C.C c üzente 9 éve

Köszi hogy ezt is olvastad!
Igen, teljesen igazad van. Sok mindent benne hagytam, amit ki kellet volna hoznom a sztoriból, bár lehet, hogy én ennyit tudtam kihúzni belőle.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Nem csalódtam Dániel, viszont icipicit azt éreztem, hogy sietve írtad, azaz nem aknáztad ki az összes lehetőséget, amiket lehetett volna.

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Köszi, Orsi hogy olvastad!
Nem untam el, jó lehet egy picit.:) De ilyen véget akartam , bár lehet hogy lehettem volna részletesebb is.
Nem hiszem a türelmemmel lenne a probléma.

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Én azt hittem, hogy ez egy folytatásos történet, olyan hirtelenjében ért véget. Így viszont olyan, mintha eluntad volna. :) Ami furcsa, mert izgalmas a sztori. :) Talán kicsit kifogytál a türelemből, pedig nem kellene, mert nagyon szeretjük az Úrnőt is, és mindig kitörő lelkesedéssel fogadjuk, szóval ne add fel és légy elnéző magaddal, ha épp nem kedvez az írásnak a hangulatod.

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Köszönöm Norbert hogy olvastad!
Igen, bár lehet én se feleltem volna meg teljesen a feladványra.:)
Rivlin karaktere beárnyékolja a többi szereplőt, sokkal érdekesebb egy ilyen terjedelemben a gyilkos karaktere mint az ügyvédek. Egy hosszabb terjedelemben sokkal jobb erősebben meglehetne jeleníteni az ügyvédek jellemét. Persze a Rivlin karakterét is lehetne vinni sokáig.
Arra kíváncsi leszek milyen Western sztorival jelentkezel, én is gondolkoztam hogy folytatom egyszer amit írtam a játékra.
Az Úrnő meg van írva a 15. fejezetig. Igazából elégé megakadtam vele, elkezdtem egy lánnyal javítani az elejétől, már nagyjából meg is volt miket fogok átírni és hol fogom bővíteni. Az igazság az hogy lendület vitt az írásba előre, most hogy már lassan három hete nem töltöttem fel új részt így elégé elfogyott a motivációm. Valahogy elfogytam. Meg most először olvastam vissza teljesen az első – tíz fejezetet, amitől ismét csak ugyan elment a kedvem, mivel nem olyan az egész, amire én gondoltam. És aztán az új részek se úgy sikerültek, ahogyan kéne. Bár gondolkoztam egy esetleges feltöltésen. Nem kizárt, hogy abbahagyom az egész sztorit, és egy időre az írást is.

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Ez nem volt rossz, megírtad a saját feladványod megoldását :) Ilyen rövid terjedelemben is élvezhető volt, bár nekem itt is a gyilkos karakter volt a kedvencem, nem az ügyvédek. Érdekes, most én is az egyik korábbi feladványomra írok, amit már akkor terveztem, de még csak ost jutottam el odáig, hogy megírjam. A vadnyugatos. Mondjuk az kicsit hosszabb lesz.
Mi a helyzet az Úrnővel?

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Köszi Eloise, remélem, nem fogsz csalódni.:)

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Nem igazán tervezem bővíteni. Inkább másfajta irányba mennék ha folytatnám az írást, inkább a profi sportfogadás hatásáról írnék, hogy milyen hatással van az emberi lélekre hosszútávon. Aki ebből él, és minden héten fogad, és mennyire bele lehet ebbe az egész dologba merülni. Azt szívesen megcsinálnám. De az ügyvédes témában is nagyon sok lehetőség van.
Belekezdtem egy erotikus-drámába ahol igen erősen szerepet kapnak a lelki dolgok, Bár az a projektem is zátonyra futott.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Olvasni fogom, csak most már elfáradtam, hiába kezdtem bele, valahogy belezavarodtam a nevekbe, a gyors tempóba, de azt érzem, hogy jó sztori ez, úgyhogy mindenképpen szakítok rá majd időt, hogy az elejétől a végéig elolvassam.:)

Válasz

Pető Róbert üzente 9 éve

Mármint a történetet? Hát van benne potenciál, az biztos: ezekről a lelkiismereti vívódásokról akár regényt is ki lehet hozni (pl. Bűn és bűnhődés). Tervezed esetleg a bővítését? Én kíváncsi lennék rá, mindenképpen.

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Köszönöm Róbert. Egy hosszabb terjedelemben jobb lett volna megírni.
Örülök, hogy tetszett

Válasz

Pető Róbert üzente 9 éve

Ütős sztori. Rövid, tömör, csattanóval pofon vágva. Ízlik...

Válasz