C.C c üzente 9 éve

Egy javítot változat, ami még mindig nem tökéletes, de sokkal élvezhetőbb, mint az első változat mivel nincs annyi hiba benne.
Hátha így megütöm a reklámújság színvonalát:D

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Köszönöm Orsi és nagyon örülök hogy elolvastad.:)
Persze hogy van még ebbe a történetben .:) Először egy nagyon pörgős sztoriként képzeltem el amiben gyorsan történek az események, véletlen alakult visszafogottra. Másképp képzeltem el , eredetileg másnak is indult volna de aztán így alakult, de nem bánnom.
Az utolsó futásról csak annyit hogy sok hibát követtem el abba rövid novellában, egy nyálas, tartalmatlan, hatásvadász írásnak gondolom, de mégis sokat tanultam belőle. Ennyi haszna volt.:)
Megleptél Eloise azzal, hogy adtál neki még egy esélyt,igazán jól esik és megtisztelő! Másodjára jobb? :)
Szerintem a cserben a helyes.:)
Valahogy úgy próbálok mindig írni hogy a vége és az irány már megvan és az köré építek egy történetet, persze vannak kivételek ahol van egy cím vagy egy karakter és ahhoz próbálok egy történetet csinálni. Ennél az írásomnál a cím volt meg elsőként és úgy építettem egy történetet, de például az Úrnőnél ott csak Benjámin karaktere volt meg és hogy megismerkedik egy idősebb nővel, kb. ennyi. Eredetileg Mia fodrász lett volna:D Végül szerencsémre rájöttem a pszichológus sokkal jobb választás.
Számomra hatalmas megtiszteltetés és tényleg örülök neki ha ennyire tetszik. Mikor elkezdtem írni nem hittem volna hogy lesznek olyan olvasok akik tényleg kedvelik a történetemet, várni fogják. Főleg nem egy erotikus-drámában. Remélem azért lassan a tízéves szintről elmozdultam.:D Annyira megmaradt bennem hogy mikor írók a volt szót próbálom minél kevesebbszer használni:D
Játékra fel! Sokat segítet és tanultam is belőle és mellette remekül szórakoztam rajta. Csak ajánlani tudom mindenki számára. Nem mondom azt hogy fogok rá mindig írni, mivel most próbálok egy-két olyan rövidebb novellát írni ami t élvezek, és nem biztos hogy a játékra illik. De ha hogy alakul akkor igyekszek majd részt venni.
Az Úrnő tényleg pihenni fog egy pár hétig, bár akarok rajta dolgozni akkor az előkészületeket már most el kéne kezdenem.:)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Ismét elolvastam, mert érdemesnek tartom rá a szerzőt, hogy ne az egyik kedvencem, az Úrnő befolyása alatt véleményezzem ezt.
Elsőre elsiklottam pár dolog felet, de Dániel, az, ahogy az érdeklődést fenn tudod tartani, az bámulatos. Majd a történet is halad valamerre, téged ismerve nem hagyod cserbe(n) az olvasót. cserbe vagy cserben? Látod, én sem tudom mindent. (Az Úrnőt meg pihentesd, csinálj mindent úgy, ahogy az ösztönöd diktálja.) Sokatmondó, hogy a fiatalok (magam is ide értem) látnak benned, vagyis az írásaidban valami pluszt, aminek varázsa úgy látszik a későbbi korokban levőket nem fogja meg.:) A beskatulyázástól meg ne félj! Olyan témát válassz, amit közel érzel magadhoz. Műhelygyakorlatnak ott a játékra fel!, ott aztán ki lehet kipróbálni magunkat a játékmester kénye kedve szerint. :) Orsi itt? Remélem, hogy nem áprilisi tréfa!:)

