Kozma Norbert üzente 9 éve

Köszönöm neked is Dániel! Jól látod, a vacsoránál lehetett volna írni egy erős jelenetet. Ami a végét illeti, nem véletlenül lett olyan, amilyen. Az alapos veréssel is megvolt a célom.

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Tényleg kiváló írás,a párbeszédek valahol fantasztikusak de utolsó jelenetek picit drámaibra sikerülhettek volna.
Egy picit sok volt nekem a Juditnál való verés amit kapott a férfi,én inkább másfajta jelenetet tettem volna bele. Inkább nem lett volna ott semmilyen verekedés hanem inkább a főszereplő elment volna egy kocsmába ahol jól leissza magát majd összetűzésbe keveredik kemény legényekkel akik rendesen helybe hagyják és így meg haza. Szerintem valami ilyesmi jobban illet volna,bár így remek volt.
Egy jelenetet amit hiányoltam az pedig Edit és férje közös vacsorája ami szerintem remekül megmutatta volna két fél közti távolságot.
Összességében nagyon jó írás,nagyon tetszik a tartalom kiváló,a fogalmazás szinte hibátlan.
Szóval csak gratulálni tudok hozzá Norbert!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Köszönöm szépen, Orsi! Azért a hibátlantól messze van még szerintem :) A cím nekem is sokkal jobban tetszik, mint amit én adtam neki, javaslatra cseréltem le erre :)

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Mit is mondhatnék? Hibátlan! :) A közbeszúrt belső gondolatok és érzelmek kellőképpen közel hozták a főszereplő jellemét, miközben megmaradt a mű kemény hangvétele. Szerintem minden tekintetben sikerült eltalálnod a tökéletes arányt. Tetszett a cím is. :)

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Értem, Zoltán, köszönöm, hogy kifejtetted. Igen, azt én is észrevettem, hogy az írásaidban egyáltalán nincsenek jelen trágár kifejezések.
Béla, köszönöm szépem, hogy olvastad és véleményezted!

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Nagyon tetszett,élethű,valóságos! Minden mozzanata hatott rám.A felépítés, a kivitelezés,a párbeszédek helyzethez-illő pergése.Szerintem rád nagy jövő vár! Csak így tovább!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Szóval, az a helyzet , hogy szóban én is használom mondjuk - normális mennyiségben - de írásban egyáltalán nem. Így teszek különbséget az élőbeszéd és az írott, netán irodalmi szöveg között.Üdv.

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Eloise, ne haragudj, legközelebb odafigyelek a betűméretre is.
Zoltán, ha a történet hatására jött ki belőled, annak én csak örülök, hisz az érdekel, mit vált ki az írásom az olvasóból. Nem kell elnézést kérned. Köszönöm az olvasást neked is!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Árpi valóban elcseszte, te viszont remekül megírtad. Nem mintha szinte naponta nem szembesülne az ember hasonló életképpel,de te ezt most az utolsó csepp lehetőségig kiaknáztad. A tűrő asszony jelleme meggyőző, a saját "sikerétől" megittasodott Árpi méltó "jutalmat"kap-és rövid idő alatt alázza meg a kurva új barátja. A kurva nem bassza el a becsületét mert nincs neki. Nagyon tanulságos minden férfi embernek, aki mindig idegen egérlyukba vágyik. Nagyon tetszik. Elnézést a csúnya szóért! Itt írtam le először, így, ebben a formában. Üdv.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Pont itt voltam, és olvastatta magát!:) Máskülönben picit kicsik voltak a betűk, de ez az én gondom. Időnként teszek rá célzást, hogy gyakorlatilag csak fél szemmel olvasok. De annál jobban figyelek! Az erős nyelvezete keltette életre a szereplőket. Utáltam is a pacákot, és mondjam azt, hogy magának kereste a bajt? Az öncélúság eszembe sem jutott.

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Köszönöm szépen, Eloise! Ezt hamar elolvastad :)
Tartottam tőle, hogy az erős nyelvezettel nem azt fogom elérni, amit szeretnék, és a kívánt életszerűség helyett öncélúnak fog hatni. Örülök, hogy nálad nem így történt!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Ez eszméletlenül jól sikerült! Annyi tartalommal töltötted meg, és szégyentelenül jól fogalmazol! Ha ez most egy gyümölcs lett volna, biz' isten, a számban éreztem az ízét!

Válasz