schneider játszott benne...Gratulálok!

Válasz