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Volt tegnap egy kis időm olvasgatni, és nagyon örültem, hogy az írásodat olvashattam az oldalon. Kíváncsi vagyok a folytatásra. Ez a folytott vonzalom a történet elején nekem nagyon tetszett, akkor is, ha nincs benne semmi rendkívüli, egyszerűen vezetted eddig a cselekményt mégsem unatkoztam rajta, végig lekötött. Majd hamarosan megtudjuk, mi lapul meg még abban a tarsolyban. :)
Élénken emlékszem Dániel az első novellára, amit olvastam tőled, a maratoni bombamerényletről. Ég és föld a különbség a között amit akkor írtál és amit most. Sokkalta választékosabban fogalmazol. Sokszor azt érzem, hogy ott van a fejedben, hogy mit szeretnél mondani, és azt hogyan, de az a fránya nyelvtan megbéklyóz téged. Mindenesetre én azt gondolom, hogy ami képek megszületnek a képzeletedben, érdemes kiírnod őket, mert más is képes rá hogy azt lássa amire gondoltál, és ennek a leírt szavakban lévő bakik ne gátolják. Az pedig tök normális, hogy nem tetszhet mindenkinek minden. Az nagyon gyanús volna. :)
Végezetül pedig elnézést, hogy ilyen hosszú kihagyás után csak úgy betoppanok ide, gondolataim helyretétele és az időmennedzselés optimalizálása folyamatban van. Üdv mindenkinek! :)

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Köszönöm Tünde hogy olvastad!
Azért még van a sztorinak folytatása, fognak benne érdekes dolgok történni.:)

Válasz

Nagy Tünde üzente 9 éve

Láttam, hogy nagyon sok hozzászólás érkezett ehhez az íráshoz, így én is elolvastam. Ahogy az előttem szólók, én is őszintén elmondom a véleményem: részemről is a helyesírási hibák voltak azok, amik miatt a történet elcsúszott. Alapjában véve a sztori sem igazán fogott meg. De nem mondom, hogy ez egy teljesen rossz történet. Javítanod kellene rajta, újra elolvasnod és picit gördülékenyebben megírnod. Én mindig ilyen tanácsokat kapok és nem is hiába. Lehet, hogy mi akik megírunk egy történetet, úgy gondoljuk hogy a végeredmény jó lett, miközben az olvasókat inkább taszítja mint vonzza. Semmi sem tökéletes - ezt ne feledd! De emiatt ne hátrálj meg!

Üdv!

Tünde

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Egyetértek Dániel, sajnálom, hogy az általam feldobott labdát, ami csakis a tartalom miatt volt feldobva, egyesek átformálták, és a helyesírásra terelték a szót. Nekem az étvágyam is elment ettől az egésztől, - hogy a hasonlatomnál maradjak.

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Még annyit szeretnék mondani, hogy két dolog miatt írók az egyik hogy kikapcsol és szeretem csinálni, a másik pedig hogy szórakoztassak, és valami tartalmat valami mondani valót tudjak közölni az olvasó felé. A helyesírás fontos dolog, fontos része az írásnak mondhatni az alapja. Ezen nincs is mit vitázni és szerintem ezt mindenki elismeri.
Én már egyszer elmondtam még a nyár végén a Colonia sztori című írásom második részénél, hogy nem kívánok senkivel veszekedésbe keveredni. Nagyon szívesen beszélek különböző történetekről, legyenek azok az én alkotásaim vagy másé, hasznos dolog, ha megbeszéljük egymást írásait. Valahol ez az oldal lényege.
De az ilyen stílusú vitákban nem kívánok résztvenni, és nem is válaszolok Zoltán sorai. Nem, teszem, mert nem akarok egy bizonyos határt átlépni, akkor, se ha ezt más megteszi. Részemről lezártnak tekintem ezt az egészet.

Személy szerint az oldalra kikapcsolódni járok, nem azért hogy veszekedjek másokkal. Nem egy nagy közösség, de egyik nagy erénye hogy van egy baráti hangulata, amit én kimondottan kedvelek. Remélem ez a jövőben is megmarad.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Nem Roland, nem rád gondoltam.

