Légrádi Eloise üzente 9 éve

Én úgy szoktam csinálni, ha valakire kíváncsi vagyok, hogy alul a kapcsolódó hírek közt bóklászom, míg találok valami érdekeset. Sokszor csak így jutok el én is régebbi írásokhoz, mivel alig ismerem magam ki az oldalon ilyen szempontból.De ha találok egyet, akkor ott további kapcsolódó hírek vannak, így mint egy láncon, végig lehet menetelni egész az elejéig. Biztos van rá egyszerűbb mód is.

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Előre is köszönöm szépen. Jó szórakozást kívánok a koncerthez. Én egy Republicra mennék már haza nagyon szívesen. Az persze már nem a régi Cipő nélkül, de ez nem tántorítana el. Üdv!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Mire ezt elolvasod, akkorára küldök néhány címet , és hogy melyik évben és melyik hónapban keresd. Most ugyanis megyek egy EDDA koncertre - itt nálunk. Reggel elutazok , és csak késő esete jövök haza - emiatt az értékelés , és az új játékmester megnevezése kb 22 órára tehető. Megtehetném ma éjszaka is de akkor esetleg megfosztanék valakit a részvételtől aki még írni akar! Üdvözöllek!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Az viszont jo lenne, ha régebbi írásaidnak megadnád a címeit, mert itt nem találtam az oldalon olyan lehetöséget, hogy tagok saját írásaira rákereshetnék. Eloisetől és Bélától konkrétan csak 1 írást találtam.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Egy ilyen terjedelmesebb irásnál nem is várok kommentet minden résznél , mert az abszurd. Egyszerüen örülök , hogy olvasod és hogy tetszik is.

Korábbi megjegyzésembe régebbi írásaimra utaltam! Üdvözöllek!

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Sorban haladok, elég a címsorban átírnom a részek számait, így nincs szükségem címekre, legalább is ennél az írásnál. Olvastam az 1-14 részt, nézd el nekem, hogy nem írtam külön mindegyikhez, de a vélemény nyilvánítást még nem árt gyakorolnom. Ezt amolyan összegzésként írtam, olvasom tovább, haladok sorban.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 9 éve

Köszönöm , hogy olvasod, és kommenteled is. Ha vissza szaladsz vagy két- három évet akkor bizonyára találsz még kedvedre való , hosszabb vagy rövidebb írást, már ha azt munkaidőben teheted!
- Ha kéred írhatok néhány címet. Üdv

Válasz

Kozma Norbert üzente 9 éve

Továbbra is tökéletes időtöltés a hosszú, éjszakai műszakokban ennek a történetnek az olvasása. Nagyon jól írod meg ezeket az légyottokat, vagy ismerkedési formákat, annak módját. Jó lenne ma is azt látni, hogy párválasztásnál hasonló dolgokat vesznek figyelembe, mint akkoriban, vagy éppen a tisztességnek ma is akkora értéke lenne. Engem például nem segített előrébb nagyon a nők terén az, hogy keményen megdolgoztam mindenért, amim van. Jó összehasonlítni a mostani viszonyokkal az akkoriakat. Csak köszönetet tudok mondani ezért az írásért!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Nem könnyű döntés, hogy ki hozza meg a nagyobb áldozatot. Várom a fejleményeket!

Válasz

Erika Pap üzente 10 éve

Megjelentek a gondok. Kiváncsian várom a folytatást. Tetszik :)

Válasz

Gráma Béla üzente 10 éve

Tisztulni készül az ész,de hát ez mindig is így volt nagy vagyonosoknál. Kár lenne megszakítanod a nyár közeledte miatt!!

Válasz