[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Nyugtával dicsérd a napot! :)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Ebben az esetben Jézus visszakívánkozna a keresztre. Tehát nem valószínű....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

És mi van, ha ez a pojáca nem is hiú valójában, csak ti látjátok annak valamiért? :) (Jézust is hasonlóan ítélte meg a többség, többek között ezért is feszítették keresztre, ha jól tudom.)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Milyen különös, nekem is beugrott valaki... Az ilyen embereket hagyni kell a saját trónusukon csücsülni, amit végül olyan magas piedesztálra emelhetnek csöndes magányukban és megnemértettségükben, míg végül elkerülhetetlenné válik az egekig magasztalt önelégültségük miatti zuhanásuk. Jó kis szösszenet volt ez.

Válasz

Erika Pap üzente 10 éve

Köszönöm András, a multkori kritikád után ez most jól esik :)
Nem tudom Sylvia, jött ez az érzés és leírtam, nem ítélkezni akartam..

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 10 éve

Eszembe jutott valaki... Miért érzem úgy, hogy oka van, hogy ez az írás itt és most jelent meg?
De mi van, ha Törppojácának van igaza, és pl. én nem cselekszem jól? Kezdek kételkedni magamban... Lehet, be kellene zárkóznom...

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Hű ez nagyon jó volt, nagyon jól megfogalmaztál mindent, bele sem tudok kötni semmibe. Szép munka, gratulálok. Olvasnék többet tőled, ezen kívül még egyre emlékszem.

Válasz

Erika Pap üzente 10 éve

Na megnéztem magamnak azt a törppojácát :))) Valahogy kimaradt, pedig szeretem a meséket :) Igazad van Tibor, de a megvalósításokkal akad néha probléma :P

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Csak vissza kell minősülni gyerekké, tiszta szívvel rácsodálkozni a világra, előítéletek és vélemények nélkül, és már ott is a középút. :) A Tankcsapda is azt énekli: "...ha magadba nézel, és azt látod, hogy a szíved tiszta, akkor jó az út, amin jársz, és többé ne is fordulj vissza!". Hát, szerintem ennyi nagyjából. :) Ha valaki a szívére hallgatva beszélni szeretne, beszéljen. Ha valaki meg el akar bújni a világ elől, mert neki azt súgja a szíve, tegye azt. Szerintem az egyetlen bűn visszafogni a szívünk vágyát. :)

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Te nem ismered Törppojácát, a Hupikék törpikék közül? Feltétlenül pótold! :)

Válasz

Erika Pap üzente 10 éve

Ki az a törppojáca? Igen az lenne az ideális. Úgy érzem, hogy az a közép út hajszálvékony lehet, olyan nehéz megtalálni.

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Törppojáca jutott eszembe erről a néhány sorról. :) Meg néhány emberről, aki hasonlóan az általad bemutatottal, magasról néz le ránk. De tudjátok, akármilyen ellenszenves is az ilyen alak, azzal, hogy van magabiztossága, többre juthat, gazdagabb lehet, és még maga is elhiszi, hogy boldog, mint az, aki szerényen meghúzza magát és pl. az írását elrejti az íróasztal fiókjába. A középutat kellene megtalálni.

Válasz

Erika Pap üzente 10 éve

Úgy jó, ahogy írtam :P (kijavítottam) Köszönöm, hogy figyelmesen olvassátok. :)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Hát majdnem nem értem magasságodba, mert a tizenegyedik sorban tiszteletet, helyet tisztelet-et írtál és emiatt megtorpant az értelmezésem. De megtaláltam a megoldást-- ide is írtam! tetszik

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Többször is elolvastam, nagyon tetszik! :) Tökéletesen lefestetted a hiúságot. :)

Válasz