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Köszönöm, Norbert és Roland hogy olvastátok
Annyit el szeretnék mondani, hogy ez még csak a történet első része, még nem tudom pontosan, hogy két vagy három részben fogom feltölteni. Azt hittem izgalmasabb, szenvedélyesebb lesz, de akkor ezek szerint egy picit elszámoltam magam, de azért még ott a folytatás.:) De nem akarok előre semmit se lelőni mivel az Úrnőnél már az első résznél mindenki tudta mi van az ajtó mögött, de most nem tudja senki mi fog történni.:)
Nem szegte semmi a kedvemet. Azért tértem vissza az íráshoz, mert kedvet kaptam, és volt ihlettem egy ilyen sztorihoz. Nem tudom, hogy meddig fogom így érezni.
Szeretném én is befejezni az Úrnőt, de csak akkor, ha tényleg a maximumot kitudom belőle hozni és az elképzeléseimet megtudom valósítani. Mint tudjátok eredetileg nem ez volt a fő művem, de az idők alatt azzá vált, pedig nem hittem volna. De majd meglátjuk mi lesz a folytatással, ha lesz biztos megosztom veletek.:)
Roland egyáltalán nem volt haszontalan hosszabb kommented, én kifejezetten szeretem és hasznosnak tartom, mikor valaki hosszabban mondja véleményét.:) Annyit elmondok hogy Katherine nem szűz, nem kell minden erotikus történetbe egy szűz főszereplő:D A vége érdekes lesz, nem tudom hogy fog működni.:)
Norbert, örülök, hogy így gondolod. Megpróbálok mindent tőlem telhetőt megtenni annak érdekében, hogy színvonalasabb írásokat hozzak nektek. Nem szeretnék senkinek a olvasói bizalmával visszaélni.
Nem hiszem, hogy jó ötlet összehasonlítani az Úrnővel, mivel teljesen más a két történet. Legnagyobb különbség ,hogy az egyik E/1-ben írtam ami köztudott hogy közelebb áll hozzám, mint a mostani E/3. Másik hogy azért itt egy rövid terjedelemben akartam egy kapcsolatot felépíteni az Úrnőnél meg azért volt tízen valahány fejezet arra, hogy összehozzam a szereplöket. Az mondjuk teljesen igaz és jogos, hogy lehetett volna izgalmasabb.
Ha így folytatom, lassan úgy járok, mint annak idején a drogos sztorijaimmal, be leszek skatulyázva.:D

