[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Ot sehogyan sem olvasom epp ezert. Elvezetbol olvasok, nem kinozom magam. :-) Csupa tomondat sem biztos, hogy tetszene. Talan attol fugg, mennyire fejezne ki a tartalmat. A bovitett mondatokkal valtakozva nincs veluk baj. Az altalam kifogasolt kormondat viszont elkerulheto lenne, tartalmanal fogva megbonthato.

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Ezt elsősorban csak ízelítőként töltöttem fel újra, mivel indul ismét a Játékra fel és valójában ez is arra íródott.
A szőke nős vicceket és általában a velük való élcelődést nem én találtam ki,ezzel tele a világ!
Általában kerek mondatokban szoktam kifejezni magam,nem szeretem a tő mondatokat, de ha te ezt nagyon hosszúnak véled,nem tudom hogy olvasnál el egy Faulkner szöveget,mert ő általában fél oldalas mondatokban fogalmaz. Köszönöm az észrevételeket.

Válasz

Fejes Roland üzente 9 éve

Haha, tetszik a szöveg. Egyedinek egyedi, bár néhol feltűnt pár szőke nős vicc is. :)
Jó volt, köszönöm, hogy kiraktad újból a szöveget, így van valami közelebbi rávilágításom, milyen legyen a feladványra a szövegem.
Játékra fel!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Ez tipikus ferfiaknak szolo iras. Ferfiaknak szol, mert koztudottan
jobban latnak, mint gondolkodnak. Jokat mosolyogtam olvasas kozben, bar barnasagom ellenere sem vagyok ilyen rossz velemennyel a szokekrol. A szuletett szokeket tekintve, pont annyi butus van kozottuk, mint az egyeb szinben pompazo, barmilyen nemuek kozott. :-)

A szoveg tagolasat kicsit furcsanak tartom, de nem zavart olvasas kozben, hat legyen! "

"Láttam a hűtőben egy kiadós dobozt, tele volt habosrólóval, abból szedtem egy tálcára néhányat, és miután koccintottunk anyósommal a családi békére az új lakásban, nyúltam a sütemény után." No, ez jo hosszu mondat lett! Ebben a formaban nem tetszik. Szerintem celszeru lenne tagolni!

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Nekem egyszerre volt valóságos és a maga módján abszurd a történet, méghozzá pont jó arányban. Szórakoztató volt, és nagyon tetszett, hogy az anyós is helyet kapott a történetben.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Hát ez remek! Már sajnálom , hogy elolvastam- máskülönben nem szoktam míg meg nem írom az enyémet - mert ez olyan jó , hogy nem tudom elképzelni , hogy lehet túl licitálni. De nem hagyom magam , mindenképp megakarom írni. Remélem sikerül.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 9 éve

Nekem is tetszett ez a kis bemutató! :) Őszintén szólva még nem néztem utána a következő feladványnak, de mindenképpen elkészülök majd vele :D

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Belekevertél pár szőkenős viccet, amik jól szóltak. Vicces volt, őszinte írás. Nagyon tetszett! A feladaton egyelőre még nem gondolkodtam, majd a hét második felében fogok tudni foglalkozni vele.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Nekem is tetszett, volt egy fanyar világa. Még teljesebbé tette a feladatot, és egyben valóban nehezebbnek is tűnik tőle. (Méghogy nem tudod kifejezni magad! Dehogynem!)

Válasz

Zádori Bence üzente 9 éve

Hát, Béla, én értem, hogy mit akarsz látni, de az ilyen összetett feladatokra mindig kevesen pályáznak, lásd a Tízparancsolatos feladványt. Megmozgatja a fantáziát, ugyanakkor mégis mintha lekorlátozná. Amúgy magán a novellán jókat mosolyogtam, értékelem az őszinte humorvilágodat.

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Barátaim! Mindenért Eloiset okoljátok. Rájöttem,hogy én egyáltalán nem tudok olyan kiértékelőt írni,sőt a saját elképzeléseim sem tudom olyan plasztikusan feltárni mint Ő. Ezért próbáltam műhelygyakorlat megjelöléssel kitárulkozni,miként képzeltem el a feladványt.Ha gondoljátok, a szűkszavúaknak mint én is vagyok, a példa követhető,de ha nem legyetek elnézőek irányomban. Játékra fel!

Válasz