Ócsai Norbert üzente 9 éve

Maverick apját az üti ki a listáról, hogy ő a Tornádó Völgy eseményei előtt meghalt, Ágnes pedig mind a mai napig kapja a borítékokat :)
Mindenesetre, erről még majd beszélnek egy kicsit "Az utolsó tánc" második részében :) Holnap dél fele hozom, még átolvasom reggel és feltöltöm ( Nem bízok az esti figyelmemben :D)

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Bocsi, hogy erre meg csak most reagalak, de a napok nagy reszeben csak telefonon tudok netezni mostanaban. Igazabol nem konkret szemelyre gondoltam, egyszeruen sejtelmesnek tunt ez a resz, es ezert indultak be a fogaskerekek. Ha tippelnem kene akkor maverick vagy Mark apjat mondanam, hogy miert azt nem tudom. De Jo csavar lenne, ha kiderulne, Agnes egy mar korabban megismert karakter feltestvere :D mert ugye a ferfi azert penzeli mert o az eltitkolt apja, aki felrekandikalt anno.
Jar am a gepezet rendesen, ha egyszer beindul. :D

Válasz

Ócsai Norbert üzente 9 éve

Köszönöm! :)
Amúgy, a Tűzvirág nem csak egy növény neve, fejezetcímként kettős értelme van, bár a második verzió nagyon rejtett.
"Tűzvirág", így nevezem Ágnes/Lily párosát, pont úgy, mint a legtöbb rajongótáborban, amikor a rajongók összekapcsolnak karaktereket egy-egy gyűjtőnévvel.
Tűz, mint Ágnes forrófejűsége és vörös színsémája, és Virág, mint Lily - Liliom.

És mivel ez a fejezet pont róluk szólt, ideálisnak találtam :)

Válasz

Igó Krisztián üzente 9 éve

Nagyon tetszett a Tűzvirágot jellemző elmélet, az viszont még jobban, hogy Lily huncut módin felhasználta Ágnes ellen! :D
Tehát folytatódnak tovább a szoros, egymáshoz fűződő barátsághoz szükséges, beszélgetések, ez eddig jó! Több dolgot tudnak meg egymásról, ám most itt a legvégén, nagyon megdöbbent Ágnes! Megyek tovább! :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 9 éve

Ohh? Ez egy érdekes feltevés, Norbi! Imádom a teóriákat! És ki a szerencsés választott, ha szabad kérdeznem? :)

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Van egy olyan érzésem, hogy találkoztunk már azzal, aki Ágnest pénzelte :)

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Nagyszerű befejezés, kezdesz belelendülni. Tényleg érdekes Ágnes karaktere. A vége pedig még jobban felcsigázott, izgalmasan zártad le ezt a fejezetet, valamint tényleg van még jó pár nyitott kérdés.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Használtam a fantáziám, de azért biztosan jobb lett volna, ha végig olvasom az előzményeket is, és nemcsak részben. (Ha elakadok, úgyis kérdezek majd.)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 9 éve

Ez a mi kis Ágnesünk :)
Eloise, örülök, hogy tetszett a befejezés! Először elgondolkodtam, hogy mivel nem jutottál a Tornádó Völgy végére, miként fog érinteni ez a lezárás, de ezek szerint jól sikerült! :)
Igyekszek a múlt eseményeit nem egyértelműként tálalni, feltételezve, hogy mindenki olvasta azt, hanem egyfajta rejtélyként feltárva az új karakterek által, folyamatosan adagolva az információt.

Szeretnék egy kettős hatást elérni ezzel. Akik tudják, hogy mi történt, azoknak könnyebben összeállnak majd a szálak, így jutalmazva őket, ha sikeresen visszaemlékeznek, míg az új olvasók egy fokozatosan feltáruló történetet kapnak a fő cselekmény mellé.
(Nagy eséllyel felkeltve az érdeklődésüket a további részletekért ;) )

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

A három íratlan törvény. Van bennük igazság.
"Ne én legyek az egyetlen, aki kiereszti a beleit." Ezen elgondolkodtam.
Jönnek az újabb rejtélyek. :) Nem is volt olyan butaság Lily részéről az a váratlan kérdés. És hát a befejezés! Nagyon hatásos.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 9 éve

Ez volt tehát a 2. Fejezet, remélem tetszett :)
Itt a tavaszi szünet, vagyis most elég sokat tudok majd dolgozni a történeten, több rész is várható lesz a következő napokban. ^^
Vajon milyen irányban fog haladni a két lány kapcsolata? Vajon ki az a titokzatos személy, akivel Norbert találkozott? És vajon Ágnes valaha is megtalálja majd a saját ruháskosarát?
Mindezekre választ kapunk a következő rész alkalmából, melynek címe:

" 3. Fejezet - Az utolsó tánc"

Válasz