Válasz

Fejes Roland üzente 9 éve

Üdv mindenkinek!
Nos, olvastam én is a szöveget, sajnos kicsit későn, mert a tanulás rettentően elhavaz.
Mind az írás, mind az itt kialakult disputa tanulságos volt. Nem kerülgetem a forró kását, essünk neki, mint részeg ember a kocsmaajtónak.
Elsőként, míg el nem felejtem, Bélának válaszolnék. A vizes haj nem feltétlenül taszító. Igen, sajnos itt a novellában valóban úgy van leírva, mintha ázott veréb lenne szegény lány. Mikor sétálok a barátnőmmel és kicsit szitál az eső, párásabb a levegő, ugye nem az a tökéletes beállítás, amiről a nők álmodnak, hanem kicsit göndörebb, kicsit ziláltabb... de én imádom olyankor. Lehet csak az én zakkantságom (már ha ilyen szó van), de így van.
Mint Eloise is írta: " Halkan megjegyzem, bizony akad bőven másoknál is." - Ha itt rám céloztál volna, akkor nos igen, akad még. De én ezt felvállalom és valamilyen szinte ki kell állnom Dániel mellett. A helyesírás nem egyszerű dió. Sőt! Néha eléggé elszomorodok, hogy a német nyelvtanom helyesebb, mint a magyar... Tanulni, tanulni, tanulni, ahogy mondta Lenin elvtárs is. Tanulni nem szégyen, én is elég sokszor meglepődök, hogy egy szó/kifejezés nem úgy van, ahogy én gondoltam.
Éppen ezért a helyesírás jelenlegi állapotáról nem is írnék, bár érdemes lenne feltöltés előtt mással megnézetni. Az a nagyobb "bűnöd" Dani, ha ezt lehet bűnnek venni, hogy a fejlődés valóban nem igazán észrevehető. Kérlek, ezt ne úgy vedd, mint okoskodás, mert nekem is van hova tovább fejlődni. Vedd mint sorstársi javaslatot :)
És elérvén az irodalmi részhez. Egy szóban összefoglalva: csalódtam. Csalódtam, mert vártam, hogy befejezése legyen a történetnek, legyen valami csattanó, valami kis szaftos zárlat, de nem kaptam meg. Nincs is ennél gonoszabb dolog, mint egy fejezet egy ilyen zárással zárni, mivel akkor magát olvastatja a regény. De egy novellánál ez nagyon veszélyes lépés, mert az olvasóid csalódni fognak. Ha egy ilyen forró nyitánnyal élsz, akkor tartsd fent a tüzet. A közepe lehet kicsit lagymatagabb, mert az fokozza a fezsültséget, (rágod a körmöd és mocskolódsz, hogy történjen már valami :) ) de akkor a vége is legyen igazán ütős. Ha a főszereplő nőd szűz, akkor élnék egy olyan ízléstelen szóviccel, hogy átütő sikere legyen a sztorinak :) Vagy éppen "süljön el" rosszul a dolog, fene sem bánja, de én így befejezetlennek érzem. Megéri dolgozni rajta, mert neked úgy tűnik jön ez a kicsit mocskosabb stílus. (Én meg bevallom, nagyon szeretem ezt a kategóriát :) )
A vitához nem kívánnék nyíltan hozzászólni. Olvastam érdekes és kevésbé érdekes hozzászólásokat, mind a tartalmat, mind a hozzászólót figyelembe véve.
Szerintem felesleges volt. Segítsük egymást, de szerintem felesleges olyan elvi kérdésekbe átvezetni a vitát, mint a nyelvtan szerepe egy irodalmi oldalon. Mindenki tudja, hogy van szerepe!!! Legyen réma az a téma :)
Sajnálom ha bő lére eresztettem volna a levelem, de remélem, nem volt haszontalanul.
Üdv, Roland

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Elnézést, amiért pár napig elmaradtam. Olvasni olvastam az írásokat, kommentelni viszont majd csak ma este fogom tudni. Ide viszont szerettem volna írni minél előbb.
A történetről: Végig tudtam olvasni, lekötött, jól adagoltad a feszültséget, a végével akadtak problémáim. Nem tudom, az egész olyan sejtelmes volt, vártam valami fordulatot. Így összességében engem sem igazán fogott meg.
A kialakult vitáról: Úgy gondolom, hogy Dániel jelenléte és írásai nélkül szegényebb lenne az oldal. Ezt határozottan így érzem. Tud valamit, amit nem mindenki, mégpedig szórakoztatni, és a szórakoztatás az irodalom része. Ennél fogva igenis látok a műveiben irodalmi értéket.
A helyesírásról: Zavar. Engem is, mint a legtöbbünket. De ha nem lennék elég rugalmas, bizony nem csak Dániel, hanem még 2-3 író műveit sem tudnám végigolvasni. Éppen ezért kicsit igazságtalannak érzem ezt az egész témát. Fölösleges kiválasztani egy valakit a mezőnyből, és azt mondani, a helyesírásod borzalmas, amikor vannak még rajta kívül páran. Én úgy vettem észre, hogy Dániel tisztában van a hiányosságaival, az más kérdés, hogy majd megpróbál-e javítani rajtuk. Remélem, idővel elkezdi, és szépen fog fejlődni.
Dániel, nagyon örülök, hogy visszatértél, és kedved ne szegje semmi! Várom az Úrnő folytatását, ami valóban jobb ennél az írásodnál, de ne csüggedj!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Aki írással foglalkozik annak illene tudnia azt, hogy hogy mi a különbség, a lehordás és kollégális fugyelmeztetés között. Ugyan csak ismernie illene a hasonlatok értelmezését, és azt is hogy az irásról beszélünk , vagy a szerzőről. Ugyanakkor, jó ha kritikai szellem a saját alkotásra is kiterjed. Amenyiben nem tudod elolvasni az írásaimat( te vagy az egyetlen) annak csak az lehet az oka , hogy úgy olvasol ahogy írsz! Üdv.

