László Levente üzente 8 éve

Lehet igazad van és egyszer tényleg külön diploma vagy jegy kell még arra is, hogy átlépj a végzet kapuján.

Válasz

Lábel Olívia üzente 8 éve

Őszinte, és tanulságos. Mindenképp el lehet morfondírozni rajta egy darabig.
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, ez az írás tökéletes!

Válasz

Weaver Robert üzente 8 éve

Ez milyen mély elgondolkodtató és tanulságos írás. Ennek egy könyv lapjain lenne a helye.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 8 éve

Köszönöm szépen hogy olvastad, és külön a dicséretet. -:)

Válasz

Kate Pilloy üzente 8 éve

De jó ez az irás, ilyen stilusban nem is tudom, hogy olvastam e már tőled, ráadásul rádöbbentem, hogy a játékra ilyen irással is be lehet nevezni. Gratulálok hozzá!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Köszönöm szépen - és viszont kivánom!

Válasz

Erika Pap üzente 9 éve

Nagyon jó írás :) boldog új évet mindenkinek :)

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Csadottságodat vagy inkább felháborodásodat úgy sikerült syavakba öntened, hogy az az olvasóból is indulatokat váltson ki. Nálam legalábbis nálam ez történt, hatott rám a történet. Remek megoldás!
B.U.É.K!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Köszönöm, hogy olvastad Üdvözöllek!

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Megmondom őszintén Zoltán, nekem az eddigi írásaid közül ez tetszett a legjobban. Nagyon eltaláltad a mű stílusát, és tartalmilag is kifogástalan. Nagyszerű alkotás!
Csak gratulálni tudok hozzá! Pont olyan amilyenek lennie kell, nehéz lenne bármibe is belekötnöm.

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Cseppet sem fukarkodtál az indulatokkal! Nem mondom, hogy nem bővelkedik igazságokban, de nincs mi tenni, a tisztességes játék nem mindig kifizetődő, bár ki tudja, mi van a kapu küszöbén és azon túl, talán ott kiegyenlítődnek a különbségek. Addig is legyünk büszkék arra, hogy az eredményeinket munkával értük el és nem pénzzel. Boldog új évet!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Köszönöm , hogy olvastátok! - Béla, hogy ki mennyire van a kaputól a gólvonaltól, azt odafent döntik el - nekünk abba beleszólásunk nincs. Üdv mindenkinek

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Írásod tökéletes, a törtetés és álnokság sorozata a születéstől a halálig. Néhány elírás van benne, de az nem változtat az értékén.Viszont arról biztosítalak,hogy én közelebb állok a második kapuhoz,és ha a helyzet úgy adódik idejében értesítelek az örökkévalóság csodáiról!

Válasz

Farkas László üzente 9 éve

Hát... sajnos az a véleményem, hogy telitalálat az írásod. Álszentek, ál kis és nagydoktorok, ál hazafiak, akik csupán akkor azok, amikor látszódnak, ál jótékonykodók, akiket a pénz és a hatalomvágy motivál, akiket megbíztunk a feladattal, és királyokká lettek, akik hosszú-hosszú időt töltenek a tükör előtt, csakhogy a legszebb és egyben leghamisabb mosolyukkal mondhassák, mekkora szükség van szolgára, noha az övéit úrnak neveli...
Egyetértek a felháborodással. Mélyen egyetértek!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Neked is köszönöm Zoltán!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Az ember életkora , nem bűn és nem dicsőség- hanem egy pillanatnyi állapot ami változásra van itélve. Én is olvaslak. Üdv! Az írásaimat nem szoktam magyarázni, vagy megmagyarázza magát vagy nem.

Válasz

Zádori Bence üzente 9 éve

Nem koronát hanem korodnál fogva, csak mobilról írtam és vacakol!

Válasz

Zádori Bence üzente 9 éve

Kedves Zoltán! Én nagyon szeretem az írásaidat mert az egész közösségében Bélával egyetemben a legidősebbek így a legtapasztaltabbak vagytok. Együtt tudok veled érezni, de szerintem ez az írás most inkább a düh és a koronát fogva, remélem nem sértődsz meg, a fatálista szemlélet hajtotta ki belőled. Ifjúságomnál fogva nem tartom annyira tragikusnak a helyzetet. Te pedig szerintem mentettem már amire egy ember egy élet alatt képes - vagy tán még többet. Köszönöm az élményt. :)

Válasz