[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Nagyon jó, folytatni fogom. :) Bár sajnálom ezt a lányt. :(

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Köszönöm a véleményeket fiúk, jó hogy ti is olvassátok, szükséges a fiatalok, idősek, nők, férfiak gondolatai ahhoz, hogy helyrepofozzuk ezt a történetet :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Ja, nekem is van diákhitelem, lehet, még lesz is. :) Hát, majd visszafizetem valamikor. Szerintem a magyarok többsége túl sokat görcsöl, na ez az, ami már viszont nem vicces...

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Diákhitel, haha, inkább adnám el a lelkem az ördögnek! Én megértem a lányt, nekem nincs bajom vele. Szerintem teljesen hihető a történet, teljesen reálisan ábrázolod. Én is gondolkodtam már ilyenen, de nem tudtam megírni, szóval nekem tetszik. Jó ötlet, jó kivitelezés, ráadásul a szabályokat, ahogy elmondtad. Szerintem marha jó.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Érdekes, tetszik a "ringyó" karaktere. :D

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Kate, szerintem remekül hozod a sztorit! Elsősorban olvasni szeretném, hiszen minden történet más és más, de ha használható észrevételem lesz, azt megosztom. A napi egy rész szerintem is rendben van.

Válasz

Demmel László üzente 10 éve

Szerintem a napi bontás tökéletes, és jó a sztori is.

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Első kézből kapom akkor a javítási ötleteket. Csak nyugodtan írd, mit gondolsz.

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Nos, én évekkel ezelőtt dolgoztam mint madame egy konzumhölgyeket közvetítő irodában. Hogy hogyan keveredtem oda, azt most nem részletezem. Testközelből ismertem azokat a lányokat, minden gondjukat-bajukat megosztották velem. (Egyetemista nem volt köztük, inkább tékozló fiatalok, vagy tudatos érett nők.) Ennek már több, mint húsz éve, úgyhogy kíváncsian olvasom Kate történetét, hogy hogyan is van ez mostanság.

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

A legtöbb történet az ártatlan hősökről szól, a tökéletes világról és az idealizmusról. Szerintem jó, hogy vannak ilyen történetek is, melyek bemutatják az érem másik oldalát.

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Érdekes, hogy mennyire máshogy látjuk a lányt és a tettét. Nekem pl. van diákhitelem, és úgy tűnik, amíg élek, nem hagy el. Ha még egyszer tehetném, nem venném fel. Persze, van másik megoldás is, mint amit Timi választott, de azért mégis választják többen ezt a lehetőséget. És több embert ismerek, aki inkább nem tanul, de hitelt semmi áron nem venne fel. Hát, ilyen ez.

Kérlek benneteket, jelezzetek vissza, ha gyorsan jönnek a részek.

Köszönöm, hogy olvassátok és elmondjátok a véleményeteket, ebből én sokat tanulok.

Válasz

Erika Pap üzente 10 éve

Birom, hogy sok a vulgáris szó, mégsem tünik trágárnak az egész. Számomra is furcsa, hogy nem a diákhitelt választotta, pedig a személyisége, a szigorúság önmagával szembe ( se buli, se kocsma, se haverok) a hitelre enged következtetni. De pont ez a jó, hogy nem az történik, amit elvár az ember :)

Válasz

Schrödinger macskája üzente 10 éve

Egyre jobban utálom a kiscsajt :-) Adott helyzetben a diákhitel lehetősége ugyanúgy fennállt, mint a konzumhölgységre való jelentkezés. Ő a másodikat választotta. Eladósódni nem akar, prostinak viszont azonnal beáll. Az értékrendje valahogy sántít :-)

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Sajnos ez a világ erre tendál-- pénzért mindent. Nem szeretek csúnyán beszélni, de olvasás közben, az a gondolat cikázott át az agyamon , hogy nem véletlenül kúrva az egész világ. És irritált a lakás , a lakás berendezésének a pompája, ami minden valószínűség szerint nem a gyógyszertári fizetésből jött össze. Minden arra utal , hogy csak ezzel érdemes foglalkozni, csak a diploma bármi áron. Erkölcs etika sutba , pénz és karrier, és majd később eljátszúk a tiszta, becsületben megőszült öregasszonyt vagy öregembert!Esetleg erkölcsről prédikálunk fiataloknak-- természetesen minden hitel nélkül Én a magam részéről maradok bolti eladó éjjel -nappaliban. Bennem indulatot keltett-- de ez a ti munkátokat dicséri!

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

Júlia most kicsit szimpatikusabb lett, látszik, hogy tiszteli az ügyfeleit. Na de ne feledjük, hogy hősnőnk csak okkal utál meg embert, tehát nem biztos, hogy végig olyan jószívű volt, mint amilyennek első pillantásra mutatta magát! Majd még elválik :)

Válasz