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Igaz hogy az írásaim tele vannak hibákkal és nem tökéletesek és teljesen jogos, ha valaki ezen felháborodik ezzel nincs semmi gond.

Zoltán véleményére nem szeretnék mit mondani, mivel én nem akarok egy bizonyos határt átlépni. Lehet, hogy ő nem egy koszos újságpapírra írdogál, de valahogy én se tudom végig olvasni az írásait. Nem tudom, miért van ez. De legalább én nem hordom le.


Tanulságosak voltak a mostani kommentek, bár se melyik nem ért meglepésként. Eddig is gondoltam ki mit gondol az alkotásaimról.
Meglátjuk hogyan tovább, természetesen, ha folytatom az írást szeretnék fejlődni. Nem szeretnék megint nagyképű kijelentéseket tenni, de szerintem a mostani írásom nem volt annyira rossz. Igazából arra próbáltam ügyelni, hogy ne legyenek nagyon szóismétlések, és a szöveg legyen változatosabb, ezek szerint ez nem sikerült.
Köszönöm Eloise a soraidat és tényleg igazán megtisztelő hogy így vélekedsz az Úrnőről. Nem tudom miért sikerült úgy az a írás ahogy sikerült, főleg annak tudatában hogy nem egy egyszerű témát dolgoz fel. Számomra mindenféle kép hatalmas meglepetés hogy három embernek is elnyerte a tetszését az oldalon. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kényes műfajban fog sikerülni valami olyat írni ami elnyeri mások tetszését.
Szeretnék majd fejlődni ha folytatom az írást, de azért már eltelt egy év és nem sokat javult a helyzet.

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Mediátorként a polémiát olvasva csak annyit jegyezhetek meg, hogy embere válogatja. A szabály ,az szabály,illik betartani, azért vagyunk irodalmi oldal Persze lehet koszos újságpapirosról is táplálkozni, de annak már ócskapiac íze van! Tiszteljük egymást és amire vállalkoztunk az IRODALMAT

