[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Timi szerelmes lett? :D

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

Szóval ő a Tibi, akiről eddig annyit hallottunk? :) Érdekes karakter, kíváncsi vagyok, hogy milyen más hatása lesz a történetre :) A történet megvalósítása még mindig első osztályú, Kate :)

Válasz

Erika Pap üzente 10 éve

Kiváncsi lettem, csak kirakat bábú ez a Tibi vagy több ennél :D

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Kate, sajna ki kell hagynom, mert egyszerre két regényen (és szerkesztéseken is) dolgozom.

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Sziasztok! Hű, mi újság erre?

András, ő volt a Tibi. A kicsit (nagyon) közhelyes szereplő, akire szükségem van, hogy be tudjak mutatni még egy oldalát a női léleknek.

Tibor, valóban nem azért írtam, hogy bárkit izgalomba hozzak, ha ezt akarnám, postáznék neked egy lányt, piros szalaggal a nyakában. Briginek (és rajta keresztül nekünk) meséli el Petra, hogy mit élt át, amíg Júliának dolgozott. Inkább a lány valamiféle fejlődése, megértése bontakozik ki a regény során (ez a célom) és nem is kéri a főszereplő Brigit, hogy kövesse, vagy sem. Csak mesél. És még nincs vége :)

Zoltán, jó a felvetés. Van, aki szerint a házasság egy életre szól, van aki szerint az ember változik, ezért nem kötheti le magát ugyanannál az egy embernél. Nem tudom, mi a helyes, bár én elváltam. Azonban válás után nem gondolom, hogy utcalányokhoz kellene rohannia a férfinak, illetve azt sem tudom, mennyire helyes, ha egy nős férfi néha félrelép. És ha a csodálatos feleség vágyik egy kicsit másra? Ez szerintem évezredes vitatéma, jó regénytéma! Hajrá, Eloise, nem szeretnél erről írni, te szerintem fogékony vagy egy ilyen témákra. Sőt, lehet, hogy én is! Még akár regény lesz belőle! :)

Köszönöm, hogy itt vagytok!

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Nem keresem a választ csak elgondolkodtam, mert az emberi természet úgyis megoldja vérmérséklete, neveltetése, példaképei példainak felhasználásával.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Erre nagyon nehéz válaszolni. Talán ezért is olvasunk olyan történeteket is, mint például Kate írása, hogy közelebb vigyenek a válaszokhoz.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Nevezhetjük annak is- egy monogám alkat kivan szolgáltatva egy életre : Ez van ezt kell szeretni! Hát akkor érdemes monogámnak lenni , vagy országos k...nak kell lenni, ahhoz hogy mindent megtapasztaljunk , avagy havonként esküszünk és válunk, addig ameddig kimegyünk a divatból , minta Kosuth bankó.
Röviden: monogámia , vagy poligámia?

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Igen, van némi alapja a dúrbele-hatásnak, ahogy fogalmazod, mert hol egy szolidabb, hol pedig egy erotikusabb rész követi egymást, amiben - utóbbiban - szinte gépiesen adagolódnak az aktusok. De ez nem egy romantikus-szerelmi történet. A téma és a stílus összhangban vannak egymással. Ezt figyelembe véve nekem sikerült kiéreznem az érzékiséget is, pont annyit, amennyit szeretnék kapni itt, még mindig az elején. (A későbbiekben változhat ez, többet várnék, és bíztatólag kapok is majd.)
Hogy neked emiatt hiányérzeted van Tibi, az meglehet, és biztos lehetne is orvosolni valahogy a továbbiakban ezt. Ez Kate privilégiuma. Mindenesetre érdekes tény, hogy férfi és nő másképpen reagál ugyanarra.

Zoltán, a félrelépés dilemmájára céloztál?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Nem akarok, csak megjegyeztem. :)

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Mi az ördögért akarsz erre felizgulni? Ennek a történetnek ez a célja, te jó isten.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Nos, vannak az életben,megismételhetetlen, és vannak feledhetetlen pillanatok , ami jó, azt nem szívesen engedjük el, ami rossz azt szeretnénk elfeledni. Viszont, aki ilyesmivel foglalkozik, annak számolni kell mindkettővel.De megfogalmazódott bennem egy óriási dilemma. Mit tegyen az a nő, vagy férfi, akinek egy van-- olyan amilyen? Tetszik.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Hát, nem tudom, ki hogy van vele, én szeretem, ha egy erotikus történet kicsit érzéki. Ez nekem kissé durrbele-hatású inkább. :)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Addig jó, míg nem erre izgulsz! Ha a szereplők ne adj' isten pedofilok, akkor...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Jó volt, de megint nem izgultam fel. :)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Ha így folytatod, sok lány keresné fel Júliát, hogy alkalmazza pár oldal erejéig, ha tehetné persze. :) Én egy fekete hajú, kék szemű (a többit Júliával egyeztetem) pasasban kiegyeznék.

"És a Tibi?" Valahogy őt szerényebb külsejű fazonnak képzelem el, mint a Jean-Claude hasonmást.

Jó volt ez Kate! Egyre jobb!

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Ez az a rész, amit a lányok majd jobban megértenek. :) Persze jó volt ez is, megint valami új. Kicsit közhelyes ez a nagy izmos álom csávó, kíváncsi vagyok, mi lesz vele. Remélem nem ő a Tibi.

Válasz