C.C c üzente 8 éve

Nagyon erős, pörgős sorok ami porszívóként szívja be az olvasót. Jó ritmusa van az írásnak, és szerintem terjedelem is tökéletes.
Szerintem ha egy férfit tökön lőnek ott maga a férfi lélek azonnal meghal.:D
Viccet félre téve, ez egy erős jó írás. Az eddigi három írásod közül ezt a második helyre tenném. Nekem az első volt a kedvencem, bár voltak benne hibák, és egy hosszabb terjedelmet jobban elképzeltem volna neki, de még is megfogott. Még plazma fegyver ellenére is.:D
Gratulálok!

Válasz

Sade Lia üzente 8 éve

Én még csak a regényemet töltögetem ide, utána terveztem novellákat is.
Angyalok földje címen találod meg, de azt mondják az eleje gyilkosan unalmas :D

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 8 éve

A helyesírási hibákra, névelőkre, szósorrendre tényleg érdemes kicsit jobban figyelni, talán csak az én heppem, de ilyen szóhasználatú szövegnél mindenképp. Nekem ez a történeted jobban tetszett, mint az eddigiek, nem volt benne megtört cselekmény és alapvetően remek egységben volt. Nagyon szórakoztató volt, a morbidsága okán meg jópárszor felrázott a bels derűmből, remek élmény volt. :) Ha valaki nagyon felhúz, újra elolvasom, mert rám terápiás hatással is volt. Azzal mondjuk vitatkoznék, hogy ha valakinek lelövik a tökét nem hal bele, mert tudomásom szerint konkrétan elvérzik. De még nem próbáltam, másrészről egy képzelt baráttól simán elhiszem, harmadrészt meg semmkt nem von le a sztori értékéből.

Válasz

Fejes Roland üzente 8 éve

ÓÓÓ MÁJ GÁD! Oh, mein lieber Gott!
Tetszett, nagyon tetszett! Kíváncsi vagyok további írásaidra is, mert ez egy olyan téma, melynek a negatív mellékhatásaival én is találkozom. Félre ne érts, életemben nem mentem még buliba. Nem értem mi a jó benne... de szerencsére van még ember, aki megérti, hogy miért ellenkezem annyira. Köszönöm :)
Tetszik, hogy ilyen rövid, tömör ezáltal ütős éééééés mégis egy egész korosztályról írsz. Van benne spiritusz és továbbra is olvasni foglak, mert szerintem a mai világ valós problémáira vetítettél rá. Az első pozitív benyomás megvolt. :)

Válasz

Pető Róbert üzente 8 éve

Trágárság ide, vagy oda, szerintem ütős szöveg lett. Tetszett ez a cyber-punk világra jellemző szabadosság, brutalitás. Még két évtized, s tényleg itt fogunk tartani.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 8 éve

Hozzám simán átjött, ezért elolvastam még egyszer, mert azt hittem, velem van a baj, de nem.:) Azt történt ugyanis, hogy magával ragadott, és volt is mihez kötnöm az írást. Eszembe juttatta a több mint huszonöt évvel történteket az egykori Fekete Lyukban, vagy a Rock Cafe-ban, esetleg valamely hasonló hangulatú helyen, ahol fiatalon sokszor megfordultam, és pengeélen táncoltam. (Érdekes, akkor időnként írtam is egy tini újságba, azt hiszem, ezt még soha nem is említettem itt meg. Kézközelből 'tudósítottam' az akkori 'alternatív' zenei világról, többek között, Sziámi, URH, Balaton, Auróra, Sex Action, jaj ,mások most nem jutnak eszembe... És holnaptól indul a U2 Tour! Sajna emiatt, ritkábban jövök, de azért jövök!)
Visszakanyarodva: Ebben a kis szösszenetben éreztem a benne rejlő írói szabadságot, és az is pozitívumként hatott rám, hogy a végén kiderült, ki is az a bizonyos barát. Úgy gondolom, hogy még a legelvetemültebb sztoriknak is van valóságalapja, ezért, aki sűrűbb életet él, vagy több hatás éri, az bővebb repertoárból válogathat, és ha még tehetséges is, akkor nem valami önéletrajzszerű unalmas szöveget tol az olvasó elé, csak, mert mást nem tud, hanem komolysággal szórakoztat, íróként éli meg a leírtakat, és nem fordítva. Nem attól lesz író valaki mert leír valamit... dióhéjban erre gondoltam az előbb.
Ebben az írásban nem az idegeimmel játszottak, hanem az emlékezőközpontom léptették aktivitásba. Ennek ellenére tudtam elvonatkoztatni, és minden erőlködés nélkül befogadni a tartalmat. Nekem tetszett, köszönöm az élményt.

Válasz

Kozma Norbert üzente 8 éve

A másik írásod témája közeleb állt hozzám, de ez csak egyéni ízlés kérdése. A stílus viszont, amiben írtad, nagyon tetszik. Ez a monológ szerű, félpárbeszédes technika ötletes, én is próbálkoztam már hasonlóval. Rövidebb ilyen írásaim vannak, de lehetne még rajtuk csiszolni. Nem egyszerű így írni, oda kell azért rendesen koncentrálni, hogy az olvasó mindent értsen, leperegjen előtte a "film". Ezzel a részével szerintem nincs gond.

Válasz

G. P. Smith üzente 8 éve

Ehhez mindössze ennyit főznék hozzá (nem azért, mert bármi bajom van veled, sznob lennék vagy "öreg"):
menjés - menj és
Tessék itt egy másik töltet, Jenny táskájából.- Tessék, itt egy másik töltet Jenny táskájából
Én is remegnék a helyébe- helyében
dög voltál el olvasn - elolvasni
vesszőhiba több is van benne
Egy előbbi hozzászólásodban is láttam: egyet ért - egyetért helyesen. Különírva más a jelentése:)

Válasz

Black Adrian üzente 8 éve

Köszönöm szépen Ede Lia. Megkérlek linkeld egy kedvenc saját alkotásodat :) Pls el akarom olvasni :D

Válasz

Balogh Zoltan üzente 8 éve

Korábbihoz írt véleményem erre is érvényes!

Válasz

Sade Lia üzente 8 éve

Húh, hát a "Xelena most hová mész" résztől újra el kellett olvasnom, hogy meglegyen. :D
Ez szerintem nagyon jó lett, főleg, hogy ahogy a végére értem, még mindig nem esett le, aztán, ahogy újra visszaugrottam, hogy mi is történt itt, így összeállt a kép.
Tetszenek az ötleteid, a cyberpunk világod, meg a társadalmi mondanivalód.

Válasz