Kate Pilloy üzente 10 éve

értem

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Nekem így jött le a muksó. Odaült mellé, piszkálta, kezdetben mondjuk oké, de hogy már most lelki terrorizálja is szegény lányt, kissé mindennek a teteje. Persze kellenek ilyen kibírhatatlan alakok is egy jó történetbe, ők tartják fenn azt a bizonyos "fekete klikket". ;)

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

miért látod gonosznak?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

A szemüveges srácot máris elneveztem Harry Potter-nek, csak ez gonoszabb és nem tud varázsolni. :) Mellesleg nem tudom, Kate, hogy olvastál e- vagy hallottál már a chi kungról, ami nem más, mint egy kínai gyógytorna, szerintem az Petrának eme stresszes egyetemi életében inkább használna. Igaz, kicsit fura lenne, ha a történetben az állna, hogy Petra nem fut, hanem törökülésben vagy egy helyben állva koncentrál félórákat.

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Fúj de idegesítő ez a szemüveges gyerek.nem bírom, minek szól bele mindenbe? Miért baj az ha fut valaki, attól hogy vékony,még az egészség érdekében futhat. Remélem lesz egy fejezet, amikor majd valaki jól képen löki.

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

- olvastam a következőhöz írok!

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Köszönöm, Sylvia!

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 10 éve

Itt vagyok, olvasok. Egyre kíváncsibb vagyok, hogyan fog alakulni a helyzet, mi lesz a legmélyebb pont, amiből kikerül a felemelkedés.

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Tekintettel arra, hogy itthon játszódik a történet, ha Júlia nem "ú"-val jelenik meg, akkor az írója figyelmetlen.

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, olvasást, hozom a folytatást holnap.

Válasz

Igó Krisztián üzente 10 éve

Végül ideértem, bepótoltam minden egyes részt, mint ahogy ezt is. Nem csalódtam! Nagyon elgondolkodtató és érdekes a sztori! Na de ez a Julia.........:) Tetszett!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Olvastam, tetszett, várom a folytatást. :)

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Júlia hol magyarosan Júlia, hol angolosan Julia. És még mindig túl kegyes a lánnyal. Valószínű, hogy nem tart már sokáig ez az állapot. Amolyan langyos vízben evickél a főhősnő, pedig ez a világ mocskos világ, tehát kivárok, hogy mélyebbre ássunk a többi részben.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

Elnézést kérek, hogy soha nem érkezek építő, negatív kritikával, de még csak egy apró vesszőhibát sem találok, amibe beleköthetnék! :D
Júlia kezdi kimereszteni a körmeit, innentől még érdekesebbek lesznek a dolgok! Szegény hősnőnk most elérkezett egy olyan állásra, ahonnan több frontról is érkezik az ostrom, kilátás nélkül.

Válasz