Balogh Zoltan üzente 9 éve

Zoltán pajtás - fikció az egész! -köszönöm , hogy olvastad!

Válasz

Perger Zoltán Gyula üzente 9 éve

"tagja az Amatör Írok klubjának"

Zoli Bácsi! Ha ez igaz akkor vagy Eloise vagy Olívia az... Mindenesetre megírhattad volna a nevét... Van egy olyan tippem, hogy ha te nyersz akkor az Olívia volt! Persze lehetne ez egy olyan játék, hogy a többiek megtippelik, hogy szerintük ki lehet a "Különös lány". Én csak az eredményhirdetés után tippelnék, bár az már tuti és úriember tutira nem tippel. Mondjuk úri sem vagyok.
Egyébként igen! Miért is sétálna valaki középkori ruhában? ...és miért is ne? Van ennek is szépsége! Sőt! A nők biztos, hogy szeretnék. Elképzelem, mennyi idő kellene, hogy elkészüljenek... Persze, ha azt mondanám, hogy kap egy középkori ruhát, biztos nem egy parasztasszonyéra gondolna. Ahogy leírtad, hogy néz ki egy ilyen ruha az sejtet valamit. Nekem fogalmam sincs róla, talán még a csipke az rendben. Neked viszont van jártasságod ezeknek a ruháknak a kialakításában. Azt tippelem előző életedben (életeidben) tehettél szert ebéli tudásodra. :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Akkor gyere amikor teheted, és olyan kis "rövidekre"- szakits időt! Üdvözöllek!!!

Válasz

Erika Pap üzente 9 éve

Nagyon jó Zoltán :) sajnálom hogy ne, tudoktobvet itt lenicsak néha bekukkantok :)

Válasz

bostone bostone üzente 9 éve

Én csak most jöttem.
:)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

A játék már vagy két, két és fél hónapja megy hetente nyolc tíz "mű" születik. Most kb. legalább száz írásnál tartunk - ha nem hiszed olvasd vissza! Üdv.

- Egyébként tudod - ízlések és pofonok!

Válasz

bostone bostone üzente 9 éve

Nem sértésnek szántam.
Ezt éreztem, ezt láttam.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Nem szeretek magyarázkodni - ezt most így képzeltem el és így írtam meg!
Van ilyen! Üdv

Válasz

bostone bostone üzente 9 éve

:)
Tök jó.
Értem már. Tehát ezért. Az utolsó bekezdés, kapkodósra sikeredett. Végig az volt az érzésem, mintha egy reklámot vagy klipet néznék. Az utolsó bekezdésben előmásznak a statiszták. Túl sok információt kapunk, ami formában teljesen elüt az előzményektől. Miért kell megmagyarázni? Miért kell a rejtett mikrofont elővenni? Miért mutatod meg hová rejtetted a nyulat, mielőtt a cilinderbe került?

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Légy szíves , eredj vissza a Játékra fel fórum témában: ott meg találod a játék lényegét. Röviden: szerdán, és szombaton a játékmester ad fel egy témát és néhány szót amit fel kell használni az illető írásban. A játék mester határozza meg nevezi ki a következő játék mestert annak aéapján , hogy neki melyik irás tetszett a legjobban. A mostani feladványt Olivia adta fel és holnap 18 óráig, lehet rá írást küldeni. Ő mint aktuális játékmester szombaton 18 óra után értékeli a beérkezett írásokat és kinevezi az új játékmestert! OLvasd el a Játékra fel fórum témában a feladványt és még holnap tizennyolc óráig írhatsz te is egy sztorit! Üdv.

Válasz

bostone bostone üzente 9 éve

Miről szól ez a játék?
Nekem nem esett le a poén, mintha nem lennék beavatva, mintha csak egy körnek szólna az egész mű.
A jelenet szép, de néhol körülményes a megfogalmazás.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 9 éve

Aranyos történet, és vége még csattanós is. Tetszett!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Szórakoztató írás valóban. Egyszerű, aranyos történet.

Válasz

Weaver Robert üzente 9 éve

Ötletes és szellemes. Elszórakoztatott.

Válasz