C.C c üzente 9 éve

Olvastam az írásodat,igazán érdekes mű. Már előttem komentelök mindent elmondtak,így csak Gratulálni tudok hozzá.
Igazán szép munka!

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Barátaim NAGYON KÖSZÖNÖM a biztatást.Kissé pihentetem,mert régebbi folytatásaim is úgy születtek!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Mindenképpen érdemes folytatni - te is jártál arrafele- kell legyen kellő "municiód" hozzá!:) Kapargass az emlékeidben!

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Egy rugóra jár az agyunk, Eloise, nekem is pont az jutott az eszembe, hogy ha mondjuk a következő rész már Hamburgban játszódna (vagy ahol le akar a főhős települni), szólhatna az otthontalanságról, magányról (pl. Idegenként élni címmel :)). No nem így szó szerint, csak a a jellegét tekintve. És persze jöhetnének pozitív érzések is, hiszen az ember életében ezek váltakoznak, összeforrnak...
Gáspár egy nagyon jó főszereplő-alapanyag, kár lenne veszni hagyni.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Szerintem igen. Minden rész egy érzés köré épülhetne fel. Miért ne lehetne valami szép is az ember életében? (Csak ötlet.)

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Köszönöm,hogy olvastátok és véleményeztétek,mert engem ez mindig feldob.Csodálkoztam,hogy a bátyám a folytatást várja.Mi a véleményetek lehet ezt még folytatni,hogy egyszintűen tartsa az izgalmat és esetleg a következő jólét következtében amit esetleg a szabad világ biztosít ne laposodjon el?

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Ez egy nagyszerű történet, amit szerintem még játékon kívül is megérné folytatni. Remekül érzékeltetted a főhősben dúló érzéseket. Szép volt, gratulálok!

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Nagyon tetszett a mű hangulata, magával ragadott a valóságossága. Érzékletesen szemléltetted azt a nyomasztó félelmet, amivel ennyi időn keresztül együtt kellett élnie a főszereplőnek. Kíváncsian olvastam a sorokat, vajon merre sodorja a történet, a vége felé haladva pedig már egészen felgyorsultak az események is. Olvastam volna még!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Ha bele tudlak képzelni a témába, márpedig bele tudlak, akkor máris van személyes jellege. A kérdőjelet megköszönöm, hogy indokoltad. A játékban teljes értékű írásként kezelem a tiédet is!Örömmel olvasom!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Az írás mindenképpen megfelel a kiírásnak - nem mindennapi dolog de nagyon lefedi az akkori politikai társadalmi viszonyokat. Nem kell oda semmi kérdőjel. Én mélyen átéreztem az egészet mert gyakorlatból ismerem a témát. Prima!!!

Válasz

Gráma János üzente 9 éve

Béla! Nagyon tetszik. Olyan mint egy életrajzi regény. Várom a folytatást. Örülök, hogy ilyen irányban indultál el, Sok sikert.

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Eloise, azért tettem kérdőjellel,mert noha valóban szorongást,félelmet tartalmaz,de nem személyes élmény.Ha nem megfelelő,nem gond, harag nincs!

Válasz