[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Aham, szóval innen fúj a szél, hogy ez a csaj miért elégített ki kétes erkölcsű urakat. :) Így már világos! Nos, a főszereplőnek csak egyvalamit üzenek: Semmi nem kötelező, de a mennyországért több poklon is át kell haladni!

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Köszönöm Krisztián, nem is kell mindig kommentelni, csak ha úgy gondolod, hiszen már tudom, itt vagy, érdekel, olvasod, és ennek nagyon örülök.

Válasz

Igó Krisztián üzente 10 éve

Ha nem is kommentelek minden részhez, akkor is úgy érzem, hogy itt és most meg kell tennem! Először is, már nem vagyok összezavarodva :) Könnyen áttekinthető, érdekes történeteket olvastam, remélem a továbbiakban sem fogok csalódni. A második rész azonban alaposan bennem maradt. Brigi bevállalós, semmi kétség! Nagyon ritkán olvasok olyan fajta írást, ahol férfi és nő közötti aktusról lényegesebben beszámolnak, talán ezért is ragadtam le ott annál a résznél.

Egyelőre ennyi, kíváncsian olvasom tovább a következő részeket! :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Hát ez jó! :D Régen mulattam íráson ilyen jót. :) Eszembe jutott a kisöcsém meg a nagymamám, néhány évvel ezelőtt a kissrác folyton mamám fejéhez vágta, hogy... hát egy k. betűs szót főképp, meg még sok más hasonlót. :D Jókat derültünk akkor közösen, szép idők voltak, most kicsit felidéztem ezeket magamban. :)

Válasz

Ócsai Norbert üzente 10 éve

Jól megragadod az élet valóságát és nem fogod vissza magad! Tetszik, bármennyire is kényelmetlenül értek ezek a "szép" magyar szavak :D

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

András, köszönöm, hogy olvastad, bár szerintem nem a gyermeket kellene megverni, inkább a szülőt megnevelni.

Válasz

Kovács András üzente 10 éve

Hjaj, de szomorú, vagy inkább nyomasztó. Kár hogy nem lehet már verni a gyerekeket, pár nevelőcélzattal leadott pofon jót tenne mindenkinek. A fájdalom jó tanító. Tetszett mert jól írtad meg, és nem tetszett mert igaz. szép munka.

Válasz

Kate Pilloy üzente 10 éve

Köszönöm, hogy olvastátok! Zoltán, igazad van és ezért már egy másik könyvben szóltál is! Tölgyfából van a fejem, az tuti! :)

Válasz

Knizner B. Sylvia üzente 10 éve

Ja! Senki nem mondta, hogy ezt befogott füllel és szájjal kell olvasni. :)

Élethű leírás azon generációról, akit a szülei nagyon szépen nevelne... félre. :( Nagyon jól megírtad!

Válasz

Légrádi Eloise üzente 10 éve

Szókimondó rész volt, tetszett, ahogy visszatükrözted a valós élet egy kevésbé mutogatni való darabkáját azokkal a mondatokkal, amiket a kisfiú szájába adtál. Nem minden gyerek 'normális' ebben a korban, és ha ráadásul még beteg is...

Válasz

Balogh Zoltan üzente 10 éve

Az alma nem esett messze a fájától-- plusz a hiperaktivitás. Hát ez bizony nem jó párositás. Kemény téma , de jól hozzátok!

--Fatölgy ajtó nincs--csak tölgyfa ajtó! Üdv.

Válasz

Demmel László üzente 10 éve

Én belelépnék a szájába.

Válasz

Schrödinger macskája üzente 10 éve

Jé, ezt a kiskölyköt én is ismerem :-)

Válasz