B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Szóval nem volt bennem túl nagy bizodalmad... ez szép... :D Örülök, hogy végül tetszett, és köszönöm, hogy olvastad!

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Orsi igazán gratulálok ehhez az írásodhoz!
Először mikor láttam hogy feltöltötted megmondom őszintén hogy nem hittem volna ilyen hangulatos művet csinálsz ebből a témából.
Szép munka,csak így tovább!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Ezt én mid értem, de akkor miért volt a kérdése, hogy zárójelben megjegyezted, játékon kívül. "De miért játékon kívül?" -kérdezte. Erre pedig jött a helyes válasz, mert Orsi választotta Norbit. De még mindig feleslegesnek tartom az ezt követő megjegyzést, ami rögtön Bence hozzászólása után következik, két külön mondatban. Az elsőben nincs jelölve, hogy mire vonatkozik, így megtévesztő, joggal hihettem, hogy az előtte szóló mondatra reagál. Aztán tényleg ott van még egy mondat, ezzel én nem foglalkoztam, erre nem reagáltam, mert fogalmam sincs, hogy miért került megjegyzésre. Senki sem vitatta. "Ilyen jellegű szabály sohasem szerepelt a kiírásban. A feladatot feladó játékmester nem vehet részt a játékban!" Mindegy. Értettem, hogy Zoltán mit fogalmazott, de akkor nem kell közé az a pont, mert hajlamos vagyok még itt is figyelembe venni a logikai értelmezést, és folytatólagosan értelmezni a hozzászólásokat. Majd külön kezelem eztán.

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Zoltán úgy fogalmazott, hogy az aktuális játékmester az, aki nem vehet részt a játékban - érthető okokból -, tehát nem a korábbi játékmesterre értette a "tiltást". Játékon kívül viszont mindketten írhatnak, amire már volt is példa, ha jól emlékszem. :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Nem emlékszem , hogy bárminemű tiltást jeleztem volna, és sohasem azért játszottam, írtam, hogy nyerjek. Csak azért mert szeretek játszani. Amit emlitetttem az az lett volna hogy ha van négy öt írás és ebből kettő eleve kiesik, akkor bizony nagyon kevés marad versenyben. De nem fontos,nem érdemes vele foglalkozni! Üdv!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

A játékban, mint eddig is - bár ez nem lett egyértelműen írásban rögzítve az elején, csak később, de ettől még így van - hogy az, aki kiválasztotta utódját, csupán 'csak' játékon kívül ír. Ezt eddig is így volt, és ezek után is érdemes jelölni, úgy, ahogy Orsi tette, zárójelben: játékon kívül.
Nem kötelező (de nem is tilos) ebben az esetben játszani, de maga a játék sem. Akit elkap az ihlet, kipróbálhatja magát az adott játékban, még akkor is, ha őt nem választhatják meg. Tehát az azonnali visszaválasztás elkerülése végett jelezzük a játékmester felé, emlékeztetőül. Sohasem volt tilos nem részt vennie az előző játékmesternek az általa választott játékmester feladványához írni. Így Bence válaszánál megállt a dolog lényege, ami közvetlen utána jött, felesleges, és nem fedi a valóságot. Bátran írjon az, aki éppen játékmester volt előzőleg. Színesíti a palettát, ihletet adhat másoknak. Zoltán, tehát nyugodtan részt vehet bárki, még az is, aki nem választható vissza. Majdnem mindig így volt, éltek ezzel sokan, nem is értem, honnan jött neked a tiltás.
Orsi, örömmel olvasok olyan írásokat, amikből tanulni is lehet.

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Köszönöm, hogy olvastátok! Eloise és Zoltán, nagyon örülök neki, hogy így gondoljátok. :) Összenőttem egy kicsit ezzel a történettel, de amikor feltöltök egy írást, mindig elönt az érzés, hogy nem lett olyan kerek és egységes, mint reméltem. Most is ez történt. Sokat számít az építő véleményetek, és a pozitív megerősítés is.
Mióta itt vagyok az oldalon, már szokássá vált, hogy az előző játékmester játékon kívül indul csak a történetével, elkerülve ezzel az esetleges visszaválasztgatásokat. Szerintem jól van ez így, mert ezzel három játékkörön belül három különböző játékmester kerül kiválasztásra, és így többen is sorra kerülhetnek.

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Azt hiszem eddig is úgy volt, hogy nincs azonnali visszaválasztás.
Orsi, köszönöm, hogy írtál a feladványra. Bővebben az értékelőben majd.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Ilyen jellegű szabály sohasem szerepelt a kiírásban. A feladatot feladó játékmester nem vehet részt a játékban!

Válasz

Zádori Bence üzente 9 éve

Mert az előző héten ő volt a játékmester. :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Szép ivelésű mondataidat már többször dicsértem, most is megérdemled, mert olyan hangulata, íze van, hogy az még érdekesebbé tesz az amúgy is szépen megkomponált mesédet. Szépen megírt ötletes történet - hát kiváncsi leszek a többire! Gratulálok! De miért játékon kivűl? Üdv!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Egy-két dolgot kiemelnék, ami nagyon tetszett ebben az írásban:a választékos megfogalmazás, a lényegretörés, csak azt írtad meg, ami elengedhetetlenül fontos volt ahhoz, hogy egy remek, kerek egész történetet sikerüljön összehoznod, méghozzá az adott témához illőt. A viszonylag kis terjedelem ellenére minden benne volt, aminek kellett. Nagyon szép megoldás!

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Pöccre két oldal lett, ha ennél többnek tűnik, az csupán az érzékek csaló játéka csupán. :)

Válasz