B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Én nem olvastam elég alaposan (az izgalmas könyvek végét is kétsoronként olvasom, öreg hiba, tudom)! A történettel nincsen semmi gond! Minden benne van, aminek benne kell lennie!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Bíztam benne, hogy a magyarázat nélkül is érthető lesz, de le kell vonnom a következtetést. A testvéremnek sem volt világos. Na mindegy, legközelebb alaposabb leszek, ez már így marad :)
A sorozatot néztem, de nem a kedvencem. A témában inkább az Időbűnök c. spanyol film a kedvencem.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Hát persze, hogy elolvastam. Ilyen vagyok, sajnálom. Dehogy sajnálom. A történeted a Rejtély sorozatot juttatta eszembe. A téma kimeríthetetlen. Most ennyi.:)

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Ó, jaj, elkerülte a figyelmemet az utolsó mondatban "Robert" neve, biztos az izgalom hevében. Hát így már világos, köszönöm! Nagyon kerek történet lett, gratulálok!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Örülök, hogy foglalkoztat a kérdés.
Folytatás nem lesz, ez a történet így kerek, esetleg a téma bővebb kidolgozása elképzelhető :-)
Szívesen válaszolok a kérdésedre, viszont ide rakok egy SPOILER jelzést, nehogy Eloise elolvassa.
SPOILER
Szóval Roberthez kerül a napló, mert 2013-ban a műhely állt a labor helyén, és Robert lakott ott. Beleolvas a naplóba, valószínűleg meg is tartja és kiismeri Betty-t belőle, meg tudja azt is, hogy ő érte fogja elhagyni 2014-ben Sheldont. Tudja lépésről lépésre, hogy mikor mit lépjen. Ugye, volt egy ilyen mondat Bettytől: "Igen, vele vagyok. Ő pontosan tudja, hogy mire van szükségem. Mintha mindig is ismertük volna egymást. Sajnálom. Minél hamarabb el akarok válni." - Na? Vajon miért tudja annyira Robert? :-)
És a legdurvább az az egészben, hogy Sheldon magának köszönheti, mert ő küldte vissza a naplót. Klasszikus időutazási paradoxon ez, tehát lehet rajta fogást találni, de ez a téma velejárója a mai napig is.(miért akarja visszaküldeni a naplót, ha elvileg tudja hogy úgyse ér célba?) Remélem kielégítő volt a válasz. Köszönöm kérdésed. Kifejthettem volna bővebben,de úgy érzem itt most ennyi elég volt.

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Azért nekem rendesen fúrja az oldalamat, hogy mit kezdett a férfi a naplóval...? Lesz folytatás?

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Köszönöm, hogy olvastátok. Remélem, követhető volt a történet.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Valami nagyszerű történettel dobtad fel ezt a témát, a fantázia határain ,innen és túl. Valóban szerethette a nőt ha minderre képes volt. Tanulság viszont az , hogy csak annyi munkát vállalj, amennyi még elég időt biztosít a szeretet nő számára! Tetszik!!!

Válasz

Gráma Béla üzente 9 éve

Nagyszerű alapgondolat,tökéletes kidolgozás.Tőled már mást nem is várhat az ember.Ennyi modernséget én is "elszenvedek" Valóban úgy érzem,hogy sokkal nagyobb részletességet is elbírna,anélkül,hogy túlmagyarázott lenne.Gondolkozz rajta,mert szerintem megéri!

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Én is olvastam volna még! :)

Válasz

C.C c üzente 9 éve

Nagyon tetszik,remek írás.
A sztorit nagyon jól kitaláltad.Nagyon tetszik az alap ötlet , annyira hogy simán olvasnék egy hosszabb terjedelmű változatot szívesen olvasnék.

Gratulálok Norbert!

Válasz