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Kedves Zoltán, van olyan szitu, mikor megéri, hogy hozunk is ajándékot, meg nem is. Akinek szól eldönti. És ezt nem játszásiból mondom, sem a lentebb hozzászólásomat nem azért tettem közzé, hogy fecsegjek össze-vissza. Nálam máshol van a határ, főleg, amikor ízlik az étel, de fogalmazhatok úgy is, hogy nem mindig a tálcán felkínált kajából eszem. Én bizony falatozgatok a koszos újságpapírról és még földről is, élve a te hasonlatoddal. Az egyediséget is nézem, és nem feltétlenül a kockázatmentes dolgokért rajongok. De ez legyen az én bajom.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Eloise, te most eljátszottad azt hogy hoztam is ajándékot , meg nem is hoztam. Senki nem akar senkitől elvenni semmit - esetleg hozzátenni. Ameddig a gondolatainkat irásban osszuk meg egymással, addig saját magunktól elvárhatjuk , hogy tálcán kináljuk meg egymást és nem egy koszos újságpapirból. Én tudom , hogy jó indulatból teszed, és hidd el engem sem vezérel egyéb - de van határ! Én is a hibázok és ha valaki felhivja ráa figyelmemet meg köszönöm, és igyekszem kiküszöbölni. Üdv mindenkinek.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Azért azt ne felejtsük el, hogy Dániel a helyesírástól függetlenül is rendelkezik írói vénával - mértékéről most nem ejtenék szót, de ott van benne, ezt én magam többször is elismertem, és mások is, amikor erre okot adott - hiszen anélkül nem írta volna meg nekünk (mármint azoknak, akik olvastuk, és sajnos kevesen, és nem is végig) az Úrnőt, ami az egyik kedvencem volt az oldalon. Még akkor is így gondolom, hogy ez kissé ellentmondásos kijelentés. (Kicsit igazságtalannak, mégis helyénvalónak érzem, hogy ennyire rácuppantunk a helyesírás kérdésre nála. Halkan megjegyzem, bizony akad bőven másoknál is.)
Ha ösztönösen, vagy kitudja, hogyan, de ráérez arra, hogy jól tálaljon egy jó sztorit, akkor a helyesírásra is rá lehetne valahogy hangolódni, vagy legalábbis zavarnia kéne őt a helytelenül leírt szavaknak és mondatoknak a visszaolvasás során. Én ebben látok némi lazaságot, nemtörődömséget, komolytalanságot. (Sokaknál ez is épp elég, hogy kiverje valaki a biztosítékot, főleg egy irodalmi oldalon, és még csak haragudni sem lehet rájuk, mert igazuk van. Hamisan sem leehet a végtelenségig énekelni, hiába a szép orgánum.)
Az tény, legalábbis én úgy vélem, hogy az oldalon kitűnt a sajátos és teljesen magával ragadó stílusa az Úrnőben, többek között azzal, ahogyan fokozta Mia és a srác vonzalmát, későbbi sajátos kapcsolatát. Előtte valóban gyenge próbálkozásokat kaptunk, de tudjuk Dánielről, hogy viszonylag nemrég kezdte az írást. (Ez nem mentség, de vannak, akik lassabban tanulnak, fejlődnek. A bajt én ott látom, ha megakadnak, és inkább feladják. Engem mindig is elszomorít, ha valakit ennyire maga alá gyűr az a fránya helyesírás, mert tényleg annyi de annyi eszköz áll a rendelkezésünkre javítani rajta.)
Nem mindenki tartja elsődleges szempontnak a 'külalakot', ami abban a helyzetben, amikor 'csak úgy' írogat az ember, még el is fogadható, de azért illik egy idő után valamiféle fejlődést felmutatni, és nem mindig ugyanazért a hibákért elvinni a balhét. Szerintem ez is oka lehetett Dániel távolmaradásának, hiszen neki sem lehet könnyű ezzel szembenézni. Elfogadni, hogy az írás nagyon összetett dolog, és bizonyos dolgokat megkövetel művelőjétől.
Ha valami hiányzik belőle, vagyis abból, ami odáig vezet, hogy azt mondhassuk valamire, hogy majdnem kész és vállalható, az a helyzet jó esetben egy idő után kérdőjelek sokaságával áraszt el minket, mivel érezhetően sántít a végeredmény. (Írót, olvasót egyaránt zavarhat. Kell, hogy zavarjon.)
Azért is vagyunk, hogy támaszai legyünk egymásnak. Ha szükséges, annyiszor kiemeljük a hibákat, amennyiszer csak kell ahhoz, hogy némi javulást észleljünk. Én a magam részéről türelmes vagyok.
Dániel, rajtad áll a hogyan tovább. Annak ellenére, hogy ez az írásod nem tetszett, várom a folytatását, hiszen abból le lehet némileg majd szűrni, hogy mennyire érintettek meg az itteni (teljes mértékben jó szándékú)hozzászólások. Én szorítok érted!:)

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Köszönöm Béla hogy olvastad!
Teljesen igazad van az összeütközött kifejezés tényleg nagyon béna.:)
A folytatásban kiderül hogy Mark számára miért tökéletes az ázott haj.

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Helyesen magyarul tanulmányozását, vagy A magyar helyesírás szabályait, de ha valakit nem érdekel magára vessen!
Végre ha szaggatva is de sikerült befejeznem!

