Balogh Zoltan üzente 7 éve

Szó sincs sértődésről, és igen nehéz megtalálni őket. Miért sértödnék meg rád aki állitom hogy a legtöbbet olvastál tőlem. Eszembe sem volt ilyesmi. Hiszen köszönettel tartozom neked az olvasásért. Mert mint írtam én azoknak irok akik olvasnak is. Üdv.

Válasz

Bodor Áron üzente 7 éve

Ha megsértődtél, elnézést. Nem annak szántam. Az "A mi utcánk" után volt igényem a hasonló történetre, ezzel próbáltam pótolni. Inkább tehetetlen elkeseredés az oldal célja és képességei közti megoldhatatlannak tűnő szakadékra. Pl. hogy a nevedre kattintva csak az adatlapod jön be, az írásaid, cím szerint, rendszeretzve nem. A kereső mintha nem is lenne. Pontosan kitöltött, előre átgondolt címkék nélkül pedig sötétben tapogatózom. Pl. a miutcánk-nál is egyszer O-val írtad a 0-t, egyszer 0-val. Pl. a 10-20-30.-as rész végén "-1-O"-t kellett írni a linkbe, "-10" helyett. Ezt még kitaláltam, mert korábban is így csináltad, gondolom az írógépes beidegződés. 1 helyett I, 0 helyett O. Nem is volt a számnak gomb, a beidegződés pedig erős.

Szóval itt van egy csomó fincsi tartalom, de nem férek hozzá. Mert mondjuk ki, az oldal szerkezete borzalmas, alkalmatlan, csapnivaló. Tény, hogy nem feltétlen erre találták ki. Bár a Karcolat, Napvilág, Történetek elvileg arra optimalizált, amire való, több okból itt vagyok mégis.

Csak épp most gyakorlatilag veled kettesben, és még csak nem is működik. Szóval ezért.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 7 éve

Végső fokon mindenki annyit olvas amennyit akar , és amennyire ideje van . Üdv.

Válasz

Bodor Áron üzente 7 éve

Belekezdtem becsülettel. Ám feladtam. Jó ez az in medias rés kezdés, egyből a hölgyekbe. Ám így inkább az akció leírása, mintsem a jellemük. gondoltam akkor utóbbi később, de aztán elakadtam. A kilences részt már nem találtam, azt még megpróbáltam a későbbiekből kipótolni, de a tizenhetes is elbújt, hiába írom át a link végét, rendesen, vagy legalábbis a címe alapján pedig nincs felcímkézve.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Nekem is felkeltette az érdeklődésemet!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Valószínű többet is, de nagyon valószínű , hogy nem a mai világból való lesz legalábbis itt az elején! Köszi hogy olvastátok!

Válasz

Tommy E. Berg üzente 10 éve

Remélem a feltételes mód eltűnik és az lesz belőle, hogy mesélek egy történetet.

Válasz

Gráma Béla üzente 10 éve

Csodálatos és izgalmas a nosztalgiákban elmerülni.Nagyon várom a folytatást!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Mindenesetre én kíváncsian várom!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Úgy írtam , hogy "lehet, hogy mesélek egy történetet"-- elterelő hadművelet , lehet ,nem bíztos , de valószínű.

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Tetszett, azt leszámítva, hogy kicsit bosszantott, hogy ismétlődött a mesélek egy történetet, de mégsem, most mesélek, de most sem húzás. Így nem is tudom, hogy most el lett kezdve, vagy csak csipegetem fel a tudnivalókat? Türelmetlen vagyok, de legyen az én bajom. Viszont tényleg nem tudom, hogy akkor most belelendültünk, vagy még csak bemelegítő köröket futjuk? Pont ma írtam Krisztiánnak, hogy nehéz valamit beindítani, ezért jövök legközelebb is. Hátha többet tudok mondani.

Válasz