Balogh Zoltan üzente 9 éve

Kedves Róbert Köszönöm , hogy olvastad!

Válasz

Pető Róbert üzente 9 éve

Végére értem. Remek írás volt, azt mondhatom. Számos mondanivalóval: engem az erkölcsi és politikai szálak fogtak meg igazán. Ahogy a két nő mesélt az életéről, ahogy megismertük a múltjukat, már szimpatikusabbak lettek mint eleinte. Züllöttségük elfogadhatatlan (számomra) de érthető. Szocialista erkölcs... S itt lép be a politikai szál! A szocializmusról, mint rendszerről eddig is csak anekdotákat hallottam. Ez a szöveg sem vet rá túl jó fényt...
Nem ragozom tovább! Örülök hogy olvashattam!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Teljesen egyetértek a szemléleteddel- van lehetőség tanulni ,térben és időben utazni,valós vagy képzelt világot bejárni. Tulajdonképpen ezt a célt szolgálja - de csak azoknak akik vevők rá! Köszönöm , hogy végig olvastad!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Nagyon szép, kerek befejezés. Gratulálok, és bármi legyen is az, amit írni fogsz, olvasni fogom!
Engem is bánt, hogy alig van aktív tag, ezért is találtam ki annak idején a játékot, és azért is, mert játék közben, és ráadásul egy írói csapathoz tartozva élvezetesebb tanulni és fejlődni. (Mellesleg a kritikai szemléleten is javít a játék, továbbá az elemzés terén is, hiszen a játékmesternek ha röviden is, de meg kell indokolnia a kiértékelőben, hogy miért választotta az adott műt, amit választott. Ehhez meg elengedhetetlen a beérkezett írások elemzése. Gondolatokat és szemléleteket hasonlíthatunk össze.)
Rengeteget tanultam tőletek! Sajnos csak keveseket vonzott és vonz a lehetőség, amit a játék kínál, pedig minél többen vennénk részt benne, annál izgalmasabb lenne. De így is köszönöm a részvételt azoknak, akik legalább egyszer játszottak már velünk!

Válasz

G. P. Smith üzente 9 éve

Rendben, igazad van!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Húsz- húszonöt aktiv tag bőségesen elég lenne, a statisztikába több mint ötszázan szerepelnek - olyanok is akik soha egy betüt nem olvastak és nem írtak. Írjál egy felhivást a tisztitásról amelyikbe foglald bele , hogy csak az iratkozzon vissza aki olvasni , írni akar! Üdv.

Válasz

G. P. Smith üzente 9 éve

Miért gondolod, hogy te vagy a hibás Zoli? Ahogy én nézem, nem vagyunk itt valami sokan megint...de tagok száma megint sok, Ritkítani kellene...segíthetnétek benne, ki az akit sose láttatok fent stb.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Köszönöm , hogy olvastad, de egyelőre nincs semmi komoly tervem , de ha lesz akkor biztosan jelentkezem. Talán csirájában mozog valami - de semmi komoly. És az sem serkentő , hogy rettenetsen kevsen olvasnak, és ezért kilencven százalékban én vagyok a hibás! Üdv.

Válasz

G. P. Smith üzente 9 éve

A lezárás nekem is nagyon tetszett! Igaz, én későn kapcsolódtam bele a történetbe, de ha időm engedi, elolvasom elölről! Fejben már kész a következő történet?

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Van benne valami - de én úgy képzeltem el , hogy a narrátor, bele-bele szól a beszélgetésbe, párbeszédekbe. Köszönöm , hogy olvastad!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Hát ennek a történetnek is vége! Nagyon tetszett az, hogy keretbe foglaltad, és tulajdonképpen a két nő párbeszédéből építetted fel az írást, általa ismertük meg múltjukat, történetüket. Viszont néhány résszel ezelőtt feltűnt, hogy változtattál a mesélés stílusán, és behoztál egy semleges mesélőt, ezt akkor is megjegyeztem, hogy nem igazán tudtam hova tenni. Lehet, hogy csak nekem kerülte el valami a figyelmem, vagy hogy egyáltalán nincs igazam, de ez még mindig zavart. Itt például a legutolsó bekezdés, ahogy a lányok megisszák az utolsó konyakot és befejezik a beszélgetést, szerintem zseniális lezárása a történetnek, és ott érthető, hogy miért a mesélő mesél(ahogy a történet legelején is), viszont kevéssel előtte már nem látom az okát. Ha a mű egészét nézem, ott párbeszédnek kellett volna még lennie, amit vagy Rodika vagy Szeréna mesél, nem pedig egy harmadik mesélőnek. Remélem érthető, mit próbálok mondani. Ha nem, akkor elnézést, ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget. Lehet, amúgy sincs igazam. A történet lebilincselő volt, néha humoros, néha fájóan életszagú és drámai. Gratulálok hozzá, örülök, hogy olvashattam.

Válasz