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Elnézést félreütöttem,de folytatom
Ha összeütközik bármilyen jármű, kész szerencsétlenség, nem hinném,hogy csókolózás előtt kellemes lenne a szájak ütközése, már ha a fogak épen maradnak.
Zoli, szerintem akkor lehetne balhéról szó,ha egyedi eset lenne, de Danit első pillanattól mindenki a helyesírásra figyelmeztette. Első írásainál én külön kiemeltem,hogy úgy fogalmaz, mintha a magyar nyelvet idegenként tanulta volna. Gondolom ismered az erdélyi mondást, hiába akarod bárkinek a fejét a padra húzni, ha alatta érzi jól magát!
Daninak már a kezdetekben ajánlottam a

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Sajnálom,de vacakolt a gépem és amíg újraírtam kész polémia kerekedett. Egyet nem értek, egy zivatartól áztatott szőke haj, hogyan lehet tökéletesség. Azt nem bókból mondják, hogy olyan vagy mint egy ázott veréb. A másik pedig szerintem annyira béna kfejezés, hogy a szájuk összeütközött.

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Köszönöm Eloise hogy olvastad!
Eredetileg egy pornó paródiának gondoltam, de aztán valahogy elment más irányban ez az egész történet. :)
Nem akartam írni, de egyik este beszéltem egy ismerősömmel, aki szintén ír és megihletet, csináltam is még az nap este három rövid vázlatot három különböző novellához. Ez az egyik sztori, ami tényleg langyosra sikerült. Bár azért folytatás lehet izgalmasabb, de nem biztos.
Az Úrnőről annyit tudok mondani hogy mostanában tényleg nem lesz folytatás, az írás magát se nagyon tervezem folytatni, lehet egy két rövidebb írást csinálok, amit élvezek csinálni és nem kell vele sokat dolgozni. Az Úrnő elégé melós volt . Nem zárom ki a folytatását, de nem is mondom azt hogy végig viszem a történetet. De az biztos, ha fogom folytatni akkor az egészet újból kezdem, vagy is az elejét alaposan kibővítem. A párbeszédekkel elégé nem vagyok kibékülve másik a történet pszichológia oldalát előtérbe hozni. Szóval majd meglátjuk mi lesz vele. De nem látok sok esélyt a további írásokra.
Helyesírás részében igazatok van… kétszer visszaolvastam, de nekem ez az egész nagyon nem megy.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Na kedves moderátor társak ,legyetek szivesek mondjatok ti is véleményt erről a témáról - és nem csak ti!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Nem szerettem volna provokálni, csupán az érdekelne, hogy másnak mit mond ez az írás. Zoltánnak igaza van abban, hogy vannak olyan helyesírási hibák, amiket nehéz tolerálni ennyiszer.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Csak azért irok, mert Eloise provokált. Be vallom , nem tudtam végig elolvasni, mert soronként szarvas hibákba ütköztem , ami egy irodalmi oldalon megengedhetetlen, még akkor is ha amatőr. A magyar helyesírást nem középiskolába nem főiskolán egyetemen, és nem akadémián tanitják. Ezért egy minimális helyesírás mindenkitől elvárható, ha írásra adja fejét, de azon kívül is.! Ezt ne úgy vedd, hogy Balogh Zoli írta , hanem úgy , hogy egy moderátor akinek többek között kötelessége is az ilyen hibákra felhivni a kollégák figyelmét. Bármelyik moderátor megtehette volna, de úgy látszik , hogy ezt a balhét én kell elvigyem! Üdvözöllek.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Nagyon örülök annak, hogy visszatértél, és hogy ismét írtál nekünk valamit. (Az Úrnőre ne kérdezzek rá, gondolom, mostanában nem lesz folytatása. Sajnálom, mert nagyon tetszett.) Ez annak a halvány utánzatát hozta. A sok helyesírási hibáról most nem ejtek szót, helyettük inkább azt emelném ki, hogy sajnos most ez az írásod nálam nem talált be. Nem éreztem benne lüktetést, langyos volt, és a tőled megszokott jó párbeszédek helyett most érdektelen, és szerintem még életszerűnek sem mondhatóakat kaptunk. Igazából azt sem értettem, hogy van-e valami üzenet értéke annak, hogy négy találkozásra bontottad a Mark és a hölgy találkozásait. Időben sem tudtam ezeket hová tenni. (Egymáshoz képest.) Azért érdekelne más véleménye is.:)

Válasz