Kozma Norbert üzente 9 éve

Köszönöm Bence! :)

Válasz

Zádori Bence üzente 9 éve

A kafkai realizmusból ügyes málnázással böffentetted ki a nevetést. Cseles gyerök vagy te, Norbert! :D

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Zoltán, Béla, köszönöm szépen, hogy olvastátok és véleményeztétek.

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Azzal kezdeném,hogy kissé megkésve reagálok,de elsőként olvastam írásod, amint feltöltötted. Jól áll neked ez a stílus. Frappáns feldolgozása vagyis tálalása egy álomnak. Hirten a facebookon megjelent karikatúra lebegett előttem, melyen három túlhízott négernő hálóban becsomagolva bájolognak és alatta a megjegyzés: Kötözött sonka! Kellemes Húsvétot!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Groteszk a javából, ennek a velejárója a dolgok eltúlzása, az események fejreállitása , és a történéseknek a lehetlenségig való feszitése. Álomképbe való helyzése csak fokozza az "élvezeteket" De ott van benne a humor , meg a szatira is. Nagyon tetszik!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Köszönöm szépen Anikó az olvasást, Eloise, neked pedig a választ.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Meredsz formás fenekére.... e helyett gondoltam úgy, hogy: Formás fenekére meredsz.... Mert szerintem az első variáció kicsit olyan, mintha egy külföldi törné a magyart. A te észrevételed Norbi, miszerint kimaradt volna egy szó, én észre sem vettem.:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

No, ez igazi remalom lehetett! :-) Azt mondjak, ezek arra jok, hogy hasonlo helyzetbe keveredve mar legyen rutinod. :-) Tetszett, olvastatta magat a tortenet. :-)

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Köszönöm mindenkinek az olvasást és a véleményeket.
C. Dani, lehet azért érzel hasonlóságot Az erdő foglya és ez között, mert ott is használtam ezt az E/2-es mesélést, igaz, nem végig.. A műfaj persze teljesen más.
Orsi, örülök, hogy ismét jelentkeztél, és köszi az észrevételeket, javítom majd a hibákat.
Eloise, szerintem nem is a szórenddel van a gond, hanem inkább azzal, hogy kimaradt egy szó, és így olyan, mintha a fenék lenne az alany a lány helyett. Vagy te másra gondoltál?
Roland, örülök, hogy tetszett! Ha valóban kedveled az árnyaltabb romantikus történeteket, akkor szívesen ajánlanám a Lakótársak c. többrészes elbeszélésemet, ám mégsem teszem, mivel nagyon az elején írtam még, és újraolvasva nem igazán vagyok vele megelégedve. Majd ha egyszer kijavítgatom, átírogatom...

Válasz

Fejes Roland üzente 9 éve

Azt a hét meg a nyolcát! Hát erre mit tudnék mondani? :D Oltári! Imádom... az elején valami romantikus, árnyalt férfi-nő kapcsolat témára gyanakodtam (amit, be kell vallanom, nagyon kedvelek), de a vége egy hatalmas csattanó volt, nagyot szólt!
Gratulálok hozzá, kár lett volna nem elolvasni! És igen... férfi szemmel helyénvaló, haha.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Sikerült meglepned a végével. :)
"Utánamész. Meredsz formás fenekére, ahogy előtted illegeti magát, és egyre jobban hiszel benne, ma este ágyba viheted." Picit nehézkesnek érzem a mondat szósorrendjét. Nem adok tippet, hogy mire javítanám, hiszen nem akarom átírni a műved, csak jelezni szeretném, hogy itt kizökkentem az olvasásban. Természetesen jó kis írás volt ez!

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Olyan jó kis csalimese-jellegű volt, az E/2 elbeszélés pedig nagyon betalált. Nem tudom férfiként másmilyen-e egy ilyen sztorit olvasni, de én remekül szórakoztam rajta! :) A "megnyugodsz" helyett én lehet hogy inkább a "megnyugszol"-t használnám, a két "két,"-nél elhagynám a vesszőt. A "teremtés" esetleg többes számban kellene, mert így olyan mintha egy tankaranka ügetne a két ropifiún. Habár ez is kivitelezhető ilyen méreteknél. Simán! :)
Felráztad kicsit a zsibbadt elmémet, köszönöm. :) Hiányzott már ez az oldal.

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Nekem nagyon hasonlítót Az erdő foglya című írásodra, de talán egy kicsit ez jobban tetszik. Az eleje nagyon jó indul. De aztán picit laposabb lett az írás, valami ütősebbre számítottam tőled. Nem tudom miért, pedig nem rossz írás és tartalma is a helyén van. Elgondolkodató kérdéseket idéz meg az olvasóban, többféleképp lehet értelmezni a sztoridat. Nekem ez a rövid egyperces történet a perverzitáshoz való megfoghatatlan vonzalmáról szólt. De lehet csak én beszélem bele, és valami egészen másról szólt.:)
De ami nekem nagyon tetszett a stílus amiben írtál, szerintem remek öltet volt így megírnod a sztoridat. Ha jól tudod ez az első alkotásod, amit második személyben írtál, ami ritka de nagyon hatásos. Az tény nem tökéletes, még de mindenfélekép próbálkozz vele Norbert, mert van benne lehetőség. Ilyen szempontból nagyon jó megírtad ezt a rövid kis történetedet.
Az utolsó szavak nekem nem tetszettek, olyan nagyon szájbarágósnak éreztem, azon változtatnék. De ez csak az én véleményem.
Máskülönben egy tisztességes alkotás. Ahogyan mondtam az eleje nagyon jól indult.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 9 éve

Háh! Remek befejezés egy kis Április 1-re!
Tetszetős, humoros csattanó, egyáltalán nem láttam előre, és pont ettől sikerült olyan jóra.
Ha nem bánjátok, most beugrok a városba egy kis agyhipóért... Ki kell mosnom pár igencsak friss rémálmot!

Válasz

Bencze Dániel üzente 9 éve

Egy ilyen után én mindenképp felülvizsgálnám azt az értékrendet. Nekem bejönnek a teltebb lányok, de ez...ez durva volt. Ijesztő belegondolni, hogy mi lenne, ha megtörténne velem. Egyébként szórakoztató egyperces volt, és a fordulat is teljesen rendben van a végén.Jaj, csak nehogy ezekkel duci lányokkal álmodjak!

Válasz