Kozma Norbert üzente 8 éve

Köszönjük szépen Róbert az olvasást!

Válasz

Pető Róbert üzente 8 éve

Jól bonyolódik ez a történet. A hangulata nagyon megfogott, s ez még fokozódott is. Sőt, némi sejtelmesség is van benne, ezzel az invázióval kapcsolatban. A szereplők meg igazi karakterek.
Követem.

Válasz

Sade Lia üzente 9 éve

Én is háromszor állítom be, mire valami egységet fedezek fel a teljes szöveg és az utolsó pár sor között, nem tudom, miért csinálja. :/

A történet egyre érdekesebb, kíváncsi vagyok, milyen invázió lesz. :)

Válasz

G. P. Smith üzente 9 éve

Nem csak veled, Norbi. Nekem is folyton át kell állítani a betűtípust miután feltöltöttem valamit.

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Ne haragudj Andi, mivel én töltögettem fel anno a részeket, ez az én hibám. Amióta jelen vagyok az oldalon, azóta küszködöm ezzel a problémával, nem számít, hogy wordben milyen betűtípussal íródott, miután átmásolom ide, rendre megváltozik. Lehet, hogy én balfékeskedek valamit, de szinte mindig ez történik, általában a legutolsó bekezdés(ek)t szokta megmásítani, ezt az epizódot viszont úgy néz ki, teljesen.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Andrea légy szives nagyitsd ki - akkor nem anyira zavaró!

Válasz

G. P. Smith üzente 9 éve

Bocsi, de ez a betűtípus az én szememet zavarja nagyon...

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

A 'bankrablás' megvolt, a szerver is működik. És jó volt beleolvasni ismételten ebbe a sztoriba. :) Annyira sokoldalú és összetett, hogy csak ajánlani tudom mindenkinek.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Nem a gépem annyira lassú, hanem a szerver. Más oldalakat simán betölt, de a networké bizony most jobban akadozik a kelleténél. Remélem csak azért, mert javítanak rajta. Új tulaj, vagy mi van, és hát ebből is adódhat... Egy gépcsere is rám férne, de ahhoz bankot kéne rabolnom.:) Majd én is megkajálok, amíg tölt.:)

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Köszönjük, hogy követed a történetet, Eloise. :)

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Köszönjük Eloise, hogy továbbra is olvasod. Sajnos a network be van lassulva. Mostanában eléggé akadozik a gépezet náluk.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Az én gépem is olyan lassú , hogy bekapcsolom meg vacsorázom, és mire végzek, éppen elindúl!:) DE csak két -három napja. Üdv.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Már félig sikerült délután elolvasnom, de olyan szinten belassult az oldal, hogy mikor visszatértem, nem volt türelmem kivárni, míg betölt. (percekről van szó!) Aztán később is így jártam, de harmadik nekifutásra itt vagyok végre!
Rengetek remek szófordulat, mint hogy :Rozika nincs tisztában azzal, hogy melyik az utca hossza és melyik a szélessége... nagyon felpörgetik az amúgy is sűrű történéseket, amik mindvégig izgalmasan haladtak előre. Itt éreztem legkevésbé a fogalmazási különbségeket, egész jól összecsiszolódtatok, érezni, hogy figyeltek arra, ki mit írt előzőleg. Ezt nehéz lesz tartani, de szerintem nektek sikerülni fog!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Fogalmam sincs, hogy miért tolja el ilyen csúnyán, illetve miért más az utolsó bekezdés.

Válasz