Kate Pilloy üzente 10 éve

Nem tudok hozzászólni. Nem gondoltam, hogy ebbe a dologba berögzött tervekkel kellene belépnem, én mindig akkor írtam valamit, ha az utolsó mondatról eszembe jutott néhány értelmes további mondat. Régen én ezt a játékot így játszottam. Teljesen rögtönzés volt, de itt tervek vannak, koncepciók, dac, megjegyzések egymás mondataira, ez minden, csak nem rögtönzött írás. Talán én értettem félre. Látod, mégis hozzászóltam. :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

Nahát! Úgy tűnik, hogy a szabadságom alatt kicsit elszabadultak a dolgok Iróék háza táján!
Jó kis összefoglaló volt ez, kreatívan oldottad meg! :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

De az, Egy agy - nem négy-et még nem olvastad vagy nem reagáltad le?

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Légy szíves, közvetíts, hogy nem maradjak teljesen buta! Te vagy az én szemem, az olimpián!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Nincs vége , de még csak egy pontunk van , de úgy hogy a kínaiakat ki kellett zárni ,mert állítólag ferde szemmel néztek a zsürire!

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Megtaláltam az ikervécé titkának magyarázatát, köszönöm, és elolvastam az összes olimpiai jelentést, de mi történt? Vége az olimpiának? Hol a folytatás?

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

A számoknak csak annyi jelentőségük van , hogy minél jobban össze lehessen keverni őket- egyébként egyre jobban érzem , hogy szét kell csapni a csapatban , még mielőtt elkezd csöpögni.

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 10 éve

Minthogy író egy én lennék, kijelentem, Lilit én vitettem Olaszországba Paoloval. Nem mintha számítana bármit is....

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Jajj, majd elfelejtettem , pedig megigértem Kate-nek hogy ha megtudom, akkor megírom neki , hogy miért olyan az iker vécé , mint amilyen. Azért mert az olimpia után is ott marad, és az tudnivaló dolog , hogy Ivánéknál és Natasáéknál előfordul,túlisszák magukat az egyensúlyhatáron, és ilyenkor összefogódzkodva, párosban könnyiíenek magukon! (nem én találtam ki) Azért írtam ide mert itt megtalálja Kate.

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Igen, nekem is az volt az eszemben. :) De Erika a te gondolatod is jó.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Lehet , hogy fog hiányozni belőle vagy 3800, de a múltkor Sylvia 38oo valamennyit említettt , én meg kikerekitettem négy ezerre!

Válasz

Erika Pap üzente 10 éve

András én azt hittem, hogy Zoltán ironikusan rá akar a négyezer résszel világítani arra, hogy ha egymás gondolatait nem viszitek tovább, hanem ragaszkodtok a saját elképzeléseitekhez akkor nem lesz soha vége, mint a Barátok köztnek. De lehet félre értettem :)

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Haha, ez marha jó. Az elején azt hittem, hogy hosszabban ki lesz fejtve, és végig megyünk néhány nagy eseményen, jó néhány részen keresztül. De a végérérve nem úgy tűnik, mintha lenne folytatása. 4000 rész az azért nagyon sok. Most vagyunk 76-nál és már történt ez-az. Szerintem 200 előtt le kell lőni, addig eltudunk még mesélni valamit, anélkül, hogy kínlódni kezdenénk.

Válasz

Erika Pap üzente 10 éve

Ez nagyon jó :)) Követtem a nézeteltéréseket, így tudom, hogy miről van szó és ez mégjobbá teszi. Bocsi, hogy derülök rajta, de nagyon jól megírtad. Remélem oldodott a feszültség benned :) Olvasni szeretek, úgyhogy nyomon követem mind a négyezer részt :)

Válasz

Tommy E. Berg üzente 10 éve

Kíváncsi vagyok, mi lesz a négy Író művéből :)

Válasz