Ócsai Norbert üzente 9 éve

Kicsit későn vagyok itt, már mindent elmondtak az előttem szólók, de azt nem árt elismételni, hogy nagyon jó volt :) Orsihoz hasonlóan én is valami svindlire tippeltem, tényleg túl tökéletes volt, de az álom lehetősége meg sem fordult a fejemben.

Válasz

G. P. Smith üzente 9 éve

Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszett és hogy megírtam:)

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Nagyon örültem hogy a történet vége igy alakult.:) Én mondjuk először azt hittem valami drog csempészetbe akarják beszervezni vagy ilyesmi, de aztán rájöttem, hogy két öltönyös úriember nem az fajta. Akkor egy picit azt hittem valami nagyon jó munkát fog megkapni és akkor ezzel elmegy a történet valami nyálas borzalom felé. De szerencsére nem így volt
Nagyon jól hoztad a férfi karaktert, és nekem külön tetszett ennek a jó embernek az életpályája. Egy diplomás ember, aki egy autógyárban dolgozik. Ahhoz képest, hogy nem vagy járatos rövid írásokban nagyon helyén volt minden.
Gratulálok!

Válasz

G. P. Smith üzente 9 éve

Zoli, nekem is jó visszatérni és nekem is nagyon hiányzott már! Köszönöm, hogy olvastad!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Nem véletlenűl mondtam én a múltkor , hogy már hiányzott ez a "hang" Nagyon is te vagy! Megy az röviden is.

Válasz

G. P. Smith üzente 9 éve

Köszi Tibi!:)

Válasz

Horváth Tibor üzente 9 éve

Érdekes volt, nekem is nagyon tetszett. Azt hiszem, ha nem tudnám, hogy te írtad, nekem abszolút fel sem tűnt volna, hogy nő írta. :)

Válasz

G. P. Smith üzente 9 éve

Köszi, hogy olvastátok, örülök, hogy tetszett! Őszintén szólva, amilyen rutinosan írok regényt, ebben a műfajban kezdő vagyok:) Valóban keveredtek az igeidők, ez azért van, mert általában múltidejű narratívát használok és ebbe biztos belekeveredtem:)

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Az igeidők keveredése nekem is feltűnt("üdvözöltem őket és odaadom a papírjaim"), de a történet nagyon lekötött. Azt hiszem, sokunknak nem esik nehezére beleképzelni magát főszereplőd bőrébe. Más befejezésre számítottam, de legalább sikerült meglepned. Örülök, hogy olvashattam és hogy új játékossal gyarapodtunk. Nekem is tetszett!

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Nagyon tetszett! Olyan életszerűen jelenítetted meg az egyszerű, de nagyravágyó munkásember fájó mindennapjait, hogy teljesen belemerültem a történeted olvasásába. Végig izgatottan vártam, hogy na ebből mi sül vajon ki a végére, de erre nem számítottam. :) Azt hittem kiutazik NY-ba és ellopják a szerveit... Még én sem olvastam tőled korábban, de nagyon bízom benne, hogy írsz még több ilyen rövid történetet is, mert érdemes olvasni tőled!
Egy-két apró hiba volt:
Pélyézat nélkül - pályázat
odaadom a papírjaim - odaadtam
Aztán kezd múlt időből átmenni a jelenbe. De ez olvasás közben nem tűnt fel, csak ahigy visszakerestem.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Köszi, hogy megírtad! (Még csak keveset olvastam tőled, akkor is a regényedbe néztem bele. :) Mert azt írtad valahol, hogy nem szoktál rövid terjedelemben írni, ezért felkeltetted az érdeklődésemet, és bevallom, ittam minden egyes szót!) Részletek a szombat délutáni kiértékelőben.

Válasz