Fejes Roland üzente 9 éve

Köszönöm, hogy olvastátok és véleményeztétek!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Korosztályodnak megfelelő történet , kellő finesszel átitatva. Az írás vége mindezt alaposan aláhuzza. A lányok reakciója normális az egyik segit(ene) mig a másik megtagadja sőt elutasitja azt. Nekem tetszik!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Most tudtam elolvasni. A végén tetszetős meglepetésként hatott a srác és Tomi telefonbeszélgetése. Kellett is, mert mindaddig nem tudtam, hogy íróként mi jár a fejedben, hogy mit is szeretnél mondani a történettel. :)

Válasz

Fejes Roland üzente 9 éve

Köszönöm, hogy olvastátok!
Orsi, én csak a férfi szemszögéből ismerhetem a dolgokat, hogy mennyire sikerült megfognom a "nőt", mint szereplőt, nem tudom,

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Kicsit nehéz elhelyeznem a történetet a fejemben. Valahogy azok a fényképes "képregények" (vagy mi a szösz...) jutottak róla az eszembe, amik annak idején a lányos tinimagazinokban voltak. Érdekeltek, szórakoztattak, de tudtam, hogy nem valóság. A karakterek és a párbeszédek egy az egyben a zaklatott tinikor emlékét elevenítették meg. A motivció nekem sem volt teljesen letisztul, a törődés és a szerelem sem ugyanaz, meg a barátnői befolyás is sokszor csak látszatból ilyen erős.

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Stefi karaktere mindent visz!:) Az fajta frusztráltság ami lányban lehet, ahogyan Anna érzelmeit befolyásolja szerintem remek karaktert alkottál.
Összességében is úgy gondolom ez egy jó történet. De azért nem tökéletes, a karakterek jók főleg a két lány. Szilárd se lenne rossz, de valahogy annyira őt nem tudom hova tenni, az a tipikus hősszerelmes jelzőt nem tudom ráhúzni, mivel nagyon hamar kiábrándult a lányból. És talán ez a dolog, ami nekem annyira nem jött be mivel nagyon gyorsan vége lett a szerelemnek. Bár érdekes kérdés hogy Szilárd mennyire szerette a lányt. Nekem úgy tűnt annyira nem volt nagy szerelem, mivel akkor Szilárd tényleg leitta volna és nem csak eljátszotta volna a részegséget. De lehet ezt másképp is értelmezni.
Jó kis történet, egyedül egy valami nagyon nem tetszett az pedig a hők nem tudom miért de engem nagyon irritált.:D
Szilárd részegsége nem tudom mennyire volt tudatos, vagy sem de nagyon jól megírtad, hogy a srác csak eljátssza, hogy bepiált.

Válasz

Fejes Roland üzente 9 éve

Kedves Anikó!
Akkor már rég rossz, ha az alkotónak magyaráznia kell a művét, de kérlek engedd meg.
Először is örülök, hogy írtad, hogy emésztened kell még kicsit, mert akkor ez azt jelenti, valamennyire, de megfogott.
Viszont bosszúról - az én meglátásom szerint - nincs szó. A szánalmas jelzőt használhatjuk, de a mosakodás sem célszerű.
Mindenki képvisel valamit: Szilárd a hősszerelmes, aki mindent megtesz a szerelme visszakaparintásáért. Anna a bizonytalan lány, akivel a kicsit hitleres Stefi képes elhitetni, hogy mit érez. Itt van a fő probléma, hogy a lány hagyja a barátnőjének, hogy belefolyjék az életébe. És amikor Szilárd, végső elkeseredésében egy ilyen - nem túl etikus - cselhez folyamodik, erre rájön (mármint Anna gyenge jellemére) és kiábrándul a lányból.
És hogy a bezárás mosakodás e... nos, elismeri, hogy a terve csődbe ment.
És az utolsó mondatoddal egyet értek: Ez tényleg egy olyan téma, aminek az értelmezésénél a nem és a kor sokat jelent.
De örülök, hogy olvastad és alakítottál róla véleményt. :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Elolvastam. Vegig kivancsian vartam, mi lesz a csattano - de kicsit visszafogott lett. Emesztenem kellett, hogy felfogjam. A bosszu nincs aranyban a belefektetett munkaval. :-) Inkabb ugy erzem, Szilardod szanalmas mosakodasaval vegzodott. (Nehogy a baratja sajnalja.) Persze az irasod ertelnezese fugghet a kulonbozo nemunktol, korunktol is.

Válasz

Fejes Roland üzente 9 éve

Köszönöm, hogy olvastátok, kíváncsi leszek más irományaira is.
Kedves Béla. Többször átolvastam, sajnos én is csak ember vagyok, vannak hibák, amelyek elkerülik a figyelmemet. A saját verziómban javítottam.

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Nekem tetszett, jó kidolgozás,csupán egy helyen zavaros "Szilárd torkán fennakadt a szó Szilárd, és sokáig gondolkozott rajta mit is mondhatna." Miért kell a név ismétlés?? Jól tetted, hogy beneveztél,mert ez valóságos műhelygyakorlat.

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Köszönöm, hogy megírtad! Látom dolgoztál vele, nem volt rossz, bár a végét még értelmeznem kell. Meg is fogom tenni, mivel többször elolvasok minden bejövő (remélem, hogy lesz még) írást. Hanem a "grrrr", hát, én nem tudom, de ez nekem egy férfi szájából, legyen akár részeg, elég sandán hangzik :)
Részletesebben majd a kiértékelésnél fogok véleményezni.

Válasz