Ócsai Norbert üzente 9 éve

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó .... Mindegy... Akkor is igaz! A zöldalma finomabb! :D :D :D

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Én is úgy vettem ki :-) Norbi, ne lopd el a szerepemet! :D

Válasz

B. I. January -Orsi- üzente 9 éve

Nem Kozma Norbi a körömrágós? :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 9 éve

A kritika tényleg erősebb volt, mint szokott lenni, de én ezt a küzdő felek indulatainak tudtam be.
Az Ice Bucket mánia megemlítésén viszont nagyon felnevettem, szerintem a lakosztályon mindenki a hallotta a visításomat. :D

Hmm.. A Tornádó Völgy, mint film... milyen édes álmokkal kecsegtetsz itt nekem :)
(És való igaz, tényleg körömrágós vagyok :D Bár azért csokoládé helyett a zöldalma ízt jobban elfogadtam volna ;) )

Válasz

Igó Krisztián üzente 9 éve

Én is üdvözöllek Zoltán!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Krisztián! Nagyon le vagy maradva az olvasással. A Játékra fel játékon sem vettél már rész régen! Üdvözöllek.

Válasz

Igó Krisztián üzente 9 éve

Szíve-joga mindenkinek véleményezni, Eloise!
Azzal hogy elkezdtem ezt a történetet írni, és bele tettelek téged is, egyáltalán nem azért tettem, hogy megsértselek vele, nem csak Téged, senkit! Úgy gondolom ezt a legelején is kihangsúlyoztam! Azzal, hogy nem mozgat meg benned semmit, nem érzed a humorát, nem tudok mit kezdeni! Tudod, ez ilyen "Melyik a finomabb vajon, a káposztás-vagy a krumplis tészta" téma. Kinek ez tetszik, kinek az. Ennyi. Egy paródiához nem kell farmerba tűrt inggel hozzáállni, nem megpróbáltatás hanem szórakozás szempontjából készül.
Ha bántó, amit nem igazán tudok megérteni, akkor természetesen nem írlak bele tovább és részemről ezzel el is van intézve! Csak kérlek olvasd már végig az előző széria mind a 10 részét! Láttál valahol olyanféle kommentet, amiben valaki bántóak vélte a róla leírt jellemzőket? Nem! Miért is? Jaa, mert nem bántási okból írtam róluk! Puszi

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Sajnálom Krisztián, de ezt a fajta humort, amit ez az írásod képvisel, én nem tudom értékelni. Nem is nevezném humornak. Ahogyan indult, és ahová eddig eljutott, véleményem szerint köszönőviszonyban sincsenek egymással. Az, hogy heti egyszer jelentkezel ezzel, és amúgy meg semmi aktivitást nem mutatsz az oldal felé, elgondolkodtató. A kritikád, ami pedig a játéknak szól, számomra inkább bántó, mint vicces. Nem tudom nem komolyan venni, hiszen az iróniáknak mindig van valamilyen valóság alapjuk. Ezért halkan megjegyzem, bárki számára szabad a pálya a játékon kívüli íráshoz. Kritikát lehet iróniába foglalni úgy is, hogy az ne legyen mások számára sértő. Az erre való törekvést 'művedben' nem sikerült felfedeznem, és mivel egyéb élményt nem nyújtott ami miatt olvasnám, rám, mint amatőr író-olvasóra ne számíts a továbbiakban. Nem haragszom, de a jóindulatom nem terjed ki mindenre.

Válasz

Igó Krisztián üzente 9 éve

Egyáltalán nem félek a találkozástól, Zoltán! :)

Valamiért úgy érzem, hogy akkor lenne igazán érdemes folytatnom, ha a történetben szereplő amatőr írók is részt vennének az olvasásában! Vagy részt vesznek, csak olyan láthatatlan formában, hogy mi azt ne tudjuk :)

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

:D Ez jó volt. Annak egyébként is örülök, hogy bele kerültem a történetbe, de ezen kívül valahogy még rá is éreztél egy függőségemre. Párom is gyakran szóvá teszi, hogy édesszájú vagyok :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Jól összeugrasztottad a lányokat - jobb ha egy ideig nem találkozol velük, és abban sem vagyok biztos , hogy én voltam ,mert én nem hagytam volna hogy ilyen csúnyán elbánjanak egymással. Jó, vicces - az aminek szántad! Tetszik!

Válasz