B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Köszi neked is Dániel, hogy olvastad. Mindig örülök az őszinte véleményednek. :)

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Megkésve, de elolvastam, őszintén megmondom nekem picit vegyesek az érzéseim. Az eleje nem tetszett, de vége kezdet megtetszeni. Igazából jó de mégsem az igazi, most tudom ezt jól megmondtam.:) A tartalom a történet üzenete átjött, de lehet ez fajta üzenet picit erősen jött, szóval ha egy picit halkabban jön lehet hatásosabb lett volna.
De ugyanakkor voltak benne vicces részek, ami tetszett, és persze a szokásos szép fogalmazás is jelen volt.
Összességében büszke lehetsz magadra Orsi, mert sikerült egy olyan műfajt közel hozni hozzám amit nem szeretek, de mégis azt nem volt rossz.
Gratulálok Orsi!

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Örülök Norbi, hogy szellemesnek találtad, mert amúgy időnként próbálkozom némi humorral, de mégis folyton erőt vesz rajtam a tévképzet, hogy ez nem igazán való nekem. :D
Ez egy nagyon jó kis feladvány volt Bence, és remélem más is így látja ezt. Jó egy kicsit kilépni a komfortzónából.
Köszi, hogy olvastátok!

Válasz

Zádori Bence üzente 9 éve

Valami ilyesmi írást vártam. Jócskán felülmúlta, amire valóban számítottam. Remek!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Nagyszerű írás, ami még ebben a számomra is nagyon idegen stílusban is remekül működik. Abszurd, szellemes és valóban elgondolkodtató, van mondanivalója. Nekem is nagyon tetszett! Gratulálok!

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Köszönöm szépen! :)

Válasz

Pető Róbert üzente 9 éve

Újabb remek írás, gratulálok! Nagyon szépen hoztad össze az abszurditást a realitással. A kezdő sorok (az első bekezdés) pedig egyszerűen lehengereltek!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Komennted 4-5- 6--7 sora viszont már abszurd!:)

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Én élveztem az írását, de ez nyilván messze van még a groteszktől. Talán, ahogyan Zoltán írta inkább kicsit az abszurd felé húz, de műfajbeli elmélkedésbe nem is kezdenék, mert nem értek hozzá.
A Hold egyébként már jó régóta él a Földön, hiszen letelepedett, hitele van, családja, gyerekei, és éli a holdas-földes életét. Arról nem szól a mese, hogy közben mi világít éjjel, talán eljöttek rokonok beugrónak, vagy éppen hogy fért be az ajtón, mondjuk, hogy az úton leadott néhány tonnát. Szerintem nem fontos. :)
A mögöttes mondanivalója sincs túlbonyolítva, valóban. :) Mindegy honnan jöttünk, valahol mindenkit ugyanaz foglalkoztat, és ez összeköt bennünket. Ezt a történet hozta magával, a cselekménnyel alakult ki, ezért nem is "bántottam", meghagytam a maga egyszerűségében.
Köszönöm, hogy olvastátok és véleményeztétek attól függetlenül, hogy épp tetszett, vagy sem. :)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Még szerencse, hogy nyáron történt az eset, így az éjszakai műszakváltás után még este is Napvilágos az ég, így elmehet a Hold este vacsorázni. Bár szmoking nincs a méretében, örülök, hogy a pincér könnyedén talált neki széket. Kis oktatójelleg cifrázta az írást, de ilyen igazságú kijelentésekre nincs mit (ellent)mondani. A stílust továbbra sem kedveltem meg.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Szép szavak és mondatok sorjáznak egy nehezen kibontakozó történetben. Az abszúrditás végig jelen van , a Hold spagetti evése lefedi az abszúrditást , Ám a többi szereplő állandóan a realitásban él. "Négy nővel élet együtt" - deviza hitelem van. Nagyszerű írás - sok mindent megtudunk belőle, szmokinggal , vagy szmoking nékül. Nekem nagyon tetszik. Üdv